Připravte pro vaše hosty stylový drink bar s nádobím a dekoracemi od BubuDrinks.cz

Nevěsty, které chtějí mít perfektně vyladěnou svatbu, musí dbát na každý detail. Typicky se řeší květiny nebo dekorace, ale originální můžete mít i nádobí. Krásné sklenice a další doplňky nejen k podávání nápojů nabízí BubuDrinks.cz. A navíc vše seženete pohodlně na jednom místě.

Nejen jídlem živ je člověk, svatební hosté chtějí také pít. Aby se nemuseli při každé prázdné sklence dožadovat pití od číšníka, je dobré dát nápoje volně k dispozici. Buď na stůl nebo rovnou vytvořit drink bar, tedy místo, kde si každý naleje, co hrdlo ráčí. Nevíte jak na to? Poradíme vám.

Co nabízet:

  • osvědčeným nápojem na osvěžení je voda s nějakým citrusem (klasika je citrón, méně obvyklá je limetka nebo pomeranč), dochutit se dá také mátou, meduňkou nebo třeba bezovými květy
  • chybu neuděláte s džusy a ovocnými šťávami
  • stále větší oblibu získávají také domácí limonády nejrůznějších příchutí
  • z alkoholických nápojů klidně zůstaňte jen u klasiky pivo, víno
  • pokud chcete něco extra, nabídněte domácí likéry či kvalitní whisky
  • úspěch vždy sklidí míchané drinky

V čem servírovat:

  • ideální jsou velké džbány
  • krásné jsou také karafy
  • hitem poslední doby jsou dávkovače na pití

Můžete také nakombinovat různé druhy nádob na jeden stůl. U BubuDrinks.cz zakoupíte všechny typy, takže je vyladíte už při nákupu a vyhnete se tak situaci, kdy k sobě pořízené solitéry nesedí.

Myslete na detaily

Ke karafám a džbánům je ovšem pěkné sladit také sklenice. Nic nevypadá divněji, než když si host naleje z krásného dávkovače do obyčejné skleničky s logem výrobce nápojů. Obzvlášť, pokud zrovna od něj ani žádné pití nenabízíte. Když už originalita, tak dotažená do detailu.

Nejen pro děti jsou mimořádně praktické sklenice s brčkem. Na venkovní neformální oslavu, je to velmi osvěžující tip. Svatebčané mohou se svými drinky korzovat a nemusí se obávat vylití.

A pak tu máme samotnou kategorii brček. Milují je děti i dospělí a BubuDrinks.cz nabízí řadu variant opravdu pěkných papírových slámek vhodných na oslavu. A pozor, když upřednostníte brčka papírová oproti plastovým, může vás hřát, že šetříte přírodu. Jsou totiž biologicky rozložitelná a kompostovatelná.  A kdybyste náhodou chtěli jít ještě dál, zkuste brčka skleněná. Jsou eko a k tomu neuvěřitelně elegantní.

Chcete atmosféru oslavy doladit dekoracemi? Nemusíte vzít zavděk tím, co nabízí restaurace, abyste tak měli úplně stejnou oslavu, jaká u nich byla týden před vámi. Většina podniků v pohodě přijme vaše nápady. Třeba takové papírové koule, lampióny nebo rozety vytvoří velmi tvůrčí a uvolněný vzhled.

Líbí se vám boho styl? Potom se nespletete, když místo váz na květinovou výzdobu sáhnete po sklenicích nebo třeba lahvích na mléko. Ano, i nádoby pro tyto účely koupíte při jednom v BubuDrinks.cz. Jejich web, Facebook a Instagram pak nabízí spoustu inspirace, jak je naaranžovat.

Bez pití to nejde

Dostatek pití, alko, ale hlavně nealko, je základem úspěšné hostiny. Pokud se vaše svatba odehrává v létě, je dvojnásob důležité věnovat pozornost tomu, aby byla nabídka nápojů pestrá a snadno dostupná. Lidé jsou rádi, když si mohou nalévat sami bez dlouhého čekání na obsluhu. Chtějí se napít hned, když mají žízeň. A přitom drink bar je právě ten detail, na který se často zapomíná. Váš případ to ale po přečtení tohoto článku nebude, navíc budete mít doladěnou i tu poslední skleničku.

Připravit oslavu tak, aby byla stylově jednotná a hosté se na ní cítili příjemně, není jednoduché. Hlavně pokud máte konkrétní představu, jak by měla vypadat a co na ní nesmí chybět. Kolikrát je to pak shánění na celé týdny. Když se tomu chcete vyhnout, je dobré najít obchod nebo e-shop, kde nabízejí vše na jednom místě.

Sedí-li vám nabídka BubuDrinks.cz, pak není nic jednoduššího, než se vybavit právě u nich. Koupené zboží vám přijde poštou za 99 Kč při platbě předem na účet, nebo si můžete připlatit za dobírku. Zboží posílají také na Slovensko.

 

Zdroj: bubudrinks.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close