Drahokamy svatební tvorby Elihava Sassona jsou pro odvážné, originální a svobodomyslné nevěsty

Elihav Sasson

Elihav Sasson je mezinárodně uznáván jako jeden z předních izraelských designérů. Vytváří neskutečné kusy svatebních rób. Tohle jsou jeho kolekce pro rok 2021.

Svatební šaty Elihav Sasson 2021
Elihav Sasson

Elihav Sasson klade velký důraz na volbu materiálu a rafinovaný střih. Chce podtrhnout postavu ženy, tak, aby si připadala jako bohyně. Můžeme mít pocit, že jeho svatební šaty více odhalují, nežli skrývají. Jde mu ovšem o to, aby se nevěsta v daný den cítila nesmírně půvabně a sexy, aby muž, který na ni čeká na konci svatební uličky, na tento moment nikdy nezapomněl.

Pro nevěsty, které chtějí vystoupit z davu a milují své tělo, je Elihav Sasson ta pravá volba. Miluje sebevědomé ženy, které vědí, co chtějí. Považují svatbu za něco magického a chtějí si tento moment užít naplno.

Kolekce Blooming Frequency

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Sole
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Lamour
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Marin

Elihav Sasson se narodil v roce 1983 v Izraeli. Od malička se hluboce zajímá o design. Jeho vášeň pro různé formy umění ho přivedla k touze zvládnout každý podstatný detail a vyniknout v něm. Přestože neměl žádné formální vzdělání, dokázal spojit svou kreativitu a talent, aby uspěl jak ve špičkové módě, tak ve špičkové kuchyni (v izraelské verzi soutěže Master Chef skončil na druhém místě).

Módní společnost pod svým jménem založil v roce 2009, poté, co strávil dva roky v Los Angeles jako hlavní návrhář u Paris a Nicky Hiltonových. Téměř okamžitě vzal módní odvětví útokem a stal se jedním z předních jmen v oblasti kvality, kreativity a designu.

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Loly / Mara
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Daria

Od té doby se jeho značka neustále mezinárodně rozrůstá. S vášní pro vytváření kolekcí, které jsou jak velmi ženské, tak překvapující a vždy moderní, pokračuje Elihav Sasson v navrhování těch nejlepších svatebních šatů, doplňků a obuvi. Jeho nejnovější linie jsou luxusní, elegantní a věrné jeho smyslu pro estetiku.

Kolekce Forever White

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Avril / Gini
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Anilla
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Rya / Alia

Šaty a doplňky Elihav Sasson jsou distribuovány prostřednictvím jeho vlajkového obchodu, prémiových obchodních domů a specializovaných obchodů po celém světě. V poslední době House of Elihav Sasson představuje své ohromující svatební kolekce ve svém vlajkovém obchodě, který se nachází v srdci Tel Avivu.

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Annie
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Baily / Nova

Transparentní materiály, překvapivé detaily, 3D aplikace, průstřihy, vrstvení, prádlový styl nebo blyštivé korálkové výšivky, to je jen několik prvků, které jsou pro letošní kolekce Elihav Sassona typické. Minimalismus zde nenajdete, zato však jsou kolekce plné vášně a skutečně odvážných nápadů.

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Robin / Allure
svatební šaty Elihav Sasson
šaty Misty / Rene

Elihavovy haute couture designy nejsou pro slabé povahy. Jeho siluety jsou sexy a zdůrazní každou křivku, kterou žena může nabídnout. Své ohromující modely často zdobí poutavými korálky a nášivkami. Jeho kolekce obsahují vintage šperky, perly, „oceánské krystaly“ a další. Jsou skutečně splněným snem žen s vytříbeným módním vkusem, které chtějí dosáhnout nezapomenutelných pocitů v den své svatby.

Jeho mottem je :
„S velkou láskou, protože láska je vše, na čem záleží…“

svatební šaty Elihav Sasson
šaty Gini

Zdroj: Elihav-sasson.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close