Svatební dekorace, stěny z květin a ozdoby na stůl z hedvábného papíru vám vykouzlí aranžérské studio PomPom time

Toužíte mít na svatbě celou svatební stěnu z květin? Můžete je mít, stačí se obrátit na aranžéry ze studia POMPOM time a vybrat si jaké květiny, v jakých barvách a v jaké velikosti chcete. Je to zase něco jiného, než má každý, takže s touto dekorací rozhodně hosty zaujmete a vytvoříte pro všechny krásné prostředí k oslavě. Poradenská služba je bonus, kterým vám profesionální aranžéři pomohou převést vaše představy do reality.

Svatební stěny i ozdoby na stůl
Svatební stěna z papírových květin, které jsou vyráběny ručně ve velikostech a barvách, které si vyberete. To je slibný začátek pro vaši svatbu. Celoplošné dekorace jsou krásné, dávají svatbě osobité kouzlo. Mají je rádi i fotografové, nevěsta a ženich vypadají nádherně s tolika květinami za zády.

Můžete vybírat v pestré paletě barev, různých druhů kvalitních materiálů a ve velikostech od 8 do 45 cm, na přání i větší. V nabídce jsou květiny, pompomy, třásně, girlandy, konfety, závěsné rozety i květiny na stonku.

Nejen svatební dekorace vám pomohou vymyslet, vyrobit a naaranžovat profesionálové z PomPomtime, ale také dekorace na párty, křtiny, veřeře s přáteli a oslavy. Můžete skvěle ozdobit stůl, strop, stěny nebo dorty. Fantazii se meze nekladou.

Pompomy nacházejí cestu i do filmových studií, prodejních výloh a používají je jako dekoraci profesionální fotografové. Zaručeně ruční výroba s použitím eko hedvábného papíru bez elementárního chlóru zaručí, že dekorace nepouští barvu a jsou odolné proti blednutí.

Květiny z hedvábného papíru mohou vytvořit krásnou stěnu, ozdobit stůl, být zavěšeny všude, kde budou potřeba nebo být umístěny do váz. Všude budou působit jemně a zářivě.

Výroba na zakázku

Každá svatba je originál a potřebuje jinou dekoraci, proto je každá květina, girlanda nebo rozeta vždy originální. Je vyráběna právě a jen pro vás. Paleta barev ze které můžete vybírat je skutečně široká. Počítejte při objednávce s určitou výrobní dobou a časem pro doručení, takže objednávejte s předstihem. Pro dekorace si můžete přijet osobně nebo si je nechat poslat přes Zásilkovnu. Také lze využí služeb České pošty – balík do ruky.

Služby aranžérského studia také zahrnují půjčení dekorací. Půjčit si lze slavobránu nebo zimní svatební plášť.

Máte-li zájem o bližší informace, navštivte webové stránky: www.pompomtime.cz. Případně rovnou volejte na telefon +420 722 152 001 nebo pište na e-mail: info@pompomtime.cz.

 

Zdroj fotografií: pompomtime.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close