Poznejte romantické kouzlo slunovratu vetkané do každé nitky v poslední kolekci Carol Hannah

Carol Hannah Solstice

Americká návrhářka Carol Hannah Whitfield přináší svým nevěstám hravost, romantiku a nápaditost. Důraz na detail a téma, které spojují každou kolekci, se projevily i v té nejnovější nazvané Solstice, neboli Slunovrat.

Carol Hannah Solstice

Carol Hannah je samouk. Šila od dětství a navrhování šatů se postupně z koníčku stalo skutečnou profesí. Zakládá si na kvalitě látek, z nich tvoří, mnohé z nich vznikají přímo na míru pro tuto značku a návrhářka se osobně podílí na výběru vzorů, aby dokonale vyjadřovaly myšlenku daného modelu.

Svatební šaty pro nevěsty jsou kompletně ruční práce, v salonu je upravují pro každou zákaznici tak, aby perfektně padly, a nebrání se ani drobným změnám, aby byly šaty v souladu s osobností nositelky.

Šaty mají klasické střihy s moderními úpravami, základem všeho je práce s látkou. Ta má mnoho prostoru, aby na každém modelu vynikla, oblíbeným prvkem je také řasení a vrstvení akcentující hru světla na luxusních materiálech. Styl Carol Hannah naplňují minimalistické hladké modely postavené výhradně na kráse hedvábné látky, ale také rafinovaně zdobené šaty s žakárovými vzory, třpytivou výšivkou, 3D aplikacemi a překvapivými detaily.

Inspirujte se kolekcí oslavující magii slunovratu.

Jaký je Slunovrat podle Carol Hannah

Letní a zimní slunovrat je magickým obdobím roku. Příroda dosahuje v určitém svém aspektu vrcholu a její řád se obrací. Zima je obdobím nejhlubší noci a spánku, ale již v tomto okamžiku se pod povrchem vše připravuje na jarní probuzení. A v létě, na vrcholu života, bujení a růstu, dochází pomalu, pomaloučku k otočce směrem k zániku, spánku a spočinutí. Tato obojakost momentu slunovratu je tím, co můžete vystopovat v kolekci Carol Hannah nazvané Solstice.

Modely mají jak pouzdrové, tak i rozšířené střihy. Najdeme úzké siluety mořské panny, stejně jako klasické šaty s živůtkem a sukní rozšířenou do tvaru písmene A. Jsou zde propracované padnoucí vršky, ultrahluboké výstřihy s iluzivními vrstvami, atraktivní vetkávané i vyšívané květinové vzory, vrstvení a aranžování látky i bohatá paleta doplňků, které každé šaty doladí.

Aurora

Carol Hannah Solstice

Tylové šaty v áčkové siluetě s nádhernou květinovou výšivkou, která jim dodává éterický vzhled. Atraktivní je živůtek s propracovanou strukturou a hlubokým úzkým véčkem překrytým volně naaranžovaným tylem.

Stella

Carol Hannah Solstice

Šaty v přiléhavé siluetě mořské panny s korzetovým živůtkem a dlouhou vlečkou. Výrazným prvkem je přiznaná struktura topu, hluboký výstřih do V a transparentní vrstva s jemnou ruční výšivkou.

Neva

Carol Hannah Solstice

Něžné šaty celoplošně zdobené ruční výšivkou a korálky mají áčkovou siluetu a přiznanou strukturu živůtku, který opět zdobí hluboký úzký prostřih. Model můžete zkompletovat s rukavicemi ze stejného materiálu a ladícím závojem.

Eclipse

Carol Hannah Solstice

Eclipse nechává naplno vyniknout pružný saténový krep. Má úzký střih s originálně řešeným živůtkem na ramínka, s hlubokým výstřihem vpředu a vzadu. Model je velmi variabilní, můžete začít od minimalistické verze bez zdobení a díky vyšívanému opasku a nabíraným průsvitným rukávům získat kousek téměř barokního vyznění.

Zinnia

Carol Hannah Solstice

Úzké svatební šaty z krajky s trojrozměrnými květinovými aplikacemi vyzařují eleganci. Mají široká ramínka, velmi hluboký výstřih do V, odhalená záda a menší vlečku.

Zenith

Carol Hannah Solstice

Nenucené úzké šaty v siluetě mořské panny zdobí ruční malba květinového motivu v horní polovině. Základní model má špagetová ramínka, ale můžete ho doplnit nabranými průsvitnými rukávy v ladícím designu.

Ray

Carol Hannah Solstice

Elegantní a vysoce ženský model v minimalistickém stylu. Má úzký střih s mírným rozšířením ve spodní části a menší vlečkou. Odhalená záda a hluboký výstřih do V s iluzivní vrstvičkou mají jedinečné kouzlo, které již nepotřebuje nic ví, ale můžete je dle potřeby ještě doplnit třpytivým opaskem.

Estival

Carol Hannah Solstice

Šaty, které jsou vtělením lehkosti a pohyblivosti. Róba z italského tylu má sukni z několika nestejně dlouhých vrstev a rafinovaně sestavený živůtek se spadlými ramínky a sametovým šněrováním.

River

Carol Hannah Solstice

Hedvábný satén a organza se setkávají v příjemném, pohodlném modelu s asymetricky vrstvenou sukní, zdůrazněným pasem a elegantním živůtkem bez ramínek s véčkovým vykrojením dekoltu a spadlými ramínky.

Zdroj fotografií: Carol-hannah.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close