Anne Barge oslavuje v kolekci jaro/léto 2023 přirozenou krásu svěžích anglických zahrad

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Jedna z nejoblíbenějších značek svatební módy, Anne Barge, přináší další ze svých nadčasových, elegantních a romantických kolekcí. Pro jaro a léto 2023 nalezla designérka Shawne Jacobs inspiraci v bujné anglické zahradě.

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Anne Barge patří mezi nejoblíbenější značky svatebních šatů. Není divu, její modely až nepochopitelně úspěšně kombinují nadčasovost s moderními prvky, romantiku s klasickou elegancí a rafinované detaily s minimalismem.

Můžete se spolehnout, že u Anne Barge najdete všeho tak akorát. Časem prověřené siluety zdobí velmi nápadité výšivky, krajky a aplikace, návrháři se nebojí přijít se vzorovanou látkou či 3D efektem. Oblíbené jsou odnímatelné prvky jako sukně, pláště či kabátky.

Je třeba říci, že vždy je kladen důraz na eleganci a velkou míru stylu, která z každé nevěsty udělá dámu. Současně je však v tomto mixu vždy obrovský kus zasněné romantiky a ženskosti.

Nevěsta ve stylu Anne Barge nepotřebuje bombastické efekty, nápadné střihy, odhalenou kůži a záplavu pozlátka, aby svých příchodem získala veškerou pozornost. Je to žena sebevědomá a romantická, rozumí módě a sama sobě.

Anglické zahrady bují životem jako kolekce jaro/léto 2023

Inspirací pro letošní jarní kolekci svatebních šatů byly anglické zahrady. Ty jsou pověstné bujností, záplavou květů a nespoutaností vyrůstající z pevně položeného prostého základu. Čiší z nich radost z růstu, tak jako v této kolekci radost z nové svatební sezóny i jarního nadechnutí po dlouhé zimě.

„Představovala jsem si naši úchvatnou nevěstu v jedné z těchto svěžích zahrad, pod mřížovím z růží. Viděla jsem květinové aplikace, splývavé vlečky, odhalená ramena a jemné barvy. Chtěla jsem zachytit podstatu přirozené krásy.“

Shawne Jacobs, kreativní ředitelka Anne Barge

Hojně zastoupená je áčková silueta vzdušných sukní, princeznovské nadýchané modely, ale také úzké pouzdrovky doplněné odnímatelnou sukní. Nechybí vlečky a zajímavě řešené živůtky se zdůrazněným dekoltem. Základem minimalistických modelů jsou propracované střihy, nádherné materiály jako je hedvábné mikádo, taft či lehoučký tyl, stejně jako promyšlené ozdobné detaily a doplňky v podobě dramatických závojů či rukaviček. Vedle tradiční bílé je k vidění také jemná blush – barva narůžovělých tváří.

Jednotlivé svatební šaty jsou ve své podstatě vlastně velmi jednoduché, ale díky provedení mají doslova ohromující efekt.

Kolekce Anne Barge v celé její kráse

Brynwood

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Okouzlující svatební šaty klasického střihu s polokorzetovým živůtkem s ramínky a áčkovou sukní. Ramínka a srdíčková linie výstřihu rámují pěkný dekolt, vzadu přecházejí v hluboké vykrojení. Sukni povznáší jako obláček lehoučké vrstvy tylu. Top prvkem šatů je bohatá pajetková výšivka s květinovými motivy.

Carmel

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Svatebním šatům v klasickém áčkovém střihu vévodí nápaditě tvořená vrchní část s asymetricky naskládanou pevnou látkou a nápodobou mašle. Drobná výšivka akcentuje stuhu v pase s dlouhým cípem, který se stává součástí vlečky. Jinak minimum zdobení nechává vyniknout krásné hedvábné fajé, z něhož jsou šaty ušity.

Danbury

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

U těchto svatebních šatů na první pohled zaujme přehluboký výstřih do V, zjemněný téměř neviditelnou iluzivní síťkou. Hluboké vykrojení je i na zádech. Jednoduchá linie padnoucího vršku a rozšiřující se sukně s vlečkou je podpořena řasením, které zdůrazní pas. Efektní je kontrast zdobné krajky a hladkého hedvábného mikáda.

