Módní návrhářka Hayley Paige vzala svět módy útokem, její kolekce podzim/zima 2020 je mladistvá a zábavná

Hayley Paige svatební šaty 2020

Americká návrhářka Hayley Paige vytváří modely svatebních šatů, které charakterizuje hravost, lehkost a smysl pro detail. Podívejte se na kolekci pro podzim a zimu 2020.

Svatební šaty Hayley Paige

Svatební šaty od Hayley Paige v roce 2020 se vyznačují dramatickými objemy a jedinečnými detaily, které šatům dodávají zábavnost. Jsou plné dívčí lehkosti a vtipu.

Typický styl Hayley Paige

Hayley Paige je známá tím, že ve svých trendy svatebních šatech systematicky rozbíjí klasické formy a očekávání. Detaily jako holografické flitry, barevné akcenty, koketní peří a kožené rockové aplikace – to jsou jen některé z typických prvků, podle nichž svatební šaty Hayley Paige zaručeně poznáte. 

Ale je tu i spousta drobností pro milovníky tradičních svatebních šatů, jako jsou princeznovské róby s romantickými kaskádovitými sukněmi, krajkové nášivky a složité korálkové výšivky. Svatební šaty Hayley Paige zdobí jedinečné střihy, poutavé textilie a detaily živůtku.

JLM Couture, mateřská společnost pro značku Hayley Paige, poznamenává: „První, čeho si při setkání s modely návrhářské senzace Hayley Paige všimnete, je mladistvý šarm a krása.“

Návrhářka nevěstou

Všechny dosavadní koelkce Hayley Paige byly osobité, její svatební kolekce podzim/zima 2020 je osobní. Je speciální z jednoho konkrétního důvodu – Paige sama je nevěstou! Uprostřed navrhování této kolekce návrhářka řekla „ano“, když ji její přítel Conrad Louis požádal o ruku. 

Osobní nadšení a štěstí z nové lásky se odrazilo na modelech, které jsou zkrátka úplně jiné, než byste od nevěsty očekávali.

Šaty vycházejí z jednoduchých, klasických linií často zdůrazňujících pas. Detaily a zdobení je ale přenášejí do zcela jiné, svébytné dimenze. Rozmanité výstřihy – od srdíčkových po hluboké výstřihy do V, prádlové detaily, neobvyklé ozdoby a unikátní textilie (jako třeba pruhovaná organza a vrstvený tyl) vdechují osvědčeným šatům nový život.

Zdroj: Theknot.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close