Jarní kolekce Anne Barge v roce 2024 rozkvétá těmi nejkrásnějšími květy. Květy lásky

Anne Barge jaro 2024

Oblíbená americká návrhářka Anne Barge se ve své kolekci pro jaro a léto 2024 inspirovala krásou rozkvetlé jarní zahrady. Rostlinné motivy se odrážejí ve všech modelech i v prostředí, kde byly šaty nafoceny.

Anne Barge jaro 2024

V tvorbě Anne Barge převažuje ženskost, rafinovanost a důraz na detail. Její modely jsou velmi nápadité a plné nečekaných, odvážných drobností, které z nich dělají báječné oděvní dobrodružství.

Návrhářka vzdává hold kráse, eleganci a bezchybnému stylu. Klasické siluety osvěžuje moderní, jiskřivou citovostí, nečekanými pohledy, texturami a barvami. Modely mají velmi často vetkávané žakárové vzory a barevné akcenty.

Svatební šaty Anne Barge zakoupíte výhradně u oficiálních distributorů. V Evropě má dva vlastní salony, a to v Barceloně a Glasgowě. Další možností je nechat si na míru ušít model, který se částmi tvorby této návrhářky volně inspiruje, například v JD krejčovství.

Jaro 2024 ve službách detailu

Stejně je tomu i u letošní jarní kolekce.

Vidíme materiály s květinovými motivy, jemné barevné nádechy, střihy kopírující postavu i široké sukně. Jemnost, ženskost, sofistikovanost. Modely zdobí různé trendové detaily, jako jsou mašle, asymetrie, řasení, originální tvary dekoltů, volány, 3D aplikace.

Pro šaty z této kolekce je typická také velká proměnlivost. Připínací sukně, vlečky, rukávky či ramínka doprovázejí další doplňky. Například rukavice, velké závoje lemované krajkou a okvětními plátky či tematické šperky.

Nevěsta ve svatebních šatech Anne Barge se tak může cítit jako květinová královna, být vždy sama sebou a dát najevo svou sebedůvěru a ženskou sílu.

Modely Anne Barge jaro 2024 pod lupou

Chambers

Anne Barge jaro 2024

Áčkový model bez ramínek z italského hedvábí kalika má vše: eleganci, zábavnou lehkost, variabilitu. Oči na první pohled upoutá kroucený a řasený živůtek a nádherný, jemně lesklý materiál. Dozadu je možno připnout kaskádovou prodlouženou watteau vlečku s volánem, nebo šaty vynést jen tak bez ní.

Druid

Anne Barge jaro 2024

Úzké svatební šaty kopírující postavu, s pevným korzetovým živůtkem bez ramínek. Minimalistický kousek ozvláštňuje asymetrické zdobení vršku, jinak jen látka zlehka splývá podél těla až na zem a dál do vlečky.

Anne Barge jaro 2024

Kouzlo dotváří jemně lesklý hedvábný satén, který nenechá nikoho na pochybách, že tady máme šaty pro mimořádnou událost.

Coretta

Anne Barge jaro 2024

Úzké svatební šaty v mírné siluetě mořské panny s vlečkou. Prim hraje abstraktní žakárový vzor na povrchu látky a atraktivní 3D živůtek bez ramínek. Zdobí ho do špičky vyvedená prostorová linie výstřihu a originální asymetrické sklady v zavinovacím vzhledu.

Anne Barge jaro 2024

Přes základní model můžete navrstvit širokou tylovou sukni s úzkým organzovým páskem a mašličkou. A z elegantního uhlazeného modelu je rázem jemná romantika.

Fernbank

Anne Barge jaro 2024

Atraktivní top nabízí i další kus. Hluboké véčko s tylovou vsadkou a špičatými kraji nechává přesně tolik prostoru pro kůži, aby to bylo sexy, ale ne přehnané. Sukně se od lehce pasu rozšiřuje do tvaru písmene A a vzadu vytváří krátkou dvoucípou vlečku. K živůtku můžete připnout široká krajková ramínka. Povrch šatů zdobí velký květinový motiv.

Habersham

Anne Barge jaro 2024

Výrazné 3D květinové aplikace jsou tím, co jako první upoutá zrak u tohoto modelu. Úzké šaty s korzetovým živůtkem bez ramínek objímají každou křivku ženského těla a od kolen se mírně rozšiřují, zatímco květinové dekorace mizí do ztracena. Kvítky a lístky jsou zdobeny jemnými pastelovými výšivkami, což přináší nečekanou dynamiku.

Anne Barge jaro 2024

Efektní je u těchto šatů i volitelná transparentní svrchní sukně z tylu, která nechává prosvítat květinové motivy vespod, a tak vytváří atraktivní vrstvený efekt. Barevnému ladění odpovídá blankytná sametová stuha s dvojitou mašličkou v pase.

Inman

Anne Barge jaro 2024

Anne Barge jaro 2024

Také šatům Inman vévodí barva. A to jemná lila. Lehoučké vrstvy tylu a hedvábné organzy vás zahalí od hlavy k patě jako princeznu. Živůtek bez ramínek zdobí nápaditě tvarované mikrosklady, která tvoří zajímavou texturu. Sukně potom v kaskádovitých volánech spadá k zemi, kde pokračuje v podobě dlouhé vlečky. K šatům se skvěle hodí dlouhý závoj lemovaný barevnou květinovou aplikací. Toto je něco pro milovnice opravdové romantiky.

Lovett

Anne Barge jaro 2024

Opět jedny úzké šaty bez ramínek, tentokrát se srdíčkovým dekoltem a svrchní vrstvou z jemné francouzské krajky s motivem květin, na živůtku přesahujících do prostoru. Svůj vzhled můžete doladit dlouhou širokou stuhou z hedvábné organzy s krajkou zdobenými konci, uvázanou v pase na velkou mašli, nebo katedrálovým závojem také lemovaným krajkou, který vám dodá éterickou něžnost a nevinnost.

Rhodes

Anne Barge jaro 2024

Jeden z velmi variabilních modelů. Úzké svatební šaty z moderní krajky s květinovým motivem může a nemusí doprovodit kontrastní hladká dramatická vlečka z hedvábí kalika a odnímatelná manžeta ze stejného materiálu okolo dekoltu. S těmito prvky vypadají šaty sofistikovaně a elegantně.

Anne Barge jaro 2024

Základ pak podtrhuje čistotu a eleganci, když nechá naplno vyniknout krajce a do lehké vlnky vykrojenému lemu živůtku, aniž by vnímání diváka rozptylovaly další prvky.

Woodruff

Anne Barge jaro 2024

Kousek akcentující efekt pohyblivosti a živosti. Klasický střih živůtku s áčkovou sukní oživuje jemná výšivka z třpytivých perliček a výrazná 3D květinová aplikace. Šaty mají vlečku, odnímatelné minirukávky a přiznanou strukturu korzetu pod transparentní krajkovou a tylovou vrstvou.

Zdroj fotografií: Annebarge.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close