Vera Wang Bride přináší v kolekci pro rok 2024 sérii šarmantních modelů pro každý typ nevěsty

Vera Wang Bride 2024

Živoucí legenda mezi svatebními návrháři Vera Wang letos nerozšířila nabídku haute couture svatebních modelů, ale má skvělou kolekci pod labelem Vera Wang Bride.

Vera Wang Bride 2024

Slavná designérka, která v posledních desetiletích spoluutvářela vývoj svatební módy, opět dokazuje své mistrovství. Značka Vera Wang Bride je synonymem svatebních šatů plných elegance, ženskosti a precizní krejčoviny.

Šaty nesou nezaměnitelný rukopis návrhářky s její originalitou, fantastickou tvořivostí a bojovností s níž hledá vlastní cestu na rozhraní klasiky a provokace. Na rozdíl od haute couture kolekcí jsou ale klasičtější, nositelné bez kompromisů, s důrazem na pohodlí a funkčnost.

Label funguje pod záštitou Pronovias Group a svatební šaty jsou k dispozici v jejich vlajkových salonech. Šaty z uvedené kolekce si můžete prohlédnout, vyzkoušet a zapůjčit v salonu Nuance v Plzni, který je oficiálním Pronovias Store.

Kolekce 2024 má pro každou nevěstu něco

Letošní kolekce obsahuje svatební šaty, které spojuje smysl pro detail, důraz na ženskou postavu a luxusní materiály. Najdeme tady šaty princeznovské, mořskou pannu, úzké pouzdrovky jako ušité přímo na těle nositelky, stejně jako krajkovou romantiku určenou pro víly s hlavou v oblacích.

Vidíme kontrasty krajky a hladkého materiálu, transparentní plochy, doslova vysochané siluety či historizující rukávy. Z aktuálních trendů jsou to například živůtek až ke krku, rovný výstřih, variace na peplum, rukavice nebo prodloužené rukávy.

Přes tyto trendy prvky působí všechny modely nadčasově a elegantně.

Vera Wang Bride krok za krokem

Sunday

Vera Wang Bride 2024

Něžné a efektní princeznovské šaty sestávají ze saténového korzetového živůtku s naznačenou strukturou a přiznanými košíčky a v pase nasazené široké nadýchané tylové sukně. Top se srdíčkovým dekoltem nemá ramínka, bohatě vrstvená sukně je prodloužená do krátké vlečky.

Henar

Vera Wang Bride 2024

Extrémní ženskost a elegance čiší z modelu Henar. Kombinace výrazného květinového vzoru a hladkého hedvábného krepu přináší příjemné napětí, stejně jako transparentní efekt a iluzivní krajkové tetování. A pak jsou tu hravé detaily jako knoflíčky na zápěstích a zádech nebo střední vlečka.

Kimberly

Vera Wang Bride 2024

Krásný model z hedvábí mikado. Pečlivě vymodelovaný střih mořské panny zdůrazňuje postavu, sklady látky na živůtku, které na bocích přecházejí v miniaturní peplum, přitahují pozornost k dekoltu a bokům. Třeskutě sexy šaty si přitom zachovávají vysokou sofistikovanou eleganci.

Waves

Vera Wang Bride 2024

Hravý model s volánky a řasením. Šaty až ke kolenům přesně kopírují postavu. Tuto část zdobí rafinované asymetrické řasení hedvábného mikada, v horní části živůtku modeluje dekolt výrazný srdíčkový tvar výstřihu. Spodní část sukně pak tvoří kaskádovitá vrstva rozevlátých volánů, živých jako vlny z názvu.

Ronnie

Vera Wang Bride 2024

Asi nejklasičtější kousek z této sady. Pouzdrové šaty obepínají postavu, rovný výstřih na korzetovém vršku přechází vzadu do hlubšího vykrojení, od kolen se sukně mírně rozšiřuje a vzadu pokračuje do delší vlečky. Korunu nasazuje nádherná svrchní vrstva skládaného tylu zdobeného květinovými aplikacemi.

Jenny

Vera Wang Bride 2024

Minimalistické, neokázalé šaty áčkového střihu z hedvábného krepu, s vintage vibes. Hluboký rovný výstřih zdobí efekt vody a vykukujících košíčků, kůže zad se nám ukazuje díky širokému a hlubokému véčku. Volně splývající sukni zdobí vlečka. Top prvkem jsou prodloužené rukávy kryjící dlaně.

Zdroj fotografií: Verawangbride.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close