Zimní svatba si zaslouží tematické svatební oznámení

Zimní svatební oznámení

Chystáte svatbu na prosinec nebo leden? Pak určitě využijete designové možnosti, které nabízí sezóna, a rozešlete zimní nebo dokonce Vánocemi inspirované svatební oznámení.

Zimní a vánoční svatební oznámení
Zazzle.com

Save the date kartičky, svatební oznámení a pozvánky ke svatebnímu stolu, stejně jako další svatební tiskoviny, pomohou navodit atmosféru a styl veselky ještě před jejím zahájením. Pro hosty poslouží jako tahák, v jakém stylu se oslava ponese, a možná inspirují i k volbě barev oblečení – pokud tedy rovnou nestanovujete barevný dress code.

Zima a prosincové svátky jsou výborným zdrojem inspirace pro vaše svatební oznámení. Využít můžete zimní přírodní scenérie, téma sněhu a sněhových vloček, zimní barvy, kam patří například bílá, ledově modrá, jemně narůžovělá, stejně jako metalické odstíny a třpyt. Velmi pěkně vypadají rostlinné motivy, vyjímat se ale budou i klasické styly inspirované architekturou.

TIP: Zimnímu tématu sluší minimalismus, designový i obsahový. Přečtěte si, co by mělo obsahovat svatební oznámení a která informace už je navíc.

Chcete-li na své svatební oznámení přesto dostat co nejvíce informací, zkuste skládací kartu v podobě leporela. Pokud vytváříte webové stránky a rozesíláte online pozvánky, zatímco tištěných oznámení bude méně – jen pro ty členy rodiny, kteří nejsou na síti – můžete tak na jedinou kartu s lehkostí zahrnout vše potřebné a již je nezatěžovat nutností návštěvy webovek.

Podívejte se na nejkrásnější svatební pozvánky s motivem zimy a vánočních svátků.

Zimní příroda

Zasněžený les je přímo ztělesněním zimní krajiny. Nežný akvarel navíc skvěle vystihuje tajuplnou atmosféru spícího lesa. Krásná stylizace pro romantické duše.

Zimní svatební oznámení
Minted.com

Třpytivý bílý sníh vyniká na náladové fotografii, která výborně vystihuje zimní pohádku a navozuje jednoduchý, čistý svatební styl. Pro milovníky přírody jako stvořené. Také jste si při pohledu na toto oznámení vzpomněli na pohádku Tři oříšky pro Popelku?

Zimní svatební oznámení
Zazzle.com

Klasická kompozice svatebního oznámení využívá motivy zimních přírodnin, jako jsou větvičky jehličnanů a šišky. Bude perfektně ladit k přírodním dekoracím svatebního stolu. Přidejte šišku i do svatební kytice a jednota stylu bude dokonalá.

Zimní svatební oznámení
Zazzle.co.uk

Motiv zelených větviček jako takový je pro zimní design velmi typický. Nechte do něj přimalovat červené kuličky cesmíny pro nádech vánoční symboliky. Skvěle tak doladíte zimní minimalismus.

Zimní svatební oznámení
Etsy.com

Vánoce jsou tady!

Červená barva cesmíny na pozadí zelených listů nebo jehličí je oblíbenou součástí kosmopolitního vánočního a svátečního tématu. V našich končinách sice není samotná rostlina tak rozšířená, ale jejímu významu velmi dobře rozumí každý.

Zimní svatební oznámení
Hitched.co.uk
Vánoční svatební oznámení
Etsy.com

Více než s cesmínou jsou u nás Vánoce spojeny se jmelím. Možná jste si nikdy ani neuvědomili, jak je tato jednoduchá rostlina s perleťovými kuličkami pěkná. Na svatebním oznámení nečekaně vynikne a podtrhne období, kdy se vaše vánoční svatba koná.

Svatební oznámení s vánočními motivy
Weddinginvitationboutique.co.uk
Vánoční svatební oznámení
Pngitem.com

Jestli vás neláká cesmína ani jmelí, ještě můžete využít motivu vánoční kvězdy. Poinsettia, česky pryšec nádherný, zdobí o vánocích leckterou domácnost a bude také stejně nádhernou dekorací svatebních prostor. Pokud si ji zvolíte jako součást výzdoby, můžete ji dát i na svatební pozvánky – je to ta pravá drobnost, kterou ocení milovníci detailu.

Svatební oznámení na vánoční svatbu
Theknot.com

Nic tak nevystihne vánoční atmosféru jako ozdoby na stromeček. Jestli se vaše svatba odehrává v prosinci a tematiku Vánoc při její výzdobě využijete, pak by toto oznámení mohlo být v souladu s vaším stylem. Barvu vylaďte do barevnosti vaší oslavy. Využít můžete jen motiv ozdob, vánoční ozdoby ve spojení se stromečkem nebo i další přírodní motivy.

Svatební oznámení s vánočními motivy
Etsy.com
Svatební oznámení na Vánoce
Bluebirdweddingstationery.co.uk

Zářivě červená

Jednou z barev, které jsou spojeny s Vánocemi, je bezesporu červená. Vyberte si jásavý odstín červených zralých bobulí, které můžete v zimním období v přírodě vidět – šípků, jeřabin a dalších. Šťavnatá barva rozjasní krátké pošmourné dny jako žádná jiná.

Vánoční svatební oznámení
Notonthehighstreet.com

Vánoce umí vyjádřit i jednoduchá stylizovaná grafika. Srdce na znamení lásky, větvičky a hvězdičky jako symbol svátků a sympatické, neokázalé svatební oznámení je na světě.

Sváteční svatební pozvánky
Papier.com

Tmavě rudá bude zase velice elegantní volbou pro svatbu ve velkém stylu. Zkombinujte tento královský odstín se zlatem, pečetěmi a silným, vysokogramážním papírem a vytvořte klasicky působící luxus, který obstojí i u toho nejnáročnějšího svatebního hosta.

Elegantní svatební oznámení
Notonthehighstreet.com

Bílá a modrá

Spojení zářivě bílé a chladné modré podtrhuje roční období, které jste si pro svou veselku vybrali. Svatební oznámení spojující elegantní čistý styl s 3D vystřiženým motivem zasněženého lesa ocení romantické boho nevěsty milující přírodu, ale i vytříbený design.

Svatební oznámení
Brides.com

Velice elegantní je spojení tmavě modré, bílé a stříbrné. Prolamovaný motiv zamrzlých květů na skle navozuje dojem luxusu a hojnosti, stříbrné prvky se třpytí jako čerstvě napadaný sníh.

Zimní svatební oznámení
Elegantweddinginvites.com

Zima a světýlka, to jde dokonale k sobě! Noci jsou dlouhé a temné, je tedy třeba je prozářit světelnými řetězy. Podtrhněte slavnostní atmosféru radostného očekávání s jednoduchou elegancí čistých rysů.

Modré svatební oznámení
Theknot.com

Zasněžená noc je velice romantická a tajuplná. Můžete ji vtělit do vašeho rozkládacího svatebního oznámení a poslat tak svým blízkým vzkaz, jaký vzhled a jakou atmosféru očekávat od vašeho svatebního dne.

Modré svatební oznámení
Notonthehighstreet.com

Zázračný třpyt a světýlka

Zářivá světla, svíčky, prskavky, blyštivé kameny a křišťál, třpytky a flitry, to vše si spojujeme s obdobím svátků konce roku. Je-li vaše svatební oslava v silvestrovského či novoročním duchu, světýlka mohou být tím pravým motivem pro vaši veselku. Zářivé svatební oznámení vytvoří jásavou atmosféru lákající k oslavám.

Svatební oznámení
Zazzle.com

Abstraktní motivy zlatavého mramorování připomínají kresbu na zamrzlém rybníku. Jemný a jednoduchý styl je v letošní sezóně velmi oblíbený – je dostatečně zdobný, přitom ale ponechává dostatek prostoru pro uvedení všech podstatných informací.

Svatební oznámení
Theknot.com

Jdete na to minimalisticky? Dodejte jednoduchým bílým kartám slavnostní šarm zlatými a stříbrnými obálkami s třpytivým vnitřkem. Nic víc není potřeba.

Metalické svatební oznámení
Brides.com

Černá a zlatá je kombinace, která je vždy vysoce elegantní a vystihuje slavnostní podstatu svatebního dne.

Třpytivý styl svatebních oznámení
Greenvelope.com

Jemné barvy

Pro něžné romantické duše je ideální spojení jemných barev, jako je zastřená světle modrá a bílá nebo i narůžovělý odstín blush. Spojení těchto barev působí nostalgicky a zasněně.

Svatební oznámení na zimní svatbu
Zola.com

Svatební oznámení tón v tónu bílých a béžových barev je uhlazené a designově čisté. Stylizovaný motiv zasněžených stromů potěší všechny milovníky přírodních scenérií, přitom má ale všechny rysy šik elegance.

Zimní svatební oznámení
Theknot.com

Jemná šedomodrá spolu s přírodními a rostlinnými motivy navodí také zasněnou, romantickou náladu. Svatební oznámení vyzdobené spoustou drobných detailů vyzdvihuje různé aspekty, které lze využít při dekorování restaurace na hostinu i místa pro svatební obřad. Sladíte tak svatební výzdobu do působivé jednoty.

Modré svatební pozvánky
Notonthehighstreet.com

Neutrální tóny

Ač pro zimu jsou charakteristiké chladné barvy a pro Vánoce zase odstíny zelené a červené, překvapivě dobře požadovanou náladu vyvolají také neutrální a přírodní odstíny. Zejména, pokud jste zvolili rustikální nebo přírodní téma.

Zimní svatební oznámení
Elegantweddinginvites.com

Motiv zasněžené přírody se k naturálně barevnému papíru velmi dobře hodí. Tento styl pozvánek je velmi jednoduchý a neokázalý, ale přitom efektní díky kontrastu bílé a hnědé. Máte malou, přírodně laděnou svatbu pro nejbližší, bez zbytečných třpytek a serepetiček? Pak by vám takový styl svatebního oznámení mohl sedět.

Svatební oznámení zimní motivy
Elegantweddinginvites.com

Neutrální a přírodní barvy pomohou vyjádřit také vánoční téma. Buď za pomoci světýlek nebo už zmiňovaného jmelí.

Zimní svatební oznámení
Zola.com
Svatební oznámení Vánoce
Invitationemporium.co.uk

Klasická elegance a styl

Neláká vás doslovnost? Sáhněte po jednoduché stylizované grafice. Zelená a zlatá, to je výstižná sváteční dvojice pro vánoční náladu.

Elegantní zimní svatební oznámení
Greenvelope.com

Čistě elegantní je svatební oznámení inspirované klasickou architekturou a geometrickými tvary. Kombinace bílé a zlaté uhlazený styl ještě podtrhuje. Chystáte svatbu v prostředí luxusní vily nebo hotelu? Takové pozvání s jednoduchými rysy dokonale vystihne prostředí i ráz události.

Elegantní zimní svatební pozvánky
Minted.com

Černý podklad ve spojení s měděnými a zlatými liniemi je slavnostní a už na první pohled zve hosty na událost ve vysokém stylu. Přečtěte si, jak využít černé akcenty ve svém svatebním dekoru a rozhodněte se, jestli právě tento styl odpovídá vaší představě o ideálním svatebním vzhledu.

Elegantní svatební oznámení
Theknot.com

Úvodní fotografie: Siennamai.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close