Dokonalý svatební celek se skládá z malých detailů. Takových, jako je podvazek od Bohos

Podle jedné ze svatebních tradic by na sobě nevěsta měla mít něco starého, něco nového, půjčeného a modrého. Některé z těchto požadavků můžete splnit pomocí podvazku. Krásné a originální kousky pořídíte u značky Bohos.

Víte, proč se vlastně podvazek nosí? Původně držel punčochy, ale s příchodem punčochových kalhot a samodržících punčošek se postupně jeho význam změnil jen na symbolický. Měl by zajistit novomanželům štěstí. To pojišťuje ještě skutečnost, že ho má nevěstě darovat nebo půjčit nějaká šťastně vdaná kamarádka, příbuzná či svědkyně. Ale ani pokud si ho koupíte sama, nic nezkazíte.

Kromě toho je podvazek ideálním adeptem na nějakou modrou věc, protože je schovaný pod šaty, a tak svým odstínem nenarušuje barevné schéma svatby. Můžete si ho vypůjčit od kamarádky a jedním rázem máte i něco půjčeného a starého.

Další funkce pak svatební podvazek, podle vkusu novomanželů, plní při večerní zábavě. Někde ho ženich svléká nevěstě z nožky bez pomoci rukou. Pak se dá vydražit a pomoci tak novomanželům napravit stav konta. Nebo ho ženich může vystřelit ho mezi svobodné mládence přítomné na svatbě. Který ho chytí, do roka se bude ženit. Takže jde o takovou pánskou obdobu házení kytice.

V neposlední řadě to může být pěkná dekorace při focení (zjistěte si, jestli má fotograf dost vkusu, aby fotky s podvazkem nepůsobily lacině), popř. v rámci svatební noci. A pak, je to také hezká a prostorově nenáročná vzpomínka na váš slavný den.

Elegance a originalita

Svatební podvazky seženete na internetu ve svatebních e-shopech nebo na Fleru a mají je v nabídce snad všechny svatební salony.  Pokud chcete originalitu a eleganci, zkuste nabídku Bohos.

Tyto podvazky jsou zcela jiné než běžná nabídka obchodů. Jsou jednoduché, jemné, elegantní. Zalíbí se nevěstám, které láká boho styl, a také těm, co nerady splývají s davem. Podvazky jsou navíc tak jemné, že na noze nijak nepřekáží.

Podvazky tvoří např. jen jednoduchá jemná bílá pruženka zdobená zlatými nebo stříbrnými přívěsky. Najdete i varianty s modrými kamínky, aby požadavku na tradiční modrou bylo učiněno zadost.

Neobvyklý je jemný podvazek s řetízkem. Tvoří ho krajková pruženka a řetízek s přívěsky. Pruženku můžete vybrat bílou, světle růžovou nebo světle modrou.

Bylo by vám líto, kdybyste o svůj podvazek při svatbě přišla? Chytré řešení nabízí svatební sety Bohos. Jedná se o sadu dvou podvazků, jeden s řetízkem, druhý jednoduchý. Jeden pak můžete házet nebo dražit a druhý vám zůstane na památku. A navíc, krásně se doplňují, vypadají spolu opravdu dokonale!

Ceny a kontakty

Zajímá vás, za kolik tyto autorské podvazky pořídíte?

  • ty nejjednodušší za 465 Kč
  • podvazky s řetízkem za 625 Kč
  • sety stojí 985 Kč

Chcete si podvazky ješět pořádně prohlédnout? Mrkněte na web, Facebook nebo Instagram.

Raději byste rovnou objednávali? Pak pošlete mail na bohospodvazky@gmail.com.

 

Zdroj: Bohospodvazky.wixsite.com/bohos

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close