JLo a Ben Affleck: Překvapivá tajná svatba v Las Vegas

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka

Světové hvězdy první velikosti, Jennifer Lopez a Ben Affleck, si řekli „ano“ v polovině června během intimního obřadu v Las Vegas. Druhý obřad následoval o měsíc později.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
Buzzfeednews.com

Zpěvačka a herečka s hercem, režisérem a scénáristou už jednou zasnoubeni byli, a to v roce 2002. O dva roky později však nevydrželi tlak médií a rozešli se. Po letech, kdy oba mezitím založili rodinu s jinými partnery, se dali v loňském roce senzačně znovu dohromady.

Letošní duben byl svědkem jejich nového zasnoubení. Jennifer dostala nádherný prsten s obřím zeleným diamantem.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
Buzzfeednews.com

A zatímco se svět těšil na velkolepou hvězdnou veselku, zařídili si nečekaně malou spontánní svatbu, která unikla pozornosti médií. Informace sdílela až Jennifer ve svém newsletteru On The JLo (který podepsala jako Jennifer Lynn Affleck!).

„Love is beautiful. Love is kind. And it turns out love is patient. Twenty years patient.“

Jennifer Lopez v newsletteru On The JLo

Detaily ze svatby

K samotnému obřadu se dostali pár minut před zavírací hodinou slavného oddacího místa A Little White Chapel, poté, co si vystáli obvyklou frontu na svatební licenci s jinými svatbychtivými páry, a nechybělo ani foto před ikonickým růžovým kabrioletem Elvise Presleyho.

Víte, že? Svatbu ve Vegas můžete mít symbolickou, pokud nemáte úřední licenci, nebo oficiální a právně závaznou, když si licenci vyřídíte. JLo a Ben licenci měli, jejich sňatek je tedy platný.

Nečekané perličky:

  • K obřadu se dostavili kolem půlnoci.
  • Ben se převlékal na WC, Jen v odpočívárně kaple.
  • Svatby se zúčastnily i jejich děti.
  • Nechyběl ani reprodukovaný svatební pochod.
  • O tajné svatbě s Benem v Las Vegas Jennifer mluvila už během jejich prvního zasnoubení v roce 2002.
  • Už tehdy také plánovala vzít si v civilním životě Benovo příjmení. Což se také stalo o 20 let později skutečností.

Navzdory tomu, jak byla celá událost krátká a komorní, stihla nevěsta vynést dvoje svatební šaty. Na obřad si oblékla krajkový model značky Zuhair Murad z kolekce jaro 2023. Šaty měly odhalená ramena, korzetový top a dlouhé krajkové rukávy. Sukně střihu mořské panny kopírující boky se dole mírně rozšiřovala a končila vlečkou.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
Twitter.com

Slavnou nevěstu jsme bohužel v šatech od hlavy k patě zatím neviděli, víme jen ze zveřejněných momentek, že šaty doplnil i závoj lemovaný krajkou, upevněný na temeni.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
On the JLo

Jennifer měla kouřovým líčením zdůrazněné oči a řasy, které vyvážila jemně meruňkovou nude rtěnkou. Vlasy učesala do svého ikonického poloculíku s krásně upravenými loknami, na zápěstí se třpytil náramek a na krku jemný řetízek s přívěskem. V ruce držela kytičku z bílých květin obklopených zelenými listy.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
On the JLo

Ben vytáhl ze šatníku bílé slavnostní sako, které ozdobil růží v klopě, k němu doladil černé kalhoty, bílou košili a černého motýlka.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
On the JLo

Během dne si Jennifer oblékla také šaty, které si podle vlastních slov na tuto příležitost šetřila celé roky. Měly lodičkový výstřih ke krku, přiléhavý top bez rukávů, přestřižení v pase a dlouhou tulipánovou sukni. Látku zdobil jemný vzorek tón v tónu. Prohlédněte si šaty na videu, které zveřejnil její kadeřník Chris Appleton.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
Twitter.com

Na Instagramu JLo zveřejnila ještě ranní fotku se snubním prstenem, kterým je jednoduchý zlatý kroužek.

TIP: Přečtěte si více o původu a symbolice snubních prstenů.

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka
Instagram.com/JLo

Druhá veselka pro přátele

Aktualizováno 24. 8. 2022: Měsíc po svatbě ve Vegas pozvali novomanželé celou řadu hvězdných hostů do svého sídla ve státě Georgia, aby si slavnostní obřad zopakovali už se svými blízkými a přáteli.

Na druhou svatbu měla Jennifer róbu Ralph Lauren. Přiléhavý střih kopírující postavu s decentním stojáčkem a průsvitnou iluzivní vrstvou odhalující záda se postupně rozšiřoval do záplavy volánků.

Svatba Jennifer Lopez a Ben Affleck
On the JLo
Svatba Jennifer Lopez a Ben Affleck
On the JLo

Během víkendu nevěsta vynesla ještě další dvoje šaty od stejného tvůrce.

Svatba Jennifer Lopez a Ben Affleck
On the JLo
Svatba Jennifer Lopez a Ben Affleck
On the JLo

Značka Ralph Lauren oblékla i ženicha, který zvolil prakticky stejnou kombinaci, jako na první veselku – bílý smoking s černými kalhotami a černým motýlkem. Oblečení od Laurena měly údajně i všechny děti novomanželů, které samozřejmě na svatbě nemohly chybět.

Je známo, že Ralph Lauren svatební šaty příliš často nenavrhuje. Výjimku učinil například pro herečku Lily Collins a teď pro JLo.

Hosté měli jednoznačný dress code – všichni přišli v bílém.

Zdroje fotografií: Twitter.com, Buzzfeednews.com, On The JLo

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close