Svatební korzování 2023 – svatební veletrh jinak už 22. ledna

Svatební korzování 2023

Už tradičně v tomto čase, kdy reálných svateb je méně, se koná velká spousta svatebních eventů. Veletrhy, výstavy a festivaly jsou pro snoubence skvělou možností, jak si na vlastní oči prohlédnout nabídku svatebních dodavatelů a mnoho věcí domluvit s předstihem a pořídit i za výhodnější ceny. Mezi originální akce tohoto druhu patří rozhodně Svatební korzování, na které vás rádi zveme.

Svatební korzování 2023

Klasické svatební veletrhy už jste navštívili, ale pořád hledáte to pravé pro svou svatbu? Nebo jste se do toho ještě ani nepustili a nevíte, odkud začít? Navštivte v neděli 22. ledna 2023 plzeňskou Papírnu, kde se uskuteční netradiční svatební veletrh, na kterém si každý přijde na své.

Svatební korzování 2023

Přijďte načerpat svatební atmosféru hned na začátku svatební sezóny. Svatební korzování slibuje desítky zajímavých vystavovatelů – tradičních i neokoukaných. Vyberete si tady vše, co pro svatbu potřebujete. Od květin, doplňků, cateringu, cukrářů, svatebních her, fotokoutků, fotografů, oblečení až po svatební místa a koordinátory. A to pohodlně, pod jednou střechou a na jednom místě.

Za vstupné 100 Kč si odnesete spoustu svatebních nápadů.

Svatební korzování 2023
Svatební korzování 2023
Svatební korzování 2023

Těšit se můžete i na pestrý doprovodný program, především přehlídku svatebních šatů (nejen ze salonů, ale také od originálních návrhářů), informační přednášky a workshopy. Fotokoutky si budete moci rovnou vyzkoušet, pro odpočinek bude připravena chill out zóna s čajovnou a samozřejmostí je dětský koutek pro vaše nejmenší. Celý program, přehled vystavovatelů a více informací najdete na www.korzujeme.cz.

Svatební korzování 2023
Svatební korzování 2023

Moderní svatební veletrh

Svatební korzování je oblíbený veletrh pořádaný LeFleur Design a Svatby od Luc, který poprvé proběhl v roce 2017 v plzeňské Šeříkovce. Pokaždé se snaží zavítat do jiných zajímavých plzeňských prostor a jednou se zastavil dokonce v Praze. Do Papírny Plzeň se vrací už podruhé.

Svatební korzování 2023

Jde o moderní svatební veletrh pro snoubence, kteří hledají originální nápady. Najdete tu tradiční stánky, ale také alternativní vystavovatele, které jen tak jinde nepotkáte. Věříme, že každý pár tu najde, po čem jejich srdce touží.

Svatební korzování 2023

Kdy: 22. ledna 2023 od 10:00 do 17:00

Kde: Papírna Plzeň, Zahradní 173/2, Plzeň

Za kolik: 100 Kč v předprodeji, 120 Kč na místě

Více informací: www.korzujeme.cz, Facebook, Instagram

Zdroj fotografií a textů: LeFleur Design

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close