David’s Bridal obléká nevěsty již 70 let a představil dokonalou zimní kolekci 2020

David

Čeká vás pár dní relaxu v kruhu rodinném? Připravili jsme pro vás vánoční dáreček v podobě seriálu věnovaného čistě svatebním šatům od známých světových návrhářů. Začneme kolekcí pro sezónu podzim/zima 2020/2021 od legendy v oblasti šatů pro nevěsty, David’s Bridal.

Svatební šaty David's Bridal
@thevogellife

Pokud jste začali pátrat po svých vysněných svatebních šatech, pak jste pravděpodobně narazili na David’s Bridal. S více než 300 kamennými prodejnami ve Spojených státech, Kanadě, Mexiku a Velké Británii a rozsáhlým online výběrem není divu, že společnost obléká nevěsty již 70 let.

Díky dostupné ceně šatů, řadě stylů a široké nabídce velikostí včetně XL modelů je značka hotovým pokladem pro nevěsty. Stojí na ideálu, že si každá žena zaslouží mít šaty svých snů bez ohledu na její vkus, postavu, velikost nebo rozpočet. 

S ohledem na tuto skutečnost David’s Bridal letos na podzim představil kolekci podzim/zima 2020/21, která obsahuje šaty z jejich stejnojmenné řady David’s Bridal a od linií DB Studio, Oleg Cassini, Melissa Sweet a Galina Signature. 

Nabídka pro každou nevěstu

Ať už plánujete svatbu na louce a chcete šaty, které odrážejí uvolněnou náladu, jako např. celoplošné krajkové šaty Oleg Cassini se zápasnickými zády, nebo naopak šaty, které se budou hodit k církevnímu obřadu, jako jsou dlouhé krajkové šaty Melissa Sweet s dlouhým rukávem, v kolekcích domu David’s Bridal najdete přesně ty, které se hodí k vašemu stylu svatby. 

Hledáte perfektní kalhotový kostým? Už nehledejte! Tato kolekce vám dopřeje krásné svatební kostýmy slonovinové barvy. Nebo možná raději zvolíte mini šaty, které využijete i v pozdních hodinách, takže budete moci příjemně protancovat celou noc. DB Studio nemá jednu, ale hned tři možnosti zkrácených modelů, takže můžete ukázat sexy nožky.

Pokud jste nevěstou, která se orientuje na rozpočet, nebo prostě hledáte rozmanitý a cenově dostupný výběr, je kolekce svatebních šatů David’s Bridal tou pravou volbou. 

Zdroj: Davidsbridal.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close