Splňte si své pohádkové sny ve svatebních šatech Oscar de la Renta z kolekce jaro 2022

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Jarní kolekce svatebních šatů fenomenální značky Oscar de la Renta doslova zhmotňuje sny nevěst a fantazie se v ní stává skutečností. Najdete inspiraci pro své pohádkové svatební šaty?

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Designéři Laura Kim a Fernando Garcia nešetří květinovými motivy, hrají si s transparentností a dramatickými efekty. S neutuchajícím smyslem pro detail nabízí svatební šaty pro každý svatební styl a vkus: romantické princeznovské róby, žhavé mini, klasické linie i asymetricky řešené sukně či topy.

Z letošních trendů si můžete všimnout volánů, odhalených zad, nechybí stojáček, velké mašle i výrazné rukávy. Štědré množství materiálu a 3D aplikace dodávají objem a strukturu, vzdušný tyl zase lehkost. Ať už se však podíváte na jakýkoliv model, pocítíte ženskost, šarm a lásku k paní módě.

Look 1

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Úzké pouzdrové šaty bez ramínek se srdíčkovým dekoltem na první pohled uchvátí svou strukturou. Ručně stříhané a obšívané květinové aplikace na tylovém základu vytvářejí pohádkový dojem, který naprosto klasický střih posouvá do zcela nové, originální dimenze.

Na těchto šatech oceníte univerzálnost: díky květinové struktuře jsou dostatečně slavnostní pro svatební obřad a díky střihu pohodlné i pro následující chvíle svatebního veselí.

Look 2

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Supersvůdný kratičký model ke krku zdobí dlouhý rukáv a především odhalená záda, s nimiž vyrazíte dech každému svatebnímu hostu i svému nastávajícímu. I tyto šaty nesou stejný květinový motiv jako předchozí model, tentokrát na tělovém podkladu.

Patříte k odvážným nevěstám, které se nebojí odhalit své dlouhé nohy? Pak tento model může být tím pravým pro vás.

Look 3

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Dlouhý rukáv, květinový motiv a stojáček u tohoto modelu doplňuje rozevlátá šifonová sukně, jejíž hladkost narušují drobné kvítky poseté po její horní části a směrem dolů mizející do ztracena. Pas zvýrazňuje úzký pásek s mašličkou.

Étericky a jemně působící svatební šaty jsou skvělou volbou pro něžnou, romantickou duši. A můžete si být jisti, že v tomto modelu vám bude příjemně po celý svatební den.

Máte pocit, že jste šaty už někde viděli…? Vzpomeňte si na originální svatební model pro Paris Hilton a budete doma.

Look 4

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Úzce střižené, postavu kopírující šaty ke krku oslní nápaditým vykrojením na zádech, opět s květinovým motivem. Slavnostní dojem podtrhuje vlečka a také efektní závoj/plášť vlnící se od krku daleko za nevěstou.

Šaty vyzařují eleganci a sebevědomí, jsou dokonalé pro ženu, která miluje módu a ví, co jí sluší.

Look 5

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Dívčí, jemný vzhled vytvářejí tyto krátké svatební šaty. Délka ke kolenům, minimální výstřih, áčková sukně, bohaté zdobení trojrozměrnou krajkou. A především krajkový pláštík v délce šatů. To jsou hlavní rysy, z nichž jsme naprosto paf.

Chystáte neformální, pohodovou svatbu v úzkém kruhu přátel? Tyhle šaty budou perfektní. Nijak honosné, ale přitom dostatečně svatební, abyste si užila ten feeling velkého dne.

Look 6

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Trojrozměrné květinové aplikace zdobí dekolt, živůtek a vrchní část sukně u dalšího svatebního modelu z jarní kolekce. Kromě nich už hraje jen nádherný hedvábný taft, z něhož jsou ušity. Siluetu tvoří úzký korzetový vrch a široká sukně s vlečkou.

