Jesús Peiró slaví v letošním roce 35 let existence. Není divu, že se kolekce pro rok 2024 jmenuje jednoduše 35

Jesús Peiró 2024

Španělská značka svatebních šatů, která je velmi populární také u nás, dovršila v roce 2024 už 35 let existence na svatební módní scéně. Na oslavu přinesla kolekci nazvanou 35. Je plná úchvatných modelů, se vším, co u Jesús Peiró obdivujeme.

Jesús Peiró 2024

Sofistikovaný minimalismus, práce s objemem a texturou, hledání nových cest v oblasti celkové koncepce, střihů i rafinovaných detailů. To vše je Jesús Peiró.

Značka vznikla v Barceloně v roce 1988 a od samého počátku přináší nevěstám klasiku oživenou aktuálními prvky, prvotřídní materiály a osobitost. Jejich čisté, minimalistické šaty mají vždy výrazné linie, skryté nápadité prvky, které potěší, a nezaměnitelný styl, který snoubí cool eleganci s moderní romantikou.

Modely z kolekce 35 se v tomto neliší: jsou elegantní, nápadité, různorodé. Nevěsty si mohou vybrat z nejrůznějších siluet – princeznovské, mořské panny, áčkové, pouzdrové, ale také volné či antické. Mnohé šaty mají zvýrazněné rukávy nebo ramena. Jsou zde i minidélky, dvoudílné sety s odhaleným bříškem či kalhotové variace.

Komplety často doplňují kápě, pláště, svrchní sukně nebo alespoň rukavičky. Zdobí je pásky, mašle, knoflíky, manžety, zavinování, řasení či vrstvení. Objevují se transparentní iluzivní vrstvy, perly, flitry a glitry, peří. Velmi časté jsou různě texturované materiály – od hladkých šifonů, hedvábí a saténů přes hladké či vyšívané tyly až po krajky a látky s vetkávaným vzorem nebo pošité pajetkami.

Leitomotivem návrhů jsou originálně řešená záda, která svatební vzhled posunují na další rovinu poté, co nevěsta projde kolem vás.

Jesús Peiró 2024

Svatebky Jesús Peiró v Česku pořídíte ve svatebním salonu Naive v Brně. Nebo, pokud to nemáte daleko na Slovensko, také ve Wedding Avenue v Bratislavě.

To nejkrásnější z letošní výroční kolekce

2400

Jesús Peiró 2024

Svatební šaty z taftu s motivem hadí kůže. Široká sukně s dlouhou vlečkou, dlouhé rukávy, vzadu zvednutý límec a úzký výstřih do V. Krásným detailem je tenký pásek.

2404

Jesús Peiró 2024

Saténové korzetové šaty s áčkovou sukní s vlečkou, širokým výstřihem vpředu i vzadu a širšími ramínky. V pohybu vynikne vznešený lesk látky, hlavním akcentem je velká mašle v pase.

2406

Jesús Peiró 2024

Dvoudílný kousek z brokátu se vzorem květin. Crop top má balonové rukávy do manžety a rovný výstřih, sukně má široký pas, střih do písmene A a kratší vlečku.

2410

Jesús Peiró 2024

Bohatý model se zvednutým límcem, hlubokým úzkým véčkem a zajímavě řešenými zády. Široká sukně má dlouhou vlečku a kapsy. Okouzlí také materiál – taft s drobným vzorkem.

2412

Jesús Peiró 2024

Rozevláté šaty s výšivkou z glitrů a krystalů, které tvoří drobné květinky na transparentním tylovém podkladu. Dojem lehkosti podtrhují široké nabrané rukávy, hluboký výstřih do V a odhalená záda.

2416

Jesús Peiró 2024

Svůdný model v siluetě mořské panny s ramínky za krk. Svislé linie zeštíhlují postavu. Tento čistý základ lze doplnit pelerínou hojně zdobenou pštrosími pírky.

2420

Jesús Peiró 2024

Rozevláté vrstvené šaty s úzkou sukní a zkráceným svrchním kabátkem zdobeným třpytivou výšivkou okolo výstřihu, mašlemi na ramenou a dlouhými pásy látky v roli dvojité vlečky.

