Svatba Lily Collins jako ztělesnění romantických snů

Svatba Lily Collins, svatební šaty Ralph Lauren

Herečka Lily Collins, kterou můžete znát třeba jako Sněhurku ze stejnojmenného filmu s Julií Roberts, a režisér Charlie McDowell si v září řekli své ano. Inspirujte se jejich nádhernou svatbou a zatajte dech nad úchvatnými svatebními šaty nevěsty.

Svatba Lily Collins
Marieclaire.com

Svatba se konala uprostřed nádherné přírody lázeňského resortu Dunton Hot Springs v americkém státě Colorado, jehož krajina je proslulá dechberoucími divokými scenériemi.

Svatba Lily Collins
Facebook.com/duntonhotsprings

Tematicky se svatba nesla v přírodně-romantickém duchu s prvky populárního stylu cottagecore, což je mix přírody, domáckosti, romantiky, vintage stylu a módních chic detailů, který v poslední době válcuje svatební trendy. Nechyběla tak záplava zahradních květin, starobylý porcelán a vintage křesílka, spousta polštářků a plédů pro pohodlí hostů, jak na svém Instagramu dokumentovala dekoratérka svatby.

Svatba Lily Collins, cottagecore svatba
Brides.com

Resort umožňuje akce pro maximálně 40 hostů, je tedy jasné, že se jednalo o malou, intimní událost, což odpovídá duchu posledních let. Přečtěte si, jak vybírat svatební dort na mikrosvatbu.

Svatební šaty Ralph Lauren jako ze sna

Lily Collins oblékla na míru navržený model značky Ralph Lauren kombinující vintage vlivy amerického Západu a britské viktoriánské éry, což přesně odpovídá duchu celého svatebního tématu a poukazuje na americko-britské kořeny herečky.

Svatba Lily Collins, svatbení šaty Ralph Lauren
Brides.com, foto Cedar and Pines

Postavu kopírující svatební šaty áčkového střihu se stojáčkem, dlouhým rukávem a menší vlečkou doplnil oslnivý plášť s kápí, sahající až na zem. Róba byla ušita z luxusní francouzské krajky, zdobena mikrokvětinkami z krystalů Swarovski a okvětními plátky z hedvábné organzy.

K efektním šatům by vhodně zvolen jednoduchý účes – uhlazené vlasy s pěšinkou uprostřed a uzlem v týlu. Vše doplnil přirozený make-up a jednoduché perlové náušnice.

Svatba Lily Collins, svatební šaty Ralph Lauren
Instagram.cim/lilyjcollins, foto Cedar and Pines

Sametový oblek ženicha byl od stejné značky, tedy také Ralph Lauren.

Co jste nevěděli o svatebních šatech Lily Collins:

  • Budoucí nevěsta se na návrhu sama podílela v úzké spolupráci s profesionálními návrháři značky.
  • Ruční výroba šatů zabrala více než 200 hodin.
  • Šaty byly kompletně pokryty luxusní francouzskou krajkou.
  • Krajka Calais-Caudry má na severu Francie oceňovanou tradici již od počátku 19. století. Nazývat se tak může jen jemná, tkaná krajka vytvořená v dané oblasti přesně určeným postupem.
  • Ralph Lauren svatební šaty obvykle nešije, róba pro Lily Collins se tak řadí mezi pár vzácných výjimek, stejně jako např. svatební šaty, které v roce 2018 oblékla Priyanka Chopra.
Svatba Lily Collins
Vogue.com, foto Cedar and Pines

Zdroj úvodní fotografie: Vogue.com, foto Nate a Megan Kantor – Cedar and Pines

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close