Nová kolekce svatebních šatů Le Spose di Giò snoubí romantiku s jemnou elegancí

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

Nádhernou kolekci pro letošní rok přinesl italský svatební módní dům Le Spose di Giò. Potěšte se s námi přehlídkou ženskosti a elegance.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

Elegance, šarm a romantika. To jsou atributy, které jsou vlastní návrhům značky Le Spose di Giò. Návrhářky Giovanna a Marisa De Capitani zároveň do svých návrhů vkládají pohodlnost, nenucenost a vzdušnost. Tak, aby se nevěsty cítily ve svatebních šatech dokonale a příjemně po celý svatební den.

Věnují pozornost každému detailu ve střihu i výzdobě a používají prvotřídní materiály, jako je mikado z pravého hedvábí, lehoučky tyl, delikátní krajka nebo vzdušná organza.

Jejich doménou je ženská, noblesní klasika v moderním hávu. Tradiční střihy, jako jsou plesové róby se zvýrazněným pasem a širokou sukní, áčková silueta nebo postavu kopírující pouzdrové šaty, doplňují moderními prvky.

Essence roku 2022 je něžná a čistá

Modely z kolekce Essence pro rok 2022 působí čistě, jemně a noblesně. Základní designový minimalismus doplňují originální stylotvorné detaily. Z trendových prvků můžete zaznamenat výrazné rukávy, svrchní sukně a vrstvení, nápadité vlečky, kombinace kontrastních materiálů. Typickými prvky v letošní kolekci jsou také mašle a látka skládaná do záhybů.

Zároveň modely nesou jasnou nadčasovost a ukazují, že jejich nositelka je skutečná elegantní dáma.

Vybrané modely aktuální sezóny

2201

Propracovaný skládaný živůtek s úzkou sukní doplňuje svrchní rukně a samostatné balonové rukávy. Dokonalý model pro minimalistku se zálibou v kouzelných detailech.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2203

Kontrast jemné ornamentální krajky topu a dlouhých rukávů s hladkou bohatou sukní z mnoha vrstev dodává tomuto modelu kouzlo nevinnosti.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2206

Jemnost a až dívčí čistotu vyzařují tyto svatební šaty s hlubokým iluzivním výstřihem do V. Květinové modetivy na krajce jsou letos velkým hitem. Romantické vibrace dotváří vzdušná sukně a závoje spuštěné z ramen.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2207

Hledáte skutečně vysokou eleganci? Co říkáte na úzké pouzdrové šaty s nápaditě řešeným dekoltem a výraznou mašlí v zadní části? Rukavičky, které se letos výrazně vrací do módy, vznešený dojem jen umocňují.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2209

Čistý minimalismus umožní vyniknout kráse materiálu a použít nápadné doplňky. Jako je tomu i v případě svatebních šatů s lodičkovým výstřihem odhalujícím ramena, tříčtvrtečním rukávem a bohatou sukní z jemně lesklého hedvábí.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2211

Empírový střih dodá mladistvou svěžest a jeho velkou výhodou je pohodlí. Takové šaty se nejlépe hodí na romantickou veselku na louce a zamiluje si je nevěsta, která se ráda cítí jako víla. Hrubší krajka se krásně doplňuje s jemnou sukní, pod kterou se vejde i těhotenské bříško.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2213

Na retro vlně se nese dvoudílný model z hladkých spodních šatů na ramínka, přes které je položena krajková svrchní vrstva s dlouhými, na konci mírně rozšířenými rukávy. Právě vrstvení dodává modelu nenapodobitelný šarm.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2214

Variací na skládaný materiál je i další model s princeznovskou sukní, zvýrazněným pasem a hladkým topem s malým lodičkovým výstřihem a tříčtvrtečním rukávem zdobeným řadou knoflíků. Minimum ozdobných prvků dává opět vyniknout kráse materiálu. Wow efekt pak zajistí hluboký výstřih na zádech a výrazná mašle.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2216

Květinové motivy jsou hlavním tématem tohoto celokrajkového svatebního modelu. Spojuje v sobě eleganci a romantiku s jemnou zdobností. Lodičkový výstřih a dlouhý rukáv zjemňují siluetu, krajka podtrhuje zasněný dojem. Sukně využívá efektu vrstvení.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2219

Zavinovacího efektu a kouzla éterického vzdušného materiálu využívá model s historizujícími vibracemi. Spojení krajky a tylu dodává vzdušnost a množství ozdob slavnostní charakter. Pokud se chcete cítit jako princezna, je to model pro vás.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2220

Pokud máte krásná ramena a dekolt, využijte srdíčkový zdobený výstřih se spadlými ramínky, který právě tuto partii zvýrazní.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

2223

Vskutku královské svatební šaty tvoří několik vrstev různých látek, které se vzájemně efektně doplňují. Hedvábí a průsvitný tyl společně vytvářejí nápaditou harmonii doladěnou střízlivými ozdobnými prvky v podobě knoflíkové légy a jemné mašličky v pase. Střih zvýrazňuje štíhlý pas a pěkný dekolt.

Svatební šaty Le Spose di Giò 2022

Zdroj fotografií: Lesposedidio.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close