Svatební zábava s focením? Půjčte si Polaroid od Polagraphu

Fotokoutek, Polagraph, Polaroid zdarma

Svatební fotokoutek je stále oblíbenou zábavou. Pokud hledáte řešení za pár korun, se stylovým nádchem retra a fotkami, které máte okamžitě v ruce, vyzkoušejte Polagraph a jejich instatní fotoaparáty k zapůjčení. I letos nachystali spoustu novinek.

Půjčte si Polaroid na svatbu

Základní myšlenka je jasná. Půjčíte si foťák zdarma a k němu zakoupíte jen tolik filmů, kolik potřebujete.

Jak focení s těmito foťáky probíhá, to jsme pro vás vyzkoušeli na vlastní kůži. Je to skutečně veselé – nejen samotné focení, ale i napjaté čekání na výsledek. A také proto jsme rádi, že vám můžeme nabídnout slevový kupón na filmy, stačí v rámci objednávky uplatnit kód, který vidíte v banneru.

Slevový kupón na fotky Polagraph

A jaké novinky pro svatební sezónu chystají, na co se těší, co by poradili snoubencům pro úspěšný svatební den? To jsme se zeptali Michala Čápa z Polagraphu.

Zábavnejší než digiální fotobudka

Hlavní svatební sezóna se rychle blíží. Na co se nejvíc těšíte? 

Těšíme se, že letos proběhne svatební sezóna zase jako za starých „předcovidových“ časů – bez toho strachu, jestli se celá svatba na poslední chvíli neodpíská! Ale taky samozřejmě na to, že se zase pustíme do práce, poznáme hromadu super lidí, kterým se budeme našimi Polaroidy snažit dělat radost a pomáhat tomu, aby si svatbu užili.

Polaroid na svatbu

Nabízíte zapůjčení Polaroidu. Pojďme si připomenout, jak to celé funguje…

Je to snadné. Polaroid nebo Instax, což jsou dva podobné druhy, je foťák, ze kterého vám ihned po zmáčknutí spouště vyjede hotová papírová fotka. A tak máte hned na místě, přímo v den svatby, krásné fotky v ruce. A protože je to focení sranda, taky máte o zábavu pro svatebčany postaráno.

Děláme to tak, že vám půjčíme foťák úplně zadarmo. Jenom si od nás koupíte filmy, tedy fotky. Foťák můžete mít třeba celý víkend nebo si ho vzít i na svatební cestu. Cena fotek se, dle jejich velikosti, pohybuje kolem 30 korun za snímek, a tak vás to celé nemusí stát skoro nic. Záleží jenom na vás, kolik fotek budete chtít. Je to tedy za zlomek ceny nějaké digitální fotobudky. A navíc to má takový krásný retro feeling – k fotkám vám třeba dodáme klasické fotoalbum, do kterého můžou svatebčani psát přání a vzkazy… Celé je to hezky analogové a bezprostřední 🙂

Polaroid na svatbu

Jaké další služby mohou u vás snoubenci využít?

Jak jsem zmiňoval, děláme i fotoalba – takže dokážeme připravit na svatbu album na míru, třeba s vyraženými monogramy, v různých formátech i s různými koženými či textilními deskami a tak. Kromě půjčování Instaxů a Polaroidů samozřejmě i sami fotíme, takže k vám na svatbu může dorazit i náš zkušený fotograf a postarat se, aby se za den album naplnilo opravdu krásnými fotkami.

Jsme obecně zaměření na analogovou fotku, a tak děláme vše okolo. Vyvoláváme filmy, tiskneme a rámujeme fotky, prodáváme vybavení.

Chystáte pro letošek nějaké novinky?

Makáme na tom ve dne v noci! Například teď nově umíme Instax nebo Polaroid poslat hned na druhý den Zásilkovnou po celé republice ­– a po svatbě stačí, když ho někdo z hostů donese zpět na pobočku Zásilkovny a ta nám ho zdarma doručí zpět, o nic se nevěsta se ženichem nemusí starat. A můžou si od nás půjčit foťák, i když to mají do našich obchodů v Praze či v Brně daleko. Chystáme toho více, máme nová alba i nové rekvizity, je toho spoustu!

Máte z vašich zkušeností nějakou radu, tip pro snoubence, na co by ve svůj svatební den určitě neměli zapomenout? 

Hlavně si to maximálně užít a zbytečně se nestresovat detaily!

Polaroid na svatbu

Kontakty

Chcete si půjčit foťák na svatbu? Tady najdete vše, co potřebujete:

Můžete je také navštívit v jejich prodejnách/galeriích v Praze (Husinecká 14) a Brně (Jezuitská 3). A nezapomeňte využít náš slevový kód.

Zdroj fotografií: Polagraph

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close