Svatba plná krásy. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko je vdanou paní

Svatba Taťány Makarenko

Luxusní golfový areál Botanika se stal v pátek 18. srpna dějištěm veselky plné nádherných žen a mužů. Vdávala se šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Svatba Taťány Makarenko

Taťána Makarenko a podnikatel Martin Pánek, jehož firma provozuje právě i areál Botanika, jsou spolu tři roky. Zasnoubili se v lednu tohoto ruku a s veselkou dlouho neotáleli. Vybrali si magické datum 18. 8. a místo svatby také nebylo zvoleno náhodně. Právě díky golfu se totiž nyní již manželé seznámili a v Botanice byli na jedné z prvních schůzek.

Novomanželka se rozhodla používat po svatbě jméno Taťána Pánek Makarenko.

Krása na čtyři způsoby

Nevěsta zvolila hned několikery šaty ze salonu Le Monika. První vynesla na předsvatební party a šlo o neformální bílé mini.

Svatba Taťány Makarenko

K oltáři kráčela ve snovém modelu v úzké siluetě s korzetovým, nápaditě zdobeným živůtkem a nabranými oddělenými rukávy s manžetou. Zadní část zdobila watteau vlečka a dlouhý závoj. Minimalistický šik look doplnil jednoduchý účes – ohon s pěšinkou uprostřed a dvěma pramínky lemujícími tvář. Vše doladily jemné šperky a elegantní nude nehty.

Ženich se dostavil v letním obleku v barvě latte s bílou košilí kravatou a s hnědými oxfordkami. V klopě měl kytičku z drobných bílých kvítků, jež tvořily svatební kytici jeho vyvolené.

Snoubence zdobily také radostné úsměvy.

Svatba Taťány Makarenko

Na focení si pak Makarenko oblékla úzké pouzdrovky se spadlými rameny a nápaditě řešeným výstřihem. Doplnila je třpytivým náhrdelníkem a dlouhými náušnicemi a pro dokonalý efekt rozpustila vlasy a načechrala je do hollywoodských vln.

Svatba Taťány Makarenko

Během party přišla řada na další model – opět střižený těsně na tělo, s odhalenými rameny a dlouhými transparentními rukávy. Celé šaty byly pošité třpytivými krystalky a pajetkami.

Svatba Taťány Makarenko

Na soukromé focení potom nevěsta oblékla ještě krátký model se zavinovacím efektem, velkým dekoltem a obřími rukávy.

Svatba Taťány Makarenko

Manželský svazek budou Pánkovým připomínat snubní prsteny z klenotnictví Bisaku.

Svatba Taťány Makarenko

Zelenobílá elegance

Svatbu pojali snoubenci elegantně a na úrovni. Vyladili ji do bílé, zelené a přírodní. Luxusní dojem podtrhl křišťál, textilní ubrousky a zlaté příbory na svatební tabuli.

Svatba Taťány Makarenko

Fantasticky vypadal zrcadlový ostrůvek se svatebním obloukem z bílých květin, s výhledem na zvlněnou krajinu golfového hřiště.

Svatba Taťány Makarenko

Do barvy šli i významní svatební hosté. Například ženichovi družbové a svědek nevěsty, kterým byl stylista Sam Dolce, měli na sobě jen o odstín tmavší obleky a družičky nevěsty zase olivové saténové šaty. Nevěstu dovedla k oltáři maminka v modelu terakotové barvy.

Svatba Taťány Makarenko

Svatba Taťány Makarenko

Na svatbě bylo asi 120 hostů, samozřejmě včetně mnoha miss a modelek. Slavili ve velkém party stanu pod křišťálovými lustry. Mohli si pochutnávat na slaném rautu i sladkostech ze sladkého baru, které dodala kavárna Obecního domu. Tu také provozuje ženichova rodina. Okouzlující byl i bílozelený pětipatrový dort. Svatebčané se však nedočkali výslužky se svatebními koláči, protože ty prý ani jednomu z novomanželů nechutnají.

Svatba Taťány Makarenko

Závěr večera patřil velkolepému ohňostroji, který slavný den krásně doplnil.

Zdroj fotografií: Instagram.com/tatanamakarenko, foto Sab Lauren, Marek Sybal, Anna Klečková

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close