Seznamte se s královnou nostalgie – návrhářkou pohádkových svatebních šatů Lianou Mirzadeh

Která nastávající nevěsta by se nenechala unést fantazií při pohledu na nádherné svatební šaty! Svatební blog pro vás sleduje trendy a módní návrháře, abyste se inspirovaly a snadněji našly róbu svých snů. Mezi přední návrhářky svatebních šatů patří Liana Mirzadeh, která působí pod značkou Autumn Silk Bridal.

Liana Mirzadeh je velmi energická a pracovitá žena. Všude chodí se svým poznámkovým blokem. Když uvidí něco, co ji inspiruje, okamžitě si to poznamená nebo ještě raději nakreslí. Tímto způsobem vzniklo mnoho unikátních výšivek, které zdobí svatební šaty v jejích kolekcích.

Pro Lianu Mirzadeh je navrhování vášeň, radost a poslání. Sama říká, že je to přesně to, co má dělat. Ve svých návrzích respektuje jedinečnost každé nevěsty a ráda navrhuje šaty přímo na míru.

Inspiraci čerpá i z indických ručně vyráběných tradičních šatů. Bývají bohatě vyšívané a zdobené. V jejích rukou ožívá i vintage styl a výborně doplňuje moderní pojetí šatů.

Pohádkové kolekce svatebních šatů, které jsou aktuálně k vidění, jsou ušité z nejkvalitnějších materiálů. Často je to 100% hedvábí, šifon a krajka. Každý model je ruční práce, je to doslova oživení umění ručního vyšívání, ke kterému má návrhářka velkou úctu.

Na trhu jsou v současné době tři kolekce svatebních šatů.

Kolekce s názvem „Signature“ je určena moderním nevěstám s respektem k tradicím.

Druhá kolekce „Modest“ je pro ženy, která dají přednost šatům spíše zahalujícím postavu.

„Luxury“ je pro ženy, které si přály stát se princeznou. Šaty z této kolekce vám umožní se jako princezna cítit. Jsou to velkolepé šaty s kolovými sukněmi, bohatými výšivkami a překvapivými detaily.

Každý den bohyní

Přáním talentované umělkyně je, aby se ženy cítily být bohyněmi každý den, nejen o svém svatebním dnu. Pokud si žena vzpomene na to, jak vypadala a cítila se na své svatbě, vždy by jí to mělo dodat energii a zlepšit náladu.

Dílo návrhářky  Liany Mirzadeh budete moci zhlédnout i na mezinárodním veletrhu Wedding Fashion Prague v pátek 21. 9. 2018 v Top Hotelu Praha.

Liana Mirzadeh čerpá ze své práce velké osobní uspokojení. Miluje to, co vytváří, a její přístup se přenáší i na zákazníky, kteří oceňují její tvorbu tím, že si šaty oblékají v ten nejkrásnější den svého života.

Šaty dokonale kombinují moderní přístup s využitím starých řemesel, originálních návrhů a lehké nostalgie, která je znát na výšivkách. Celá kolekce je oživená krása, která září z každého modelu. Nechte se inspirovat i vy.

 

Zdroj fotografií: autumnsilkbridal.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close