Art deco ve svatební módě přináší kolekce svatebních šatů značky Rosa Clará

Krása a něha přichází z Barcelony, kde sídlí hlavní salon známé a úspěšné návrhářky svatebních šatů Rosy Clará.  V letošním roce slaví značka 25 let svého hvězdného působení ve světě svatební módy. Bylo to velmi inspirující čtvrt století pro značku i samotnou návrhářku. Rosa Clará si udělala radost a navrhla k výročí kolekci svatebních šatů Couture inspirovanou obdobím art deco.

Umělecký styl art deco vznikl po první světové válce, jako optimistické nadechnutí po zlých časech. Jak příznačné pro tuto dobu. Hlavní znaky stylu art deco jsou ornamenty, sofistikovanost, elegance a čisté linie.

Rosa Clará svými návrhy šatů pro náročné a sebevědomé nevěsty styl art deco oživila a přenesla 21. století přímo skvěle. Využila elegantní zdobnosti a vytvořila kolekci svatebních šatů, kterou se může inspirovat snad každá nevěsta.

Šaty jsou ušity z těch nejkvalitnějších látek, vyšívané jsou v Itálii a krajky jsou dodávané z Francie. Je to gejzír kvality, originalitu a stylu.

Opravdový sen s dotekem motýlího křídla, jak Rosa Clará ráda říká o svých kolekcích svatebních šatů.

Každé šaty jsou skutečný originál, zajímavé jsou výstřihy a také jednoduché, velmi ženské, kráse lichotící linie šatů.

V kolekci nechybí ani vzdušné, lehké kalhoty, perfektní pro štíhlé, energické, sexy nevěsty.

Spojení tradice a současného stylu je vidět na kombinaci složitých a jemných výšivek, krajek a hladkých, splývavých sukní, které mají i kapsy. Milé překvapení pro nevěsty, jež chtějí být vždy připravené.

Fascinující jsou v celé kolekci výstřihy, které jsou umístěny velmi často na zádech. Svým zajímavým zpracováním dodávají šatům nádech svůdnosti.

Krásné je i využití dlouhých rukávů a zvýšených límečků v kombinaci s holými zády.

Některé modely určitě patří do učebnice minimalistického vzhledu. Dokonalá volba pro elegantní a náročné nevěsty.

Rosa Clará má také bohatou nabídku závojů, doplňků do svatebních účesů a rovněž si na jejích stránkách můžete vybrat i vhodnou obuv ke svatebním šatům.

Pokochat se celou kolekci můžete na stránkách salonu Rosa Clará.

Novinky najdete i na Facebooku nebo Twitteru.

Nebo můžete navštívit Instagramový účet.

Fyzicky se dotknout a vyzkoušet si šaty lze v několika salonech a půjčovnách svatebních šatů po celé ČR, například v pobočkách salonu Nuance nebo v pardubickém Style mode.

 

Zdroj fotografií: Rosaclara.es

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close