Elihav Sasson 2022 Be My Muse: Luxus v každém detailu

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Izraelský návrhář Elihav Sasson nabízí nevěstám odvážnější alternativu k tradičním předvídatelným svatebním šatům. V kolekci pro jaro 2022 je vyzývá, aby se staly jeho múzou.

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Jarní kolekce na rok 2022 má název Be My Muse. Nevěsty se stávají múzou a inspirací návrháři. Ale současně podle tohoto konceptu se nevěsta stává životní inspirací i svému nastávajícímu muži a naopak se jím i nechává sama inspirovat. Toto krásné propojení se pak projevuje v sofistikovaných glamour modelech svatebních šatů plných překvapivých řešení a nečekaných detailů.

Styl Elihava Sassona připomíná, že jeho domovinou je oblast zalitá horkým sluncem. Návrhy jsou plné emocí, energie a originality. Na své si přijdou všechny moderní, nezávislé nevěsty, které hledají něco jiného než klasiku, ale přitom stále vyžadují určitou úroveň, styl a luxus. Ten se skrývá opravdu v každém švu, korálku a volánku. Samozřejmostí jsou luxusní materiály a propracované střihy lichotící ženské postavě.

Nová svatební řada Elihava Sassona stojí na hře s průsvitností, vrstvením, řasením a křížením látek, třpytivými detaily. K hlavním rysům v této kolekci patří prádlový styl živůtků, originální dekoltáž a nápadné rukávy.

Seznamte se s vybranými modely kolekce Be My Muse.

Éterické múzy v objetí luxusu

Ciarra

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Okouzlující model z průsvitného plisé s výstřihem do hlubokého úzkého V a odhalenými zády upoutá výraznými rukávy do manžety a vysokým rozparkem. Tyto nepřehlédnutelné svatební šaty jsou ovšem také lehoučké jako vánek, takže nevěstě v nich bude dobře po celý den.

Elizabeth

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Pokud hledáte eleganci s velkým E, nadchnou vás tyto vysoce ženské svatební šaty. Postavu kopírující střih dává vyniknout exkluzivnímu materiálu a perfektnímu zpracování každého detailu. Dominantou modelu jsou rukávy zvýrazňující ramena a horní část paží, efektní je také malé šněrování v přední části šatů.

Karen

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Na třpytivou výšivku a hru s iluzivními vrstvami vsadil model Karen. Má vcelku klasický střih s korzetovým topem a áčkovou sukní, lehoučký dojem vyvolávají zajímavě umístěné linie korálků, zvolený materiál a iluzivní vrstva modelující hluboký dekolt.

Lima

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Tento svatební model vyzdvihuje eleganci své nositelky ve vrstvách nádherné hedvábné látky a současně nechává vykouknout u hravou stránku nevěsty spolu s třpytivým zdobeným prvkem na dekoltu. Sukně s vlečkou a vysokým rozparkem snoubí ženskost a svůdnost se slavnostním vyzněním okamžiku.

Monoy

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Svatebním šatům Monoy dominuje kouzelná sukně v áčkové linii bohatě zdobená 3D květinovými aplikacemi. V horní části ji pak doplňuje prádlový živůtek na ramínka. Nevinnost a svůdnost v jednom modelu? Tak právě to jsou tyto svatební šaty.

Ola

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Volány, řasení i perly jsou prvky, které se letos ve svatební módě nosí. A najdeme je také na svatebních šatech Ola z díly Elihava Sassona. Pozadí těmto dekorativním detailům tvoří jednoduchý střih bez zbytečným extravagancí, který nechává právě zdobení nejlépe vyniknout.

Roma

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Odvážně modelovaný živůtek doplněný sloupovou úzkou sukní s ultravysokým rozparkem nenechá nikoho na pochybách, že nevěsta v těchto luxusně elegantních svatebních šatech je sebevědomá a silná žena vědomá si svých předností. Spadlá ramínka pomáhají vytvarovat krásný dekolt.

Sol

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Na romantickou notu naopak hrají svatební šaty Sol. Spadlými nabranými rukávy s květinovou aplikací na lemu a korzetovým živůtkem upomínají na historické romantické slaďáky, lehce průsvitný materiál a bohaté perličkové vyšívání přinášejí současnou jiskru.

Toma

Elihav Sasson Be My Muse, jaro 2022

Svatební šaty pro odvážné nevěsty, které se nebojí zvýraznit své křivky. A přitom jsou to asi nejvíce zahalující šaty z celé kolekce. Stojáček i plná záda a dlouhé rukávy, to zní cudně. V podání Elihava Sassona však jde o expozi sex-appealu, kterou podtrhuje vysoký rozparek a lehce průsvitný, korálky i květinovými motivy vyšívaný materiál. Korunu pro královnu stylu všemu dodává dlouhá vyšívaná vlečka, asymetrické řasení v pase a zdobená ramena.

Zdroj fotografií: Elihavsasson.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close