Fillmore

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Tato svatební róba přináší zpět mírně snížený pas. Prostý korzetový živůtek bez ramínek doplňuje nabraná princeznovská sukně. Efekt tvoří sklady v pase, struktura topu a jednoznačně také nádherný žakárový materiál s květinovým vzorem. Ten je natolik solitérní, že další zdobení by bylo už jen na škodu.

Kent

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.
Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

S modelem Kent přichází ke slovu uhlazená elegance. Tedy, v základním provedení. Úzké, postavu kopírující šaty z hedvábného fajé mají véčkový výstřih vpředu i vzadu, široký pas a úzkou sukni siluety mořské panny zdobenou v zadní části po celé délce knoflíčky. K minimalistickému modelu vynesete nápadnější závoj nebo například květiny do vlasů. Vody uměřené čistoty pak rozvíří nadýchaná volánková svrchní sukně, kterou můžete nebo nemusíte obléknout.

Kingston

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Na první pohled klasický model přetéká nápaditými detaily, které z něj dělají tzv. šaty na druhý pohled. I když i na první toho mají spoustu co ukázat. Áčkové šaty pokrývá celoplošná vrstva krajky Chantilly s květinovými motivy. Tu doplňuje transparentní podklad, který vytváří v uzoučké vrstvě zajímavý efekt v přední části hlubokého výstřihu do V a v hladké ploše kryje celá záda, čímž vzniká iluze holé kůže. Stejně efektní jsou pak i transparentní, krajkou zdobené dlouhé rukávy.

Montecito

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Tyto honosné svatební šaty okamžitě okouzlí svým jemným barevným tónováním a vetkaným květinovým vzorem. Materiál dokonale vynikne na široké, jen lehce řasené bálové sukni. Úchvatnou látku, která je dekorací už sama o sobě, doplňuje neobvykle pojatý živůtek s vázačkou kolem pasu, mašlí a asymetrickým vrstvením látky v přední části. Skvěle ho doplní například průsvitné rukavičky.

Nantucket

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Krásná blush barva vévodí tomuto hravému modelu. Milovnice klasických linií zajásají při pohledu na korzetový živůtek se zvýrazněnými balkonovými košíčky a rozšiřujícími se ramínky, který vzadu přechází do rovného, středně hlubokého vykrojení. Nabíraná sukně se sklady na bocích okouzlí nejen vlečkou a vysokým rozparkem, ale také skrytými kapsami. Třešničkou je odnímatelný pásek s mašličkou.

Newport

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.
Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Trumpetový střih dokonale zvýrazní postavu své nositelky. Kouzlo jednoduché kreaci dodává klasická manžeta okolo rovného výstřihu bez ramínek a především odnímatelná široká svrchní sukně s dlouhou vlečkou, připevněná v pase řadou drobných knoflíčků, jež tak tvoří zajímavý ozdobný detail. Absence výšivek a aplikací nechává veškerou slávu pro nádherné, mírně se lesknoucí hedvábné mikádo.

Sanibel

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Romantická elegance? Ano! V tomto modelu se snoubí obojí. Elegantní střih úzkých svatebních šatů se zavinovacím efektem živůtku, mašlí v pase, dlouhými nabíranými rukávy do manžety a malou vlečkou doprovází romantický tkaný motiv velkých květin. Pokud se chcete vdávat v chladnější části jara, toto může být vaše volba.

Serena

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Svatebním šatům Serena vládne asymetrická sukně, vpředu kratší než vzadu, kde přechází do vlečky. Nabraná a zdůrazněná zadní část sukně a odlehčený střih předního dílu dodávají modelu dynamiku a pohyblivost – a trochu také vintage vibes. Korzetový živůtek bez ramínek je opět asymetricky zdoben květinovými aplikacemi, které přecházejí zčásti i na sukni.

Solana

Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.
Svatební šaty Anne Barge jaro/léto 2023.

Celokrajkový model hraje jednoznačně s materiálem a průsvity. Na první pohled zaujme cudný střih se stojáčkem, dlouhým rukávem a úzkou sukní. Na druhý si povšimneme efektního kulatého vykrojení na zádech. A na třetí vynikne iluzivní průsvitnost celé horní části živůtku i rukávů. Svatební šaty perfektně obstojí samostatně, můžete je ale ještě oživit kontrastní svrchní sukní.

Zdroj fotografií: Annebarge.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close