Řekněte svým hostům, co je čeká, ale i to, jak jste se poznali. To vše ve svatebních novinách

Jste v procesu, kdy si plánujete svatbu? Pokud ano, máme pro vás tip na originální „dárek“ pro vaše svatební hosty, ale i vás samotné. Jde o svatební noviny, které vám mohou vykouzlit úsměv na tváři i po mnoha letech. Může se v nich skrývat příběh vašeho seznámení s partnerem, ale také program pro hosty, aby nemuseli tápat nad tím, kdy si budou moct smlsnout nad dortem.

Ve článku o svatebních tiskovinách pocházejících z rukou Svatební grafiky jsme vás informovali o tom, jaké druhy tiskovin si můžete na svoji svatbu nechat zhotovit. Kromě oznámení, pozvánek či etiket na alkohol, jsme naťukli i téma svatebních novin, u kterých jsme vám slíbili, že se dočkají samostatného článku, jelikož jde o věc, která si to zaslouží. Co to ty svatební noviny jsou? Kde je seženeme? Tohle a mnohem více zjistíte v tomto článku.

Primární úkol svatebních novin je pobavení hostů. Možná si říkáte, že stačí obyčejná zábava na hostině, ale přemýšleli jste nad tím, co budou hosté dělat během čekání na odvoz, při čekání na fotografování a podobně? Výhodou svatebních novin je, že své hosty můžete informovat nejen o programu svatby samotné, ale také o tom, jak probíhalo seznámení vás s partnerem či samotná žádost o ruku. Pro pobavení můžete vložit i svatební křížovku.

Na e-hopu si můžete vybírat z velkého množství kvalitních šablon, není však problém udělat ani noviny na míru. Vždyť každý z nás je originál. E-shop patří taktéž ke Svatební grafice, tudíž i noviny můžete sladit s dalšími tiskovinami. Klasické noviny obsahují 8 stran o formátu A4. Noviny můžete získat již vytisknuté, nebo si je můžete vytisknout sami z formátu PDF.

Na webu najdete i cenovou nabídku s obsahem novin. Většinou vás návrh vyjde na něco kolem 900 Kč. Nyní se můžete inspirovat tím, jak takové noviny mohou vypadat.

Zdroj: Svatební noviny

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close