Zuhair Murad přináší pro jaro 2024 vintage italskou romantiku. Vydejte se s námi na cestu časem i prostorem

Zuhair Murad jaro 2024

Ikonický návrhář společenské a svatební módy Zuhair Murad nás na jaře 2024 bere na pohádkový výlet do Itálie 70. let. Inspirujte se jeho pohledem na tato sladká léta.

Zuhair Murad jaro 2024

Libanon je líhní geniálních módních návrhářů. A jednou z nejzářivějších hvězd je jednoznačně Zuhair Murad. Inspiraci nachází všude kolem sebe, v současnosti i v minulosti. Pro nevěsty si na letošní jarní a letní sezónu připravil vintage nadílku s duchem Itálie, především Toskánska. Je plná tradic smísených s moderními trendy, nadpozemské něžnosti a uhlazené elegance, propracovaných ozdobných detailů odkazujících na toskánskou přírodu a obohacujících odnímatelných doplňků připomínajících klasickou architekturu.

V kolekci připomíná elegantní zahrady, krásná jezera, bohatou flóru, křišťálový vzduch, oku lahodící stavby, typické dlaždice a dekorace. Ale také nevinnost, čistotu, znovuzrození. Tyto motivy najdeme v hojných korálkových třpytivých výšivkách či krajkových aplikacích, typických lemovkách, detailech i samotných střizích.

V kolekci najdeme siluety áčkové, mořské panny i plesové. Jednotlivými návrhy se prolínají prvky jako volány, holá záda, odhalená ramena, objemné sukně a rukávy princezen. Opakuje se řasení, stojáčky, připínací svrchní sukně a vlečky, mašle. Hlavním barevným tónem je jemná vanilková a samozřejmě třpyt a lesk. Koneckonců, kdo trochu zná svatební tvorbu Zuhaira Murada, určitě nečeká žádný minimalismus a už vůbec ne nudu.

Vintage romantika po italsku

Model 1

Zuhair Murad jaro 2024

Jemný éterický model zdobí bohatě rozmístěná něžná krajková aplikace květinového motivu, korzetový živůtek bez rukávů se srdíčkovou linií výstřihu a dlouhé transparentní rukávy. Zvolit můžete úzkou siluetu nebo připnout svrchní sukni pro princeznu na prvním plese.

Model 2

Zuhair Murad jaro 2024

Květinový motiv dekoruje také tento svatební model. Prostorové aplikace spadají ze živůtku v ombré efektu a doplňují atraktivní krajkový materiál široké sukně s vlečkou. Paže a záda halí průsvitný wrap, který podtrhuje romantický dojem.

Model 3

Zuhair Murad jaro 2024

Prvním, co upoutá pozorovatele u těchto svatebních šatů, je obří volán kolem výstřihu typu Carmen. Na něj navazuje atraktivně skládaný živůtek a objemná hladká sukně s vlečkou, která nechává vyniknout jemný lesk a vanilkový odstín látky.

Model 4

Zuhair Murad jaro 2024

Úzký celokrajkový model se stojáčkem a minirukávkem kopíruje siluetu postavy a přináší jemnou éterickou něžnost. Pokud se ale rozhodnete, můžete připojit širokou hladkou sukni, kterou v horní části doplňují jemné květinové aplikace. Objem této sukně zvětšuje vázačka s velkou mašlí.

Model 5

Zuhair Murad jaro 2024

Krajkový korzet s odhalenou strukturou, zvýrazněnými košíčky a rovným tvarem výstřihu vévodí tomuto krajkovému modelu s historickým feelingem jako vystřiženým z romantického filmu. Unikátní jsou vodorovné krajkové pruhy a široké krajkové návleky na paže.

Model 6

Zuhair Murad jaro 2024

I tady je v hlavní roli krajka a střídání plné a transparentní vrstvy. Model se širokou sukní zdobí také široká vázačka s velkou mašlí a dlouhými cípy v pase. Neokoukaný je top se stojáčkem a objemnými transparentními rukávy do velkých manžet.

Model 7

Zuhair Murad jaro 2024

Hladkost vanilkového saténu, rovný výstřih s ramínky zdobenými třpytivými perlami, asymetrické řasení, obří dvojitá mašle a sexy vysoký rozparek dodávají tomuto modelu punc luxusu a elegance. Už tak působivou sukni obohacuje svrchní vrstva s vlečkou.

Model 8

Zuhair Murad jaro 2024

Svatební šaty s korzetovým topem se spadlými ramínky, který zdobí a současně pomáhá tvarovat bohatá výšivka kombinující krajku, 3D aplikace, korálky a krystaly. Na něj navazuje vrstvená nařasená tylová sukně, která vytváří éterický dojem.

Model 9

Zuhair Murad jaro 2024

Pokud milujete korálky, krystaly, flitry a bohaté zdobení, tak právě tohle je model pro vás. Velmi elegantní, ženský a vznešený. Živůtek s odhalenou strukturou korzetu překrývá transparentní vrstva ozdobená korálkovou výšivkou s rostlinnými motivy. Sukně k němu vytváří kontrast geometricky uspořádaným vertikálním vzorem.

Model 10

Zuhair Murad jaro 2024

Šaty jako pro princeznu. Širokou sukni s vlečkou zdobí třpytivá výšivka velkých květů a korzetový živůtek překrývá ještě svrchní část z transparentní látky s řasením a dlouhými rukávy s výšivkou. Pokud sukni a top odepnete, získáváte elegantní svatební model úzké siluety kopírující postavu s bohatou lesklou výšivkou nejen na živůtku, ale po celém povrchu.

Model 11

Zuhair Murad jaro 2024

Svatební šaty připomínají elegantní architekturu či porcelán. Mají áčkový střih, velký otevřený výstřih odhalující ramena a dlouhé rukávy. Vršek je velmi bohatě vyšíván stříbrnými květinovými motivy, které se ve svislých pruzích opakují i na vrstvené transparentní sukni s vlečkou.

Model 12

Zuhair Murad jaro 2024

Tyto svatební šaty odkazují na zdobené dlaždice a eleganci toskánské architektury. Úzký střih obohacuje hojná výšivka v geometrickém stylu, která dotváří také neobvyklý tvar živůtku a košíčků. Model má široká spadlá ramínka a obohatit ho můžete pomocí svrchní připínací sukně s odpovídajícím lesklým zdobením.

Model 13

Zuhair Murad jaro 2024

Něha, jemnost a nevinnost doslova čiší z těchto svatebních šatů s výraznou stříbrnou výšivkou. Velké květy a další motivy vnášejí lesk vodních ploch a slunce odrážející se na okvětních plátcích v bujných zahradách. Šaty mají princeznovskou siluetu, vlečku, vršek se srdíčkovým dekoltem a úzkými ramínky.

Zdroj fotografií: Zuhairmurad.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close