Paris Hilton je vdanou paní! Jak vypadala její luxusní svatba?

Svatba Paris Hilton

Svatba Paris Hilton, známé pařmenky, celebrity a podnikatelky, se stala událostí tohoto podzimu. Vrátila do hry několikadenní oslavy, okázalost a luxus. A šestery svatební šaty. Podívejte se.

Svatba Paris Hilton
Foto Jose Villa

Paris Hilton to s oslavami umí. Svůj díl parties pod dohledem bulváru má za sebou, poslední roky seká docela latinu. Svou cestu do manželství si proto hodlala náležitě užít. Už před svatbou měla velkolepou rozlučku se svobodou v Las Vegas a poté ještě o něco komornější dívčí večírek ve stylu Alenky v říši divů.

Samotná svatba a následné oslavy trvaly tři dny. Od obřadu a formální svatební veselice, přes karnevalovou party následující den, až po oběd s tancem poslední den oslav. A samozřejmě nechyběla bedlivá mediální pozornost a dokonce i trailer věnovaný svatebním přípravám v rámci dokumentární série Paris in Love.

Paris in Love

Pro den D si se snoubencem (nyní už novomanželem), finančníkem a obchodníkem Carterem Reumem, zvolili magické datum 11. 11. 2021 v 11:11. Obřad a svatební oslavy se uskutečnily na rodinných pozemcích v Bel-Air v Kalifornii.

Tématem svatby byla samotná Paris. Vše odráželo její legendární zálibu v růžové barvě. Sladkosti, dekorace, dokonce i dva drinky vymyšlené speciálně pro tuto příležitost měly v sobě něco z této barvy. Stejně jako zábavný program a atrakce pro hosty.

Svatba Paris Hilton

A kdo že to byl na guest listu? Známými jmény se pochopitelně jen hemžil. Nechyběla slavná rodina nevěsty včetně sestry Nicky, která šla nevěstě za svědka, zúčastnili se Kate Beckinsale, Nicole Richie, Jaden Smith, Emma Roberts, Kim Kardashian, Billy Idol a mnozí další. Známí na svatbě také vystupovali. Půlnoční DJský set zajistil Diplo, koncert vystřihla Macy Gray, zazpívala Paula Abdul nebo Demi Lovato.

Svatební šaty Paris Hilton

Měl někdo pocit, že Paris Hilton si ve svůj velký den vystačí s jedněmi svatebními šaty? Tak to byla velká mýlka. Nevěsta jich vystřídala celou řadu, a to pochopitelně od nejzvučnějších módních jmen, jako Oscar de la Renta, Galia Lahav nebo Marchesa. Tady je jejich přehlídka.

Obřad

K oltáři nakráčela nevěsta za zvuků písně „Can’t Help Falling in Love“ v nádherné romantické róbě značky Oscar de la Renta. Model inspirovaly svatební šaty Grace Kelly. Přiléhavý živůtek se stojáčkem a dlouhým rukávem zdobily 3D aplikace květů a okvětních lístků, které se postupně přelévaly i na širokou princeznovskou sukni s vlečkou. K tomu ladil závoj až na zem ve stejném designu.

Na nohách měla Paris na míru ušité střevíčky Jimmy Choo a v uších náušnice s 24karátovými diamanty, v ruce kytici z bílých růží.

Svatba Paris Hilton
Foto Jose Villa

První tanec

Svůj první novomanželský tanec si Paris zatančila na píšeň Bruno Marse „Just the Way You Are“, oblečená v klasické róbě od Galie Lahav. Korzetový top se spadlými rukávy byl potažen třpytivou svrchní látkou, která mu dodávala dojem éterické lehkosti. Od pasu se pak prostírala jednoduchá třpytivá sukně. Cílem u tohoto modelu byla jednoduchost, lehkost a snadný pohyb při tanci.

Byl to hold Popelce a dalším pohádkovým princeznám. Look proto doladil diamantový náhrdelník a princeznovská korunka ve vlasech.

Svatba Paris Hilton
Foto Jose Villa

Svatební večeře

Večerní hostinu si nevěsta užila v přiléhavých šatech s hlubokým výstřihem do V od Pamely Rowland. Byly celé od hlavy k patě pošity korálky a flitry, které vytvářely zavinovací efekt. Stejný design měl i plášť vlnící se od ramen až k zemi. Šaty vznikaly se záměrem, aby podtrhly přednosti nositelky vsedě za svatební tabulí, což se podle fotodokumentace skvěle povedlo.

Na hlavě si Paris ponechala korunku od předchozího modelu.

Svatba Paris Hilton
Foto Jose Villa

Afterparty prvního dne

Závěr dne patřil uvolněné party, což je prakticky symbol Paris Hilton. A ta se rozhodla svou image party girl připomenout s nadýchanými šatičkami od Oscara de la Renta. Kratičká nabíraná suknička dodala sexy jiskru, tradiční živůtek se stejným zdobením, jako měly svatební šaty k obřadu, zase nádech sofistikovanosti. Motivem 3D aplikací se tyto večerní šatičky propojily s ranními šaty, čímž se vtipně uzavřel celý kruh tohoto dne.

Nohy nevěsty zdobily na míru vytvořené krajkové střevíčky Aquazzura.

Svatba Paris Hilton
Foto Jose Villa

Páteční karneval

Druhý den svatební hosté vyrazili do zábavního parku Santa Monica Pier na karnevalovou party. Tam Paris vynesla extravagantní růžový model Alice + Olivia s asymetrickou sukní pošitou flitry, síťovanými punčochami a výraznými kozačkami. Vtipným doplňkem byly sluneční brýle ve tvaru srdíček. Ani tentokrát si nevěsta neodpustila svatební závoj. Samozřejmě také růžový!

Do blyštivého prostředí se zábavnými atrakcemi se model dokonale hodil. Carter Reum za svojí novomanželkou nezůstal pozadu a oblékl si modro-růžovou stylovou teplákovku.

Svatba Paris Hilton
Foto Chelsea Lauren

Závěrečná hostina

Večeře závěrečného dne se nesla opět v elegantním duchu. Ten podtrhl klasický model Marchesa s hlubokým výstřihem na zádech a velkou sukní s dlouhou vlečkou. Šaty se zvýrazněnými rameny zdobila jemná krajka.

Svatba Paris Hilton
Foto German Larkin

Závěrečná party

Svatební veselí uzavřela stylová party, na kterou se nevěsta dostavila v nebeském modelu Oscar de la Renta. Průsvitné pouzdrovky s hlubokým výstřihem zdobené třpytivými hvězdami kopírovaly postavu a pod látkou sukně nechaly jemně prosvítat štíhlé nohy nevěsty. Podle návrhářky měly být šaty uzavírající tuto epickou třídenní oslavu sofistikované, krásné a královské, ale zároveň vystihnout povahu Paris. Což se podle našeho názoru povedlo.

Vzhled doplnily opět boty Jimmy Choo a diamantové náušnice a módní kruh se tak uzavřel.

Svatba Paris Hilton
Foto Chelsea Lauren

Úvodní fotografie: Jose Villa

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close