Svatební show v Brně! Vyhrajte skvělé ceny a prohlédněte si nádherné šaty už tento víkend

Svatební show v Brně.

Brněnští, chystá se pro vás další skvělý svatební veletrh. V obchodním domě Baťa na České prožijete skvělý den se svatební tematikou. Už tuto sobotu.

Svatební show v Brně.

Eventu předchází velká slevová akce svatebního salonu Naïve, který je pořadatelem veletrhu. V pátek 15. 3. tam můžete pořídit skvělé svatební šaty za neuvěřitelně nízké ceny.

Druhý den už pak vypukne samotný veletrh. Na programu jsou přehlídky a zkoušení svatebních šatů (speciální pozornost bude věnovaná luxusní španělské módní značce Jesús Peiro), focení a foto poradenství, ochutnávky svatebních dortů a makronek, make-up show s tipy, jak se nalíčit na svatbu, a taneční vystoupení. Budete si moci také koupit svatební šaty jen a jen pro sebe, a to opět velmi výhodně.

Vrcholem akce bude losování o skvělé výhry. V jedné soutěži to bude svatba zdarma ve Stodole na mlýně, v další pak například pobyty pro dva v rakouských Alpách, zapůjčení svatebních šatů zdarma, poukázka na společenské šaty, svatební obuv či bižuterie nebo zapůjčení dekorací na svatbu.

Praktické

  • Event proběhne v pátek 15. 3. 2024 od 14 do 18 hodin a v sobotu 16. 3. 2024 od 10 do 14 hodin.
  • Místem konání je svatební salon Naïve, obchodní dům Baťa, Česká 4, Brno.
  • Vstup je zdarma.
  • Podrobnější info najdete na webu Svatební show.

Zdroj fotografií: Svatebnishow.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close