Svatební veletrh v Mladé Boleslavi už tento víkend. 2. ročník bude stát za to

Svatební veletrh Mladá Boleslav

Pokud chystáte svatbu v okolí Mladé Boleslavi, tak si nenechte ujít Svatební veletrh, který proběhne už za pár dní v místním Domě kultury. Zapište si do kalendáře datum 6. 4. 2024, ať nezapomenete.

Svatební veletrh Mladá Boleslav

Vyrazit si na svatební event se vyplatí. Na vlastní oči a pohodlně na jednom místě si prohlédnete nabídku specializovaných e-shopů, například se svatebními dekoracemi nebo šaty, i obecnějších dodavatelů, jako jsou floristé, cukráři a zlatnictví. Budete se s nimi moci pobavit o svých přáních. Získáte často přednostní termíny a výhodnější veletržní ceny. A naberete kupu inspirace a seznámíte se s nejnovějšími svatebními trendy.

Veletrh v Mladé Boleslavi je v tomto ještě o něco lepší. Vystavovat tady totiž můžou jenom prověření dodavatelé, s kterými mají pořadatelé nebo jejich spolupracovníci osobní dobrou zkušenost. Pokud si tedy vyberete pro svou svatbu někoho z nich, kvalita a spokojenost jsou téměř zaručené.

Na co se můžete těšit

Hlavním tahákem programu bývají pro nastávající nevěsty přehlídky svatebních šatů a ani tady o ně nebudete ochuzeni. O představení šatů z nejnovějších kolekcí se postará pořádající svatební salon La KlauMa.

Inspiraci a know-how naberete při rozhovorech s dodavateli a svatební koordinátorkou, připraveny jsou ukázky hudby, tanečních vystoupení a laser show, ochutnávky dortů a dalších dobrot, prezentace vizážistek, focení a další. Navíc zdarma dostanete tištěný katalog „Průvodce svatbou“ s nabídkou svatebních dodavatelů, abyste v nich měli přehled.

Vrcholem dne bude tombola se skvělými cenami. Vyhrát můžete svatební šaty, koordinaci svatebního obřadu zdarma, dárkové balíčky, poukazy a významné slevy na služby a zboží (dekorace, květiny, fotografie, šperky). Losovat se bude od 15 hodin, tak nezmeškejte!

Brány veletrhu se otvírají v sobotu 6. 4. 2024 v 10 hodin, poslední návštěvníky pak vyprovodí v 16 hodin. Vstup je zdarma, spodní patro je bezbariérové a dostupné i s kočárky.

Zdroj fotografií: Svatebniveletrhmb.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close