Ines Di Santo navrhla na jaro 2022 svatební šaty pro bohyně

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Svatební kolekce kanadské návrhářky Ines Di Santo pro jaro 2022 stvoří z každé nevěsty doslova bohyni. Právě božské aspekty ženy se totiž staly návrhářce inspirací. Vyberte si, jestli se stanete bohyní lásky, moudrosti, hojnosti nebo třeba odvahy.

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Impulzem ke zkoumání božských vlastností ženy se staly samotné zákaznice, které svatební šaty Ines Di Santo oblékají. Jejich individualita, nekonečná energie ženskosti a neodmyslitelná romantika, které z nich dělají bohyně všedního dne, jsou hlavními prameny této inspirace.

Kolekci tvoří celkem 23 svatebních šatů rozdělených do pěti skupin podle jednotlivých bohyní: půvabu a ženskosti, přírody a hojnosti, poznání a moudrosti, síly a odvahy, lásky a vášně.

Kdo je Ines Di Santo

Ines Di Santo má italské kořeny, narodila se vyrostla v argentinském Buenos Aires a později se přestěhovala do Kanady, kde dodnes žije. Takový mix vlivů nemohl zůstat bez odezvy a zformoval jedinečný módní styl, který je živý, romantický, ženský, naplněný obdivem k lásce a vášni. Díky tomu se Ines Di Santo mohla stát jednou z vůdčích osobností svatební módy v severní Americe i ve světě.

Modely jsou vždy elegantní, romantické, plné okouzlujících feminních detailů. Stojí na perfektních střizích a prvotřídních látkách. Typický je důraz na dokonalou siluetu, pečlivě vypracované korzety a hru s velkým objemem materiálu.

Kolekce pro jaro 2022 navazuje na dosavadní cestu a přináší božský rozměr do každého stehu.

Bohyně půvabu a ženskosti

Šarm, klasická krása, vlídnost a vyváženost. To jsou vlastnosti této bohyně a jejích nádherných svatebních modelů.

Venus

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Model v klasické áčkové siluetě nabízí čistou ženskost, ozvláštněnou hluboko vykrojenými zády a nápaditou květinovou výšivkou, rozvíjející se od pasu až ke spodnímu okraji široké sukně zakončené dlouhou, katedrálovou vlečkou.

Irene

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Základem těchto svatebních šatů je krajka, která strhává veškerou pozornost. Její zdobnost je vyvážena jednoduchým střihem s korzetovým topem bez ramínek a opět dlouhou vlečkou. Můžete si zvolit odepínací rukávky nebo krajkové návleky na paže.

Vesta

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Úzká silueta trumpetových šatů s vlečkou akcentuje ženskou siluetu. Hladký design nechává prostor pro to, aby vynikly vlastnosti dokonalého materiálu. Pro efekt překvapení můžete doplnit širokou svrchní odepínací sukní s květinovou výšivkou.

Bohyně přírody a hojnosti

Svatební šaty pro tuto bohyni vyjadřují její jemnou, pečující sílu, odrážejí životodárnou energii slunce a léčivé působení měsíce.

Rhiannon

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Pleťové svatební šaty v princeznovském stylu reagují na současné trendy v podobě barevnosti a variability. Vyšívaný korzet v prádlovém stylu doplňuje široká nabíraná sukně s růžovo-modrou květinovou výšivkou a dlouhou vlečkou, punc proměnlivosti zajišťuje ramínko, které se dá zavázat za krkem nebo tak, aby vytvořilo pláštík.

Juno

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Úzkým pouzdrovým šatům dodávají dynamiku 3D květinové aplikace, hluboký výstřih do úzkého V a hluboko vykrojená záda. Šaty vypadají jako s odhalenými rameny, ale při bližším pohledu překvapí iluzivní (průhledná) tylová ramínka. Variantou jsou odepínací rukávy se stejnou květinovou aplikací.

Minerva

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Třpytivá vyšívaná princeznovská róba se středně silnými ramínky a hlubokými výstřihy do V vpředu, po stranách i vzadu, ohromí dlouhou vlečkou. Ve stylu chytré horákyně je část výstřihů opět kryta iluzivní vrstvou téměř neviditelné látky, která chrání před nežádoucím odhalením a současně vyvolává éterický, vílí dojem.

Bohyně poznání a moudrosti

Umírněná, soucitná a vlídná je tato bohyně. Ve svatebních šatech se odráží fantazie z pohádek a mýtů, stejně jako hluboká moudrost věků.

Aine

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Klasickému, elegantnímu, minimalistickému modelu dominuje nekonečná vlečka, zvýrazněný pas a hranatý výstřih. To, co mu dodává nezapomenutelnost, je ručně malovaný motiv orchidejí.

Anaisa

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Úzké svatební šaty s asymetrickým řasením a vysokým rozparkem využívají pro wow efekt jemný lesk saténu. Originalitu podtrhuje hluboce vykrojený hranatý výstřih na zádech a především odnímatelný plášť přes ramena. Ten vytváří antický dojem a umožňuje využít hned dvojí look během jednoho dne.

Bohyně síly a odvahy

Důvěra v instinkt, bojovnost a kuráž. To jsou vlastnosti této bohyně, které se vtělily do pohodlnosti a romantického zdobení svatebních šatů.

Lissa

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Jemný meruňkový model tvoří prádlový modelovaný korzet se špagetovými ramínky a áčková sukně z organzy protažená do mírné vlečky. Zdobí ji květinová výšivka a velmi zajímavé řešení zad s knoflíky.

Levana

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Záplava 3D motýlků a květin se rozlétla po těchto svatebních šatech. Efektní je plynulý přechod od pevného materiálu modelovaného živůtku k rozevlátým vrstvám průsvitného tylu na sukni s vlečkou.

Kianda

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Tylové šaty v odstínu blush jsou celé pošité třpytivými květinovými aplikacemi. S výrazným zdobením se perfektně snoubí jednoduchý střih s pohodlnou sukní a malými rukávky.

Bohyně lásky a vášně

Bohyni lásky provází hravost, emoce a neodolatelnost. Takové jsou i její svatební šaty. Originální, nepřehlédnutelné a absolutně bez módních zábran.

Calypso

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Nebojíte se ve svatební den modré barvy a neobvyklé textury? Pak vás zajisté okouzlí tento odvážný svatební model se stříbrně vyšívaným živůtkem bez ramínek a fascinující nařasenou volánovou sukní s dlouhatánskou vlečkou.

Alethea

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Úzké pouzdrové svatební šaty s výšivkou a výstřihem do V, vykrojenými zády a rozparkem vpředu získávají doslova éterické kouzlo díky průsvitnému krajkovému plášti s velkou mašlí na rameni.

Zana

Ines Di Santo, svatební šaty jaro 2022

Nevěsty, které preferují krátké svatební šaty, mohou sáhnout po tomto dívčím modelu zdobeném trojrozměrnými aplikacemi motýlů, listů a květin. Dominantním prvkem se stalo zavazování za krkem do obří mašle s dlouhými cípy.

Zdroj fotografií: Inesdisanto.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close