Svatební veletrh Liberec zve všechny snoubence do předsvatebního reje. Už tuto sobotu

Svatební veletrh Liberec

Pokud chystáte svatbu pod Ještědem, určitě si v kalendáři zaškrtněte políčko 9. března. Koná se totiž jediný svatební veletrh v Liberci, proto byste na něm neměli chybět.

Svatební veletrh Liberec

6. ročník veletrhu otevře své brány 9. března přesně v 10 hodin a uzavře v 17 hodin. Místem konání je Clarion Grandhotel Zlatý Lev.

Vstup je zdarma, ale pokud si koupíte VIP vstupenku od 250 Kč, můžete se k tomu těšit na welcome drink, tříchodové ochutnávkové menu, vstup do VIP lounge s výhledem na program, lístek do tomboly a další výhody. Vstupenka je k mání na stránkách veletrhu.

Z praktických informací ještě dodejme pro rodiče těch nejmenších, že prostory nejsou úplně kočár-friendly.

Program a zábava

A proč byste se měli na veletrh trmácet? Určitě proto, že můžete obhlédnout nejnovější svatební nabídku, ochutnat dezerty, sladké i slané občerstvení a drinky, poslechnout si hudební ukázky, vyzkoušet snubní prsteny, ovonět květiny. Řadu služeb a zboří pořídíte za výhodné veletržní ceny.

A samozřejmě se budete kochat a inspirovat svatebními šaty během módních přehlídek i u stánků. Předvádět budou známé modelky, ale i sportovci. Na molu tak uvidíte například Angelinu Kostyšynovou, Andreu Bortňák, Kristýnu Malířovou, mistryni světa v bojových sportech Martinu Ptáčkovou či mistra světa v grapplingu Josefa Ptáčka.

Na programu nesmí chybět ukázky trendy svatebního líčení a účesů, zhlédnete barmanskou show a budete moci načerpat inspiraci i know-how během rozhovorů s profesionály v oboru.

V 16 hodin přijde na řadu vrchol programu, kterým je losování tomboly. Vyhrát můžete třeba poukaz na zapůjčení svatebních šatů ze salonu La Unica, na koordinaci svatby od Svateb v Jizerkách (což je hlavní pořadatel veletrhu a znáte je i z našich stránek) nebo na focení od Stadler production. Ve hře je i dárkový balíček pro nevěstu nebo romantický pobyt pro dva v Grandhotelu Zlatý Lev.

Zdroj fotografií: Veletrh.svatbyvjizerkach.cz a Facebook.com/svatbyvjizerkach

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close