TOP svatební doplňky v roce 2024. Co nejlépe doladí celkový vzhled nevěsty a ženicha?

Svatební doplňky v roce 2024

Svatební šaty a oblek jsou jedna věc. Ale doladit celkový look s pomocí doplňků je teprve to, co z dívky oblečené v šatech dělá skutečnou nádhernou nevěstu. Podívejte se na trendy doplňky pro nevěsty, ale i ženichy.

Svatební doplňky v roce 2024
Millanova.com

Doplňky dělají outfit. A stejně jako oblečení, i oblíbené doplňky se v průběhu času mění. Letošní trendy jsou hodně elegantní a nápadné. Na protější misce vah to vyrovnává minimalismus a pohodlí. Podívejte se, jaké detaily by ve vašem svatebním vzhledu letos rozhodně neměly chybět.

Nevěsta

Rukavice. Ještě v polovině minulého století jste mohli potkat dámy, které do společnosti nikdy nevycházely bez rukaviček. Tento trend by se jim velmi zamlouval. Letí krátké rukavičky i dlouhé večerní rukavice na celé paže. Transparentní, vyšívané, krajkové i hladké hedvábné či saténové. Podtrhují úroveň a styl každé ženy. Budou se hodit především k elegantním svatebním šatům, transparentní vyšívaný pár ale skvěle doplní i romantický rozevlátý model.

Někdy jsou rukavičky přímo součástí svatebního modelu. V nabídce je mají svatební salony. Samostatně je koupíte například na svatebním e-shopu Brianna.

Svatební doplňky v roce 2024
Corneliajames.com

Mašle. Látka či stuha uvázaná do tvaru mašle je letos doopravdy všude. Ve vlasech, na svatebních šatech, na šálce kolem krku, na botách i kabelce. Mohou být velké a nadýchané, ale i drobné a jemné.

Svatební doplňky v roce 2024
Amsale.com
Svatební doplňky v roce 2024
Annebarge.com

Vyšívané a krajkou lemované závoje. Nic nedoplní svatební šaty tak, jako dlouhý, zdobený závoj. Trendy této sezóny velí vybrat takový model, který je po celé délce lemovaný krajkou nebo výšivkou. Ideální jsou závoje dlouhé, katedrálové. Ale pokud se nehodí k modelu, nechcete se zatěžovat s tak objemným doplňkem nebo šetříte, zabodujete i se závojem do pasu nebo se síťkou birdcage.

Tip: Nechte si udělat unikátní výšivku na míru.

Pěkné závoje prodává svatební e-shop Wedboom, jsou samozřejmě i v nabídce salonů.

Svatební doplňky v roce 2024
Wedboom.cz

Dramatické tiáry. Pokud chcete ozdobu do vlasů, musíte mít velkou, nápaditou, nepřehlédnutelnou korunu, čelenku nebo tiáru. Takové dramatické kroužky s výrazným zdobením jsou letos trefou do černého. Dodají eleganci, styl a osobnost.

Velmi pěkné ozdoby prodává například Lucia Stofej na Fleru. Prohlédněte si i další kousky: pozlacenou tiáru u Bižuterie Top, vysokou štrasovou korunu na Dream Wedding, moderní originální kousky na Šenyr bijoux.

Svatební doplňky v roce 2024
Megantherese.com

Nápadné pláště a kabátky. Nejen pro chladné dny se hodí kabátky, pláště a přehozy, kterým je letos přáno. Ideálně, pokud jsou výrazné a originální. Mohou mít volány, extravagantní 3D aplikace, výšivky, nabírané rukávy a podobně. Poslouží hned dvakrát: zahřejí a korunují váš styl.

Svatební doplňky v roce 2024
Etsy.com

Boty – hlavně pohodlí. Pro svatební den je ale důležitý nejenom styl. Dobře padnoucí a pohodlné věci jsou předpokladem pro příjemně prožitý den. Platí to hlavně pro boty. Na obřad si klidně vezměte jehly a pak se přezujte do nečeho pohodlnějšího. Balerínky a tenisky to jistí.

Krajkové svatební tenisky nabízí Brianna, malované tenisky a baleríny TanaGo. Slavnostní balerínky zakoupíte na Střevíce a více. A dokonce můžete obout i barefoot baleríny! Na míru vám je ušije Ann.n.

Svatební doplňky v roce 2024
Loveandlavender.com

Levitující perly. Oblíbeným šperkem jsou letos perly. Když je použijete jakkoliv, chybu neuděláte. Ale když je navíc rozmístíte na závoj, rukavičky nebo transparentní strunu do podoby náušnic nebo náhrdelníku, aby to vypadalo, že se vznášejí ve vzduchu? Budete za královnu!

Inspirujte se třeba závojem na Svatbičkovo či náhrdelníkem na JWL.

Svatební doplňky v roce 2024
Jaykaybraidsandbridal.com

Minimalismus. Odvážnou alternativou je doplňkový minimalismus. Ten spočívá v jediném – prostě doplňky vynecháte. Stačí jednoduché náušnice nebo jemný náramek. Anebo také jen vaše šaty, krásná pleť a radost v očích.

Svatební doplňky v roce 2024
Alexandragrecco.com

Ženich

Košile a kravata v tónu. Pánské doplňky v barvě košile jsou letos velkým trhákem. Ať zvolíte motýlka nebo kravatu, když je doladíte do barvy, bude to dokonalé.

Svatební doplňky v roce 2024
Whimsicalwonderlandweddings.com

Barvy. Alternativou k monochromatismu v oblasti pánských doplňků jsou barvy. Frčí jasně barevné kapesníčky, kravaty, motýlky. Rozjasněte svůj vzhled, ať ladí k vaší zářící tváři!

Svatební doplňky v roce 2024
Rocknrollbride.com

Vzory a potisky. Nebo to doveďte ještě dál. Další možností v designu pánských kravat a dalších doplňků jsou totiž výrazné vzory. Nejčastěji květinové.

Svatební doplňky v roce 2024
Rockmywedding.co.uk

Mokasíny. Na nohy obujte mokasíny. Ty jsou letos nejlepším typem pánské svatební obuvi. Konzervativnější pánové obují jednobarevné černé nebo hnědé. A ti, kterým nevadí trochu zaprovokovat, mohou zvolit výrazně barevné, s výšivkou, potiskem nebo nápadnou sponou.

Svatební doplňky v roce 2024
Marthastewartweddings.com

Ponožky. S ponožkami je to letos ode zdi ke zdi. Buď jsou výrazné, barevné, personalizované, nebo žádné. Holé kotníky pasují právě k mokasínům a vnášejí do pánského svatebního outfitu trochu koření.

Svatební doplňky v roce 2024
Ashleygerrityphotography.com
Svatební doplňky v roce 2024
Stylemepretty.com

Detaily. Outfit dolaďte i dalšími drobnými detaily. Například nápadnými či personalizovanými manžetovými knoflíčky či hodinkami.

Svatební doplňky v roce 2024
Marthastewartweddings.com

Květiny. Pánové se letos zdobí i květinami. Tak jako nevěsty, dekorace, zkrátka vše – květiny vládnou svatebnímu světu. Někdo se spokojí s klasikou korsáží, pro další jsou tu květinami zdobené kapsy, pro odvážné dokonce celá klopa.

Svatební doplňky v roce 2024
Pinterest.com/jennifermatteo
Svatební doplňky v roce 2024
Adventurefloral.ca

Zdroj úvodní fotografie: Millanova.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close