Savannah Miller jaro 2022: Oslava romantické lásky pro elegantní a jemnou nevěstu

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Nenucená elegance. To je ten nejlepší popis pro svatební šaty britské návrhářky Savannah Miller. Hvězda mezi nevěstami, které si nepotrpí na přeplácanost a nadbytek ozdob, přichystala okouzlující romantickou kolekci pro jaro 2022.

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Kolekce nese název Love in a Mist, neboli Láska v mlze. A právě takový, lehce zasněný a nostalgický dojem z ní můžete snadno získat. Svatební šaty pohodlných střihů a v provedení, které dává vyniknout jemné ženskosti nevěsty, oslavují to, že láska vše překoná.

Láska přetrvala i v náročném období světové pandemie, které uzavírání manželství právě nepřálo. Letošní sezónu je ale vše jinak a páry opět mohou veřeně vyjádřit svou lásku svatebními sliby v takové podobě, jakou si vysnily.

„Láska překonává vše. Do světa po pandemii se vynořuje z ponurých mlh loňského roku a září jako slunce.“

Savannahmiller.com

Kolekci Love in a Mist charakterizují výrazné, jasné viditelné švy formující tvar šatů a kontrastující s rozevlátými jemnými tkaninami a krajkovými lemy. Objevují se typické přiléhavé a útlé linie, pouzdrové a princesové střihy, sukně se mírně rozšiřují od boků do tvaru písmene A nebo od kolen do stylu mořské panny.

Časté jsou hranaté výstřihy, nechybí letošní hit stojáček. A samozřejmě hra s vlajícími látkami a nápaditými rukávy. Při bližším pohledu vás dostanou detaily, jako knoflíčky nebo krajkové aplikace.

Radost ze znovu zářící lásky v každém stehu

Pojďte se s námi blíže podívat na nejkrásnější modely z této doslova okouzlující kolekce svatebních šatů.

Caterina

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Šaty bez ramínek s jemným srdíčkovým dekoltem mají klasický, padnoucí střih s podélnými švy, které formují krásnou postavu. V tom jim pomáhá také dobře skrytý vnitřní korzet, který v pase přechází v pozvolna se rozšiřující sukni s kratší vlečkou. Největším ozdobou těchto minimalistických svatebních šatů je struktura látky, z níš jsou ušity – elegantního hedvábného krepu. A pak také okouzlující plášť Mia, který si lze k těmto šatům obléknout.

Vtipným detailem jsou kapsy skryté v bočních švech sukně, kam můžete ukrýt třeba kapesníček pro případ, že vás přemůže dojetí.

Cleo

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Pečlivě vypracovaná struktura dodává saténovým svatebním šatům Cleo příjemný, nositelný střih. Mají hranatý výstřih se zajímavým detailem v dekoltu, špagetová ramínka a ozdobné hluboké vykrojení na zádech. Áčková sukně vzadu přechází v kratší vlečku.

Tento minimalistický model dále zdobí mírně se lesknoucí materiál a jemné ozdobné prvky, které upoutají až při bližším pohledu, jako jsou knoflíčky v zadní části nebo postavě lichotící švy.

Mae

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Minimalistické svatební šaty Mae z elastického italského krepu zdobí přiléhavý střih kopírující postavu. Horní části vévodí výstřih typu voda, špagetová ramínka a především nápaditě řešená záda. Ta mají hlubší vykrojení a ramínka se v této zadní části zdvojují. Jinak už je tento model skutečně velice jednoduchý, s užší sukní, která přechází do kratší vlečky.

Nepřehlédnutelným doplňkem, který ale můžete odepnout a odložit, je korálkový pásek podtrhující štíhlý pas nevěsty.

Gia

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Hledáte moderní eleganci a famózní detaily zaručující vzdechy obdivu? Najdete je rozhodně u tohoto modelu. Gia má zavinovací živůtek, který zpevňuje všitý korzet. Dech berou jemné prvky z luxusní krajky Chantilly, jež se objevuje v podobě lemování dekoltu, jako látka celé plochy hluboko vykrojených zad a výplň vysokého rozparku na sukni.

Skutečně uchvacující kombinaci hladkého saténu a strukturované krajky už pak jen podtrhuje linie knoflíčků vedoucí po celé zadní části šatů až po konec vlečky, čímž opticky zeštíhluje a zvyšuje postavu.

Jacquetta

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Luxusní italská saténová viskóza dodává těmto šatům lehkost a pohyblivost. Naprosto úžasný je strukturovaný živůtek s efektem vody a řasením až do pasu, kde látka přechází v hladce splývající úzkou sukni, dole jemně rozšířenou. Dominantním prvkem jsou pak kroucená ramínka a dva dlouhé saténové pruhy látky splývající z ramen k zemi a vytvářející tak efektní vlečky.

K šatům můžete zvolit i připínací dlouhé rukávy. Ty odhalují ramena a u zápěstí je zdobí malé, saténem potažené knoflíčky.

Odette

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Lesklý prvotřídní satén i sofistikovaný střih odkazují na glamour styl 30. let v Hollywoodu. Na první pohled upoutá štíhlá, postavu kopírující silueta, vrstvený stojáček a široké, do manžety nabrané rukávy, na zápěstí opět zdobené knoflíčky. Empírový střih se zvýšeným pasem opticky ještě více prodlužuje sukni s vlečkou.

Když nevěsta projde kolem a hosté ji uvidí zezadu, uchvátí je velmi hluboké vykrojení na zádech zdobené úzkým saténovým páskem. Variantou pro ještě větší efekt je odepínací úzký plášť vlající za nevěstou jako dramatická nápodoba vlečky.

Rose

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Na šatech v siluetě mořské panny zaujme tvarování pomocí švů, které vytvářejí také ozdobný vizuální efekt. Vyztužený živůtek s vnitřním podpůrným systémem nemá klasická ramínka, ale na paže upoutávají řasené spadlé rukávky.

Šaty mají klasický střih zvýrazňující ženskost, jedinečný dojem vyvolává rozšiřující se sukně s vlečkou.

Wren

Svatební šaty Savannah Miller jaro 2022

Minimalistické svatební šaty z lesklého saténu, tzv. slip dress, mají hluboký výstřih do V vpředu, ale také na zádech, kde vykrojení sahá až do pasu. Dekolt dále zdobí jemná špagetová ramínka. Přiléhavý střih šatů ve spodní části přechází do vcelku dlouhé vlečky.

Faktorem, který z těchto šatů dělá něco extra, je odnímatelný šifonový šál. Ten v přední části napodobuje spadlé rukávky, zatímco vzadu jsou cípy překřížené a tvoří originální přehoz.

Zdroj fotografií: Savannahmiller.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close