Kouzelnou zábavu na svatbě připraví kouzelník a iluzionista Martin Čejka. Připravte se na kouzla světové úrovně

Svatba se zcela nečekaným programem a příjemným překvapením pro všechny hosty. Program, který opravdu na svatbě nemá každý – pozvěte si kouzelníka a iluzionistu Martina Čejku. Chcete stylově unést nevěstu anebo raději nechat zmizet tchýni? Žádný problém! Stačí se domluvit na programu a váš magician to zařídí!  Jeho heslo je: „Ve světě kouzel je vše možné.“

Magician & ilusionist Martin Čejka kouzlí už od svých 15 let. Zúčastnil se několika mezinárodních kouzelnických soutěží a získal nejen první místa, ale také ceny Grand Prix, především v nejtěžší soutěži – královské kategorii manipulací. Je znám svým dokonalým provedením jen stěží uvěřitelných triků a neustále vyhledává nové a neokoukané iluze. Věnuje se stejnou měrou elegantní kouzelnické klasice i současným trendům.

Na co se můžete těšit?

Na svatbu nebo oslavu se asi nejvíce hodí Magic show – to je vystoupení, které je předváděno pro všechny diváky najednou. Program doprovází moderní hudba a ohnivé efekty. Diváci uvidí efektní triky – například levitaci, a také mnoho dalších kouzel. Délka programu je obvykle 45 minut.

Magie u stolu je moderní forma magie probíhající přímo mezi hosty, při které nepotřebujete podia a jeviště. Martin Čejka obchází hosty v průběhu večera a baví je moderní magií na kterou mohou i ti největší skeptici přímo dohlížet. Čekejte čtení myšlenek, oheň, ohýbání železných předmětů a další zajímavé iluze. Program může trvat až dvě hodiny.

Kouzla na přání jako třeba kouzelné zmizení nevěsty, přenesení někoho na jakékoli místo nebo kouzla s narozeninovým dortem. Také si můžete nechat vyčarovat jakýkoli dárek pro oslavence nebo novomanžele. Martin Čejka se rád přizpůsobí vašim přáním a upraví hudbu, kouzla i kostýmy tak, aby to ladilo s vaší akcí a představami.

V nabídce jsou také Dětská představení, kde se objevují živá zvířátka a mnoho zajímavých předmětů, které si děti mohou odnést i domů.

Kontakty

Chcete-li se s Martinem Čejkou domluvit, aby vykouzlil tu nejlepší náladu na vaší svatbě, neváhejte a kontaktujte ho:

Na svých webových stránkách www.martincejka.czkontaktní formulář.

Také má telefon: +420 775 369 896 a e-mail: info@martincejka.cz.

 

Zdroj fotografií: martincejka.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close