2422

Jesús Peiró 2024

Dvoudílný model sestává z úzkých midi šatů se stojáčkem, americkými průramky a odhalenými zády a z objemné svrchní sukně ze saténu zdobené sklady v pase.

2424

Jesús Peiró 2024

Minimalistické šaty se špagetovými ramínky, výstřihem do V vpředu i vzadu a střední vlečkou. Přes ně je přehozen volný průsvitný top z vyšívaného šifonu, který vyvolává éterický dojem.

2429

Jesús Peiró 2024

Okouzlující sada z jemně lesklého saténu. Jednoduché šaty bez ramínek s atraktivní zavinovací sukní lze překrýt volným zkráceným topem s volány na zádech.

2431

Jesús Peiró 2024

Modelu vévodí objemná sukně se sklady a vlečkou a originálně řešený top. Má tvarovaný výstřih, hranaté vykrojení na zádech a široký pas s knoflíčky.

2433

Jesús Peiró 2024

Krajkové svatební šaty s áčkovou sukní a živůtkem bez ramínek, ke kterým patří ještě krátký samostatný vršek se stojáčkem a rozstřiženým zadním dílem.

2438

Jesús Peiró 2024

Anticky působící kousek s plisovanou sukní, odnímatelnou watteau vlečkou a jednoduchým vrchním dílem, který má krátké rukávy, véčkový výstřih a hlubší vykrojení na zádech.

2440

Jesús Peiró 2024

Nádherný hedvábný brokát s jemným vzorem vyniká na pouzdrových šatech přiléhavého střihu. Mají zvednutý límec, úzký výstřih a unikátně provedenou sukni se zavinovacím efektem.

2443

Jesús Peiró 2024

Princeznovské šaty z bublinkového taftu. Mají širokou sukni s rozparkem vpředu, kapsami a vlečkou a nabrané rukávy, které zvýrazní ramena.

2444

Jesús Peiró 2024

Odvážná dvojdílná sada má jednoduchou užší sukni s rozparkem a transparentní vrstvou, k ní se hodí rozevlátý průsvitný tylový top s asymetrickou délkou a krajkovou výšivkou na strategických místech.

2445

Jesús Peiró 2024

Model sází na kontrast materiálů. Bohatě vyšívaný top si s hladkou sukní skvěle rozumí. Efektní je také kombinace výstřihů – véčko vpředu, hranatý tvar na zádech.

2451

Jesús Peiró 2024

Okouzlující šaty kombinují lněnou gázovinu a bavlněný tyl. Má širokou, v pase nabranou sukni s kapsami a korzetový živůtek. Pod ním se nachází ještě volitelný průsvitný top s dlouhým rukávem a lodičkovým výstřihem.

2454

Jesús Peiró 2024

Třídílný kus sestává ze široké, vrstvené tylové sukně a krátkého minimalistického živůtku. Přes něj patří blůzka s tříčtvrtečními rukávy a stojáčkem ušitá z krajky s květinovým motivem.

2459

Jesús Peiró 2024

Kalhotový třídílný set se skládá z palazzo kalhot do pasu, zkráceného topu se špagetovými ramínky a výstřihem do V a organzového kabátku v asymetrické délce, s nabranými širokými rukávy a bohatou volánovou výzdobou.

2462

Jesús Peiró 2024

Originální model inspirovaný siluetou 60. let v délce po kotníky s malým výstřihem. Zhotovený je z vyšívaného tylu zdobeného korálky. Volitelnou součástí je připínací volán okolo krku.

2463

Jesús Peiró 2024

Krásně padnoucí áčkové šaty s originálně řešenou partií zad. Mají mírně se rozšiřující sukni s vlečkou a po celé ploše jsou pošity drobnými perličkami.

2468

Jesús Peiró 2024

Úzké šaty s dlouhými rukávy a získávají zajímavou texturu díky perleťovým pajetkám, kterými jsou kompletně pokryté. Výjimkou jsou záda, kde pevnou látku nahrazuje průsvitný tyl. K šatům můžete obléknout dramatický dlouhý kabát s volánovými rukávy.

Zdroj fotografií: Jesuspeiro.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close