Romantické šaty, dlouhé závoje, něha, krása a smyslnost, to jsou svatební šaty od Elihav Sasson

Svatební šaty nejen do horkého léta, to jsou nádherné kousky od návrháře Elihav Sassona, který žije a tvoří v Izraeli. Přináší závan odvahy, originality a svobodomyslnosti. Seznamte se.

První debut na scéně svatební módy proběhl v roce 2009 a módní průmysl si to pamatuje, protože kolekce vyvolala negativní reakce. Talentovaný návrhář se ale nevzdal svých nápadů a pokračoval v tvorbě. Jeho rukopis je dnes lehce rozpoznatelný a uznávaný.

S každou kolekcí přináší nové způsoby, jak převést své nápady inovativním, neotřelým, sofistikovaným a rafinovaným způsobem na látku tak, aby každé ženě mohl vykouzlit její vysněné svatební šaty.

Jeho mottem je :
„S velkou láskou, protože láska je vše, na čem záleží…“

Pojďte se pokochat krásou a jemností svatebních šatů módního domu Elihav Sasson.

Šaty už na první pohled zaujmou křehkostí a jemností.

Dokonalé zpracování a kvalitní materiály jsou naprostou nutností.

U některých šatů vás možná napadne, že šaty nevěstu spíše odhalují než naopak. Ale v tomto neprvoplánovém pojetí je odhalování nesmírně půvabné a sexy.

Elihav Sasson je talentovaný návrhář, u kterého budou ve svém živlu všechny nevěsty, co jsou odvážné, mají jasnou představu o sobě a svém svatebním dni a chtějí vypadat jinak. Vystoupit z davu a zazářit, nebo možná i malinko zaprovokovat.

Jeho šaty prodávají v USA, Anglii, Austrálii a také v Itálii.

Pokud máte zájem šaty nejen vidět, ale také vyzkoušet, nejblíž to máte do anglického Birminghamu nebo italských měst Corato či Cerignola. Kontakty najdete na oficiálních stránkách módního domu Elihav Sasson.

Zdroj fotografií: elihav-sasson.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close