Chcete se ve svůj den cítit doslova kouzelně? Pak v těchto šatech to bude možné.

Look 7

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Další model tvoří skládaný živůtek s květinovými motivy a široká podkasaná asymetrická sukně, vpředu kratší, vzadu dlouhá, Okouzlující kompromis, když se nemůžete rozhodnout, jestli jít do dlouhých svatebek nebo ukázat nohy.

Jemnost modelu podtrhují spadlé rukávky tvořené květinovou krajkou.

Look 8

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Láká vás klasická elegance v moderním hávu? Model číslo 8 ji dokonale naplňuje. Korzetový živůtek se srdíčkovým dekoltem a do tvaru písmene A se rozšiřující sukně vypovídají o známém a nadčasovém střihu. Prolamovaná krajka, která celé šaty pokrývá, je pak naprosto uchvacujícím moderním osvěžením.

Svatba na zámku i v luxusním hotelu bude v těchto šatech naprosto perfektní.

Look 9

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Řasené minišaty na jedno rameno jsou velmi, velmi sexy. Dramatický efekt je zajištěn díky obří mašli, která rameno zdobí. Ta zároveň nechává vyniknout krásu hedvábného taftu, jehož mírný lesk odrážející hru světla vytváří slavnostní dojem.

Šaty nadchnou nevěstu, která se nebojí být sama sebou a ukázat svůj sex-appeal.

Look 10

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Ač převážná většina letošní jarní kolekce je sněhobílá, barevný prvek sem designéři přece propašovali, alespoň v podání zlatavé stuhy v pase. Přiléhavé šaty siluety mořské panny zvýrazňují postavu a umožní jejich nositelce, aby se cítila doslova božsky.

Efekt podtrhnou aplikace na živůtku a nepřehlédnutelné spadlé balonové rukávy. Romantický a přitom klasický model vynikne prakticky v jakémkoliv svatebním prostředí a stylu.

Look 11

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Strukturovaný materiál a asymetrická nabraná sukně jsou hlavními ozdobami těchto svatebních šatů. Korzetový top modeluje dokonalou postavu a stříbrná mašlička vnáší hravost.

Šaty ocení nevěsta, která má smysl pro kouzlo detailu a její srdce tíhne k sofistikovanému minimalismu. Hodí se pro moderní, stylovou a chic veselku.

Look 12

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Jste spíše kostýmkový typ, vdáváte se podruhé nebo potřetí, nebo se zkrátka na princeznovské svatební šaty necítíte? A líbily se vám kabátkové šaty, které jednu dobu hodně nosila vévodkyně Kate? Pak by vás mohl oslovit model číslo 12 z jarní kolekce.

Střízlivé blejzrové mini osvěžené stříbrnou mašličkou odhalují nohy a do svatebního dne určitě vnesou zajímavou dynamiku. Pokud přece jen zvolíte klasické šaty, tento styl může být variantou na převlečení pro odpolední party.

Look 13

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Dokonalý a pohádkový je tento krajkový model, jako vytvořený z mořské pěny. Svatební šaty kopírující každou křivku postavy zdobí stojáček a odvážně odhalená záda. Vzadu upoutá výrazný ozdobný volán protažený do kratší vlečky.

Chcete-li zdůraznit svou štíhlou siluetu a milujete krajku, nemůžete si zvolit vhodnější model než tento.

Look 14

Svatební šaty Oscar de la Renta jaro 2022

Na štíhlou a vysokou postavu se hodí tyto princeznovské šaty s korzetem a bálovou sukní, kterým dodává objem mačkaná vrstva látek. Hedvábím, krajkou ani tylem se zde nešetřilo. Okouzlující jsou zejména trojrozměrné květiny na sukni.

Opulentní svatební šaty se budou vyjímat na velkolepé, stylové svatební události pro mnoho hostů. Zámek, soukromé sídlo či luxusní hotel jsou ideálním prostředím pro tyto šaty.

Zdroj: Oscardelarenta.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close