Ines Di Santo jaro 2024: Radostná symfonie věnovaná lásce v plném květu

Ines Di Santo jaro 2024

Ines Di Santo patří mezi nejoblíbenější svatební značky. Pravidelně přináší nevěstám okouzlující kolekce plné perfektních střihů, exkluzivních materiálů, bezchybného zpracování a především originálních nápadů. Letošní sada modelů pro jaro a léto hraje zamilovanou melodii.

Ines Di Santo jaro 2024

Argentinsko-kanadské duo návrhářek Veronica a Ines Di Santo tvoří své modely tak, aby každá nevěsta mohla vyjádřit svou individualitu ve vysněných šatech bez ohledu na svůj módní styl. Podle nich se má nevěsta ve svůj velký den cítit mimořádně. Proto jsou jejich kolekce různorodé, barevné a plné chytlavých, propracovaných detailů.

„Každá nevěsta by se měla cítit jako rozkvetlá květina, krásná a dokonale jedinečná.“

Ines Di Santo

Květinová symfonie

Stejně je tomu i na jaře 2024. Symphony No. 54 “In Full Bloom” je oslavou 54. kolekce vytvořené od založení značky Ines Di Santo. Je to jemná kompozice ručně malovaných květinových detailů, bohatých korálkových výšivek a řasení a modelování látky oslavující lásky v plném květu.

Různorodost zastupují střihy, od úzkých trumpetových siluet, přes mořské panny, až po objemné sukně princeznovských rób, ale také barvy, od sněhobílé, přes tělovou a blush, až po modré, fialové nebo růžové tóny.

Vidíme bohatství textur, prostorové strukturované kreace, volány, krajka, peří, řasení. Zdůrazněná ramena, dramatické pláště, asymetrie, originálně pojaté výstřihy. Časté jsou transparentní iluzivní plochy a hojně vrstvené sukně.

V plném květu

Largo

Ines Di Santo jaro 2024

Plesové šaty v barvě blush tvoří proplétaný živůtek se stuhou na zavázání za krkem a odhalenými zády, na který navazuje objemná vícestupňová sukně s ručně malovanými květinovými motivy a vlečkou. Název, který v hudbě předurčuje pomalé tempo, přímo vyvolává představu jemné víly zasněně se procházející rozkvetlou zahradou.

Liron

Ines Di Santo jaro 2024

Úzké trumpetové šaty s hladkým mírně lesklým povrchem akcentují minimalismus a detaily. Korzetový top bez ramínek má zvýrazněné košíčky zdobené transparentním proužkem, sukně přechází do střední vlečky a zadní část zdobí svislá knoflíková lišta po celé délce, která podtrhuje linii postavy. K šatům můžete přidat ultradlouhý šál.

Ostinato

Ines Di Santo jaro 2024

Modelu vévodí živůtek na ramínka s velmi hlubokým výstřihem do V nejen vpředu a vzadu, ale i po stranách. Široká nabraná sukně má dlouhou vlečku a v pase je zdobena skládaným opaskem s velkou mašlí vzadu. Šaty vyzařují klasickou čistou eleganci.

Nonet

Ines Di Santo jaro 2024

Nonet zní devíti hlasy a devatero okouzlených vzdechů se dere z hrdla při pohledu na tento model. Úzké šaty v nebesky modré barvě mají živůtek bez ramínek a připínací objemnou svrchní sukni s pořádnou vlečkou. Zdoben je bohatou trojrozměrnou výšivkou květinových motivů.

Key

Ines Di Santo jaro 2024

Éterický model působí jako zahalený v jemném oparu díky svrchnímu průsvitnému dlouhému plášti. Úzké měkké tylové šaty mají top z viditelných panelů, bez ramínek a s hlubokým vykrojením na zádech. Splývavá sukně je protažena do vlečky. Celý povrch šatů je zdoben 3D aplikacemi květin.

Canto

Ines Di Santo jaro 2024

Nenuceně elegantní kousek bez ramínek s rovným výstřihem a velkou kolovou sukní mírně se rozšiřující do áčka. Uchvacující je krajkový vystřihovaný vzor květin pokrývající celý povrch šatů.

Legato

Ines Di Santo jaro 2024

V podobném stylu je zdoben také následující úzký model kopírující siluetu a prodloužený do vlečky. Efektní jsou jak americké průramky s malým výstřihem, tak i odhalená záda s iluzivní vrstvou a krajkovým tetováním. Vše korunuje květinová aplikace u krku.

Cadence

Ines Di Santo jaro 2024

Korzetový živůtek se spadlými ramínky a prosvítající konstrukcí přechází do velké sukně s vlečkou. Celé šaty zdobí jemná tradiční krajka. Jedná se o velmi ženský a klasický kousek, který se bude skvěle vyjímat v každém svatebním prostředí.

Vivace

Ines Di Santo jaro 2024

Vivace znamená v hudbě živě a energií srší i tento krásný model. Má srdíčkový výstřih korzetového topu bez ramínek, který má asymetricky řasenou látku. Široká vrstvená sukně hladce spočívající na podpůrné konstrukci má vlečku a zdobení velkými květinovými aplikacemi. Vzhled završují kratší nabrané odnímatelné rukávky.

Vibrato

Ines Di Santo jaro 2024

Šaty pro nevěstu, která se chce cítit jako elegantní mořská víla vystupující z pěny. Hladký a postavu kopírující vrch přechází od kolen do velmi bohaté vrstvy volánů uspořádaných do tvaru květin. Záda odhaluje kulaté vykrojení, výstřih vpředu je hranatý, rámovaný rozšiřujícími se ramínky.

Rayna

Ines Di Santo jaro 2024

Princeznovská róba uchvátí svou svěží růžovou barvou, zdobeným výstřihem, třpytivými pajetkami vyšívaným živůtkem se spadlými ramínky a dramatickou texturou široké sukně sestávající ze svisle umístěných volánů doplněných také stříbrnými pajetkami.

Tango

Ines Di Santo jaro 2024

Ultra sofistikované korzetové trumpetové šaty bez ramínek se od kolen rychle rozšiřují do kruhové sukně s vlečkou. Minimalistický střih prádlového vzhledu povznáší tělová barva a 3D výšivka květin v jemných tónech lila a broskvové.

Zdroj fotografií: Inesdisanto.com, úvodní model Symphony

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close