Ať už se vezmete na louce, na pláži nebo u vás na zahradě, bude vám slušet dřevěná móda od BeWooden

Máte doma nekonvenčního muže, milovníka přírody a volnosti, který se při představě, že je sešněrovaný v obleku, už dopředu ošívá? Nemá rád klasickou kravatu, chce být jiný než ty tucty ženichů před ním a po něm? Co říkáte třeba na doplňky ze dřeva? Inspiraci, jak se dokonale vyladit v originálním, přitom však stále slavnostním stylu, nabízí firma BeWooden.

Dřevo je materiál chlapský a pevný, ale současně vyvolává představu bezpečí, tepla a péče. Je samozřejmě symbolem přírody, navíc je příjemné na dotek. Nabídka BeWooden obsahuje široké spektrum doplňků pro muže i ženy, takže se může sladit nevěsta se ženichem, svědkyní i svědkem, a ještě tu pořídíte drobnosti pro svatebčany. Mají krásné věci ze dřeva, ale i jiných materiálů.

Protože nás nadchly nejen jejich dřevěné motýlky a další zboží, ale i filozofie, která směřuje k ochraně prostředí kolem nás, požádali jsme je, aby se vám představili.

Co byste doporučili ženichovi, který chce být opravdu stylový a vystoupit z řady?

Ženich se musí v první řadě cítit pohodlně. Základem je vybrat oblek a košili, která mu dokonale sedí a ve které se cítí dobře. Stejně důležité jsou i doplňky, které by měly s oblekem a košilí působit jako jednotný celek. Ženich, který chce vystoupit z řady, by měl rozhodně sáhnout po dřevěném motýlku. Tento stylový doplněk zaručeně přitáhne pozornost a zároveň je velmi elegantní. K dřevěnému motýlku se skvěle hodí také manžetové knoflíčky a kšandy s dřevěným detailem. Ty nejvíc vyniknou, až ženich odloží sako. Celému outfitu dodají šmrnc také barevné ponožky. 

Nějaké další tipy pro muže, jak být šik?

Ať už vyberete cokoliv, nejprve to proberte se svou snoubenkou. To platí pro jakýkoliv doplněk, kde hraje roli výběr vhodného odstínu, například kravata, kšandy nebo kapesníček do saka. Vaše partnerka se určitě ráda ujistí, že vše zapadá do celkového plánu a barevného schématu svatby.

Svatby vás hodně baví, píšete o nich i na svém blogu, tak máte jistě své tipy, na co by ženichové určitě neměli zapomenout?

Ženichové ani nevěsty by rozhodně neměli zapomínat na rozlučku se svobodou. Nejen že si užijí skvělý večer, ale je to také příležitost pro všechny kamarády, aby se mezi sebou vzájemně poznali a o to lépe si pak užili svatební párty. Kromě rozlučky se svobodou by ženich s nevěstou měli zvážit také koupi dárků pro svědky, rodiče a družičky. Malý dárek jako poděkování vykouzlí úsměv na rtech každému a bude mít na svatební den vzpomínku.

Může se s ženichem vyladit i svědek?

Rozhodně ano. Svědek bude po celý den v blízkosti ženicha, a proto by si měl dát záležet na vyladěném outfitu více než ostatní svatebčané. Měl by se obléct podle přání nevěsty a ženicha, tak aby ladil k celému konceptu svatby. Je ale důležité myslet na pravidlo: nikdy nevypadat lépe, než ženich.

A co si u vás vybere nevěsta, aby byli s ženichem na stejné vlně?

Proto, aby byla nevěsta se ženichem na stejné vlně, je nejdůležitější sladění doplňků a detailů. Právě díky těmto maličkostem budou nevěsta se ženichem vypadat dokonale. U nás si může nevěsta vybrat například minimalistické náušnice, které díky kombinaci stříbra a dřeva působí nejen elegantně, ale také nadčasově. Co dělá nevěstu krásnější než jedinečný šperk? Šperky uchovají vaše svatební vzpomínky živé! Každý si jistě všimne dokonalého sladění náušnic s ženichovým motýlkem. Každá nevěsta by na sobě měla mít ve svatební den něco modrého. K tomu skvěle poslouží náš náramek vytvořený z ušlechtilých dřevin a vzácných kamenů.

Prodáváte jen jednotlivosti, nebo poradíte, jak vše dát dohromady, aby to opravdu mělo styl? Vyrobíte i na míru?

Máme v nabídce kromě jednotlivých produktů také celé sety, které jsou tvořeny z totožného dřeva a tak se k sobě perfektně hodí. Rádi ale každému individuálně poradíme s výběrem, například v online chatu nebo po telefonu. Výrobky na míru děláme velmi rádi. Jedinečným a originálním nápadům jsme nakloněni. Na výrobky jsme již gravírovali spoustu vzkazů, žádost o ruku, souřadnice místa seznámení… Kreativitě se meze nekladou. Proto jsme také na našich stránkách vytvořili konfigurátor, ve kterém si poskládáte svůj vlastní motýlek sami. Tvar, látka, grafika. Každý se tak může stát designérem a navrhnout si vlastní kolekci.

Vaše firma letos slaví 5. narozeniny, takže, jak to všechno začalo?

Firmu BeWooden založili v roce 2013 v podhůří Beskyd tři přátelé – Ctirad, Patrik a Jakub. Celá myšlenka BeWooden vznikla z lásky ke dřevu, úcty k řemeslu a touhy dělat věci jinak. Všechny produkty jsou vyráběny ručně – se spoustou lásky. Pro BeWooden je klíčový vztah s přírodou, a proto je k výrobě používáno zbytkové dřevo ze stolařských dílen, které by se jinak vyhodilo.

Představte se nám trochu, jaká je filozofie vaší firmy a co dalšího kromě věcí na svatbu nabízíte?

Společně měníme kousky dřeva ve smyslné doplňky. Unikátnost, osobitost,výjimečnost. Řemeslo, dřeviny, kvalita. To jsme my, to je BeWooden. Tvoříme pro lidi, kteří chtějí vyjadřovat originalitu a neotřelý vkus. Věříme v jedinečnost člověka. Věříme, že každý může nechat vyniknout svou osobitost, charisma a styl. A především věříme, že být výjimečný, znamená být sám sebou.

Naše výrobky rozhodně nejsou pouze na svatbu. Dají se nosit během celého roku a neustále tak podtrhovat originalitu a neotřelý vkus jejich nositele. Vedle motýlků a manžetových knoflíčků máme v nabídce peněženky, vizitkovníky, pánské tašky, klobouky a další doplňky pro pravé gentlemany.

Pro dámy máme kromě minimalistických šperků a náramků také zvířecí brože, dámské motýlky, psaníčka, či peněženku, na které jsme pracovali 4 roky. Portfolio neustále rozšiřujeme. Co však zůstává stejné, je ruční výroba, kvalita a nadšení, se kterým pracujeme.

Jaký typ svatebčanů vás vyhledává?

Naše produkty jsou oblíbené zejména u svateb v přírodě. Ať už si své ano chcete říct na otevřené louce, na pláži či u vás doma na zahradě věříme, že spíše než zlato, perly a diamanty vám více bude slušet dřevěná móda. Svatba v přírodě totiž značí nejen touhu po otevřeném prostoru a volnosti, nýbrž i vztah k přírodě, jednoduchost a cit pro design. