Astrid bridal jsou opravdové originály svatebních šatů od luxusních značek!

Jestli ještě stále pátráte po svatebních šatech svých snů, můžete si oddychnout. Dnes bychom vám chtěli představit svatební salon ASTRID BRIDAL, který je půjčovnou, ale zároveň i prodejnou svatebních šatů pro místa Hradec Králové, Pardubice a okolí. A věřte nám, že šaty, které zde nabízí, stojí opravdu za to!

 

 

O svatebním salonu Astrid bridal

Svatební salon Astrid bridal je pověstný pro svoji snahu hledat šaty, které kombinují originalitu, precizní vypracování a jméno známých značek. Když už jsme u těch značek, najdeme zde například šaty z rukou WHITE ONE by PRONOVIAS, ANNAIS BRIDAL, MORILEE by MADELINE GARDNER, BLUE by ENZOANI, BEAUTIFUL by ENZOANI, MS  MODA, CRYSTAL DESIGN, MILLANOVA (pobočka Pardubice) a dalších.

V salonech najdete nejnovější kolekce všech těchto vyjmenovaných značek. Výhodou takto velké nabídky je fakt, že si zde vyberou jak nevěsty toužící po tradičních bílých šatech, tak nevěsty, jejichž snem jsou extravagantnější a originálnější kousky.

 

 

 

 

Cena svatebních šatů – půjčení

Ceny svatebních šatů se pohybují v cenové relaci mezi 2.000 Kč12.000 Kč. Výhodné pro nás je i to, že jsou v ceně i různé doplňky zdarma. Ať už jde o dekoraci na auto, závoj pro nevěstu nebo polštářek na prstýnky. Svatební salon Astrid bridal nabízí více než 200 modelů svatebních šatů, takže máte jistotu, že najdete to své. Pokud vám šaty nebudou sedět, je zde možnost bezplatné úpravy tak, aby na vás šaty seděly jako ulité.

 

Svatební salon v číslech

 

 

 

 

E-shop Asatrid bridal

Kromě samotných svatebních salonů, které najdeme na třech místech (viz níže), se Astrid bridal specializuje i na samotný prodej šatů, což je velká výhoda pro nevěsty, které bydlí dál. Doba dodání takových šatů se pohybuje v rozmezí 6-9 týdnů. Pokud vám šaty nebudou sedět, i zde je možnost úpravy. Pro představu si lze vybírat z kolekcí Superior, Classic, Vintage, Luxury a Plus size.

Nás zaujaly například tyto krásné šaty:

Svatební salon se může těšit velké oblibě nevěst, které si služby tohoto salonu opravdu zamilovaly. A my se jim nedivíme. Krásné šaty za super ceny, co víc si přát? Inu, abychom ukázali, jak jsou nevěsty spokojeny, přinášíme vám náhled na tři spokojené recenze. Další najdete na Facebooku salonu.

Ráda bych poděkovala milému a příjemnému personálu pardubické pobočky. Je vidět, že profesionalita a individuální přístup je základním pilířem salonu Astrid Bridal. Svatební šaty byly upraveny dle mých představ a perfektně připraveny na svatbu, na které získaly absolutní obdiv. – Tereza Sýkorová

Velmi děkuji paní Vognarové, že mi pomohla po emailu vybrat šaty na mé míry a přivezla mi je osobně do Prahy na zkoušku. Oboje šaty byly nádherné a jedny z nich jsem si vybrala pro naši svatbu v kostele. Vřele doporucuji, s paní se dá velmi dobře domluvit. – Štěpánka Růžičková

V pobočce v Pardubicích jsem si vybrala nádherné svatební šaty, při zkoušení mi byl poskytnut veškerý servis a paní byla velice příjemná. Měla jsem vcelku konkrétní představu a i s mou náročností jsme vybraly úžasné šaty, které padly jako ulité. Oceňuji možnost přeposlání šatů na pobočku v Hradci Králové, kde zkouška proběhla bez problémů a paní krejčová byla velice ochotná. Dokonce mi vyšla vstříc s vyzvednutím šatů o den dříve, než jsme se původně domluvily. Šaty byly hezky upravené a v náš den D byly ozdobou celé svatby. Výběr šatů v tomto salónu mohu vřele doporučit! Mnohokrát děkuji – Katěřina Rozkošová

Kudy do salonu?

Svatební salon Astrid bridal se nachází na více pobočkách..

Zdroj: Astrid bridal

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close