Světýlkov.cz nabízí světelné řetězy pro velké i malé svatby

Světelné řetězy na svatbu

Romantické osvětlení dokáže vytvořit kouzelnou atmosféru na každé svatbě. Chcete si ho také pořídit? Prozkoumejte nabídku půjčovny Světýlkov.cz.

Svítící písmena na svatbu

K zapůjčení tu mají připraveny různé druhy světýlek, takže si snadno vyberete podle velikosti prostor, stylu svatby i svých finančních možností. Světýlkov.cz se na světelné řetězy a další dekorační osvětlení na svatbu specializuje. Můžete se proto spolehnout, že budete v nejlepších rukou. 

I vaše svatba bude zářit 

Osvětlení je už několik sezón velkým svatebním hitem a stejně tomu bude i v letošním roce. Hodí k jakémukoliv stylu svatby: venkovské, boho, přírodní, retro, ale i k elegantní zámecké události. Stačí jen vybrat správný druh světelných dekorací.

TIP: Klasika, s níž vždy zabodujete, je příjemná teplá bílá barva světýlek. Pro tematickou svatbu ale můžete zvolit i barevné žárovky.

Svatební osvětlení

Jak vybrat osvětlení na svatbu ve Světýlkov.cz

Univerzální jsou světelné řetězy. Hodí se do venkovské stodoly i na terasu luxusního hotelu. Hledáte-li eleganci, přidejte světelné nápisy a světelné lahve. Na nostalgickou notu zase zahrají žárovkové řetězy.

Půjčovna světýlek Světýlkov.cz pro vás předem připravila tři hlavní sady světýlek – Mini, Standard a Maxi, které obsahují od 110 metrů po celý kilometr LED řetězů. V každé sadě najdete různé kombinace kratších i delších řetězů, ale také doplňkových prvků, jako jsou nápisy či světelná opona. 

Jak to v půjčovně Světýlkov.cz chodí

Projděte si webovky, vyberte ideální sadu a vytvořte rezervaci. Uvedená cena zapůjčení je až na 5 dní, veškeré dekorace a světelné řetězy jsou vždy opatřeny funkčními bateriemi a příslušenstvím k montáži.

Osobně vyzvedávat můžete v Praze, ale pokud jste z jiného koutu republiky, neklesejte na mysli. Světýlkov.cz vaši sadu osvětlení zašle kamkoli po ČR Zásilkovnou.

SVětelné řetězy, osvětlení na svatbu

Otázkou, kterou řeší snad všichni snoubenci, jsou hrozící změny plánů způsobené opatřeními proti Covidu-19. U Světýlkov.cz se nemusíte bát objednávat. Pokud budete muset svatbu z tohoto důvodu přeložit nebo zrušit, vrátí vám 100 % částky nebo rezervaci přesunou na nový termín.

Kontakty a inspirace

Na závěr pro vás máme kontakty, abyste se s půjčovnou svatebních světýlek mohli spojit. Spoustu krásné inspirace pak najdete na jejich sociálních sítích.

Světelné řetězy na svatbu

Zdroj informací a fotografií: Světýlkov.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close