Nábytek, který vám sedne, zapůjčí firma Mobistor. Oslavy získají dotek elegance a vkusu

Máte rádi, když věci fungují a jsou navíc i estetické? Majitelé firmy Mobistor také. Proto založili půjčovnu nábytku, který vám sedne. Půjčují výhradně nábytek, který prověřili během více než desetileté praxe v oblasti architektury a interiérového designu. Některé kousky sami navrhli a také dohlíželi na jejich výrobu.

Originální a zajímavý nábytek je vhodný na svatbu, zahradní slavnost, raut nebo na jinou slavnostní událost. Výhodou je, že vám pomohou i s výběrem těch správných kombinací, barev a vhodných doplňků. Vaše oslava tak dostane vytříbený ráz.

Co se dá v Mobistoru půjčit?

Nabídka se průběžně rozšiřuje a obměňuje, ale stálicemi jsou hlavně stoly, stolky, židle, vázy a svícny. Vše velmi elegantní a za rozumnou cenu. Dokonce vám zapůjčí i šatní štendr za 160 Kč na den.

Půjčovné za židle různých provedení plast a dřevo je 130-180 Kč za jeden kus.

Za vázy zaplatíte 50-200 Kč za jeden kus.

Za svícny můžete zaplatit od 50 do 200 Kč za jeden kus.

Stoly si lze zapůjčiti od 380 do 500 Kč za jeden kus.

K půjčení jsou i malé stolky od 160 do 220 Kč za jeden kus.

Vzhledem k tomu, že se jedná o skutečně vkusný a elegantní nábytek, je to rozumná cena, co myslíte? Udělejte si vlastní představu o možném použití a využití nábytku od Mobistoru, určitě na něco přijdete.

Při uzavření smlouvy počítejte s kaucí podle výše objednávky. A pak už jen stačí se těšit na vás velký den s krásným nábytkem od firmy Mobistor.

Jak můžete firmu kontaktovat?

 

 

Zdroj fotografií: Mobistor.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close