Lihi Hod jaro 2024. Oddejte se dennímu snění

Lihi Hod jaro 24 Daydreaming

Denní snění nám pomáhá na chvilinku uniknout z reality. Ponořit se do světa, kde je všechno dokonalé. A právě takové jsou i modely v jarní kolekci Lihi Hod nazvané Daydreaming. Prostě dokonalé.

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Izraelská hvězda svatební módy Lihi Hod je známá moderní elegancí, smyslem pro do nejmenších podrobností promyšlené detaily, romantikou a nadčasovostí. Klasické siluety, luxusní materiály a prvotřídní krejčovské techniky tvoří základ, na kterém vyniknou neotřelé nápady využívající moderní trendy tak, že ve spojení s klasikou vypadají naprosto přirozeně a jsou úžasné v kterékoliv době.

Nedílnou součástí stylu Lihi Hod je vyvážený přístup k vzhledu a funkčnosti. To znamená, že modely nejen vypadají úžasně, ale navíc jsou velmi pohodlné a variabilní.

Na jaře 2024 se oddáváme dennímu snění

Jarní kolekce pro rok 2024 má název Daydreaming.

Je plná elegance a snové fantazie. Modely jsou uhlazené, ale zároveň sofistikované a v detailech velmi zábavné. Minimalistické kousky osloví nevěsty, které hledají moderní šik eleganci, éterické krajkové kreace zase zasáhnou ty, které hledají romantiku, něhu a zasněnou rozevlátost.

Proč právě denní sny? Snění nám umožní v předsvatebním shonu zpomalit, prožívat v mysli krásné nové začátky v nové životní etapě – manželství. Sny splétají síť příběhů, vzpomínek, emocí, inspirace. Sny nás přenášejí do míst, kde vše je možné.

Umění snít, nádherný tanec mysli, neomezený ani časem ani prostorem. Nečekané kouzlo pro ty z nás, kteří toužíme uniknout všednosti.

Lihi Hod o kolekci Daydreaming

Nevěsta podle Lihi Hod je sebevědomá, elegantní a přitažlivá. Nehledá laciné pozlátko, moderní trendy využívá s tou pravou mírou nenuceného stylu a šarmu. V kolekci proto nalezneme klasické úzké či princeznovské siluety, vlečky a vždy oblíbené srdíčkové linie výstřihů u korzetových topů.

Ale také trendy rovné i hranaté výstřihy, snížené pasy, ramínka. Objevuje se řasení, asymetrie, stojáček. Uvidíme i kousek kůže díky transparentním materiálům, kterých je ale méně než u některých jiných návrhářů – s pečlivostí alchymisty jsou rozmístěny přesně tam, kde vyvolají nejlepší efekt.

Součástí návrhů je i mnoho doplňků, jako elegantní pláště, odnímatelné rukávy či rukavice, nebo dokonce i punčochy.

Procházka říší denních snů

Sasha

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Úzký model z luxusní krajky s jemným růžičkovým lemováním zdobí romantický květinový motiv, korzet se srdíčkovou linií výstřihu, zvýrazněnými košíčky a kosticemi a efektní vlečka, která se jako květinový oblak vznáší za nevěstou. Kouzlo podtrhují krajkové návleky na paže.

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Velmi jemné svatební šaty, které spojují romantiku a ženskou eleganci.

Eden

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Úzká minimalistická róba s vlečkou a řaseným živůtkem v zavinovacím stylu bez ramínek. Elegantní model je krásný už sám o sobě, ale naprosto famózní s odnímatelným pláštěm, který pokrývá top a horní část paží v efektu watteau vlečky. Velmi působivý je plastický vzor a balonové rukávky.

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Model, který vám umožní být v každém okamžiku svého dne jiná, vždycky však překrásná.

Kira

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Model z vrstev lehoučkého tylu zaujme nápadným živůtkem s odhalenou strukturou, zvýrazněnými košíčky a inovativním řasením. Vrstvená áčková sukně s dlouhou vlečkou má ultravysoký rozparek, který odhaluje spodní mikrosukénku. Šaty, které vyzařují jemnou ženskost.

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Hravý, zábavný, mnohovrstevnatý model pro romanticky založené ženy.

Chloe

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Saténový elegantní model úzkého střihu je určený pro skutečnou dámu. Asymetricky řasený korzetový živůtek bez ramínek a s rovným výstřihem volně přechází v sukni s předlouhou vlečkou. Žádné zbytečné ozdoby neruší nádheru hedvábného saténu splývajícího podél těla. Univerzální, chic, stylové.

Yulia

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Svatební šaty Yulia jsou jemné, elegantní, sofistikované a okouzlující. Tvoří je korzetový top zdobený svislými švy s rovným výstřihem, vykrojenými zády a širšími ramínky, které můžete nosit na ramenou i spadlé, a áčková, v pase nasazená nabíraná sukně s vlečkou.

Moon

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Minimalistickým šatům můžete dodat texturu pomocí éterického tylového pláště s nabíranými rukávy. Hodí se k hladkým modelům bez nadměrného zdobení, jako je například Yulia.

Jackie

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Je vám blízký nenucený chic styl a preferujete kalhoty? Pro vás je tady trojdílný komplet Jackie. Široké kalhoty a elegantní volné sako se zaoblenou klopou bez zapínání doplňuje oslnivý transparentní korzet s viditelnou strukturou a krajkovým květinovým vzorem.

Adele

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Velmi klasicky působící úzké svatební šaty. Jackie má korzetový živůtek s obloučkovým výstřihem a asymetrickým řasením, zdobený vzadu řadou knoflíčků. Na něj navazuje sukně střihu mořské panny s vlečkou, která úžasně podtrhuje linie postavy. K šatům můžete obléknout návleky na paže suplující dlouhé rukávy.

Kate

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Šaty s královským šarmem. Korzetový živůtek s přiznanou strukturou má snížený, nápaditě tvarovaný baskický pas, srdíčkový výstřih, vykrojená záda a špagetová ramínka. Objemná nařasená sukně z hedvábného mikada s vlečkou podtrhuje kouzlo luxusu a vznešenosti.

Jazz

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Romantický, nádherný model. Doslova pohádkové kouzlo mu dodává uchvacující květinová krajka. Mírně průsvitný materiál je tak navrstvený, že nic neodhaluje. Princeznovské šaty mají velmi klasicky střižený živůtek s obloučkovým vykrojením vpředu i na zádech, viditelné kostice a bohatou nabranou sukni s vlečkou a kapsami.

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Šaty můžete doplnit o top se stojáčkem a prodlouženými rukávy.

Natalie

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Klasické svatební šaty Natalie jsou plné fantastických detailů. Plesový střih, překrásný saténový dyšes, plesový střih s přiléhavým živůtkem a rozšířenou sukní s vlečkou tvoří základ. Korzet zdobí originální řasení, srdíčkový výstřih a nabrané spadlé rukávky. Sukně má vpředu vysoký rozparek a zajímavé křížení. Nechybí ani kapsy.

Grace

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Grace je doslova a do písmene graciézní. Prožijte elegantní romanci v hedvábných svatebních šatech s korzetovým rovným topem tvarovaným a zdobeným pomocí svislých švů a širokou rozevlátou sukní s rozparkem, ohromující vlečkou a hravými kapsami.

Shaine

Lihi Hod jaro 2024 Daydreaming

Hranatý výstřih má také model Shaine, tentokrát orámovaný širšími ramínky. Široká nabíraná sukně s vlečkou dotváří klasický, elegantní a romantický vzhled v moderním stylu a dává vyniknout kráse hedvábné látky.

Zdroj fotografií: Lihihod.com, Instagram.com/lihihod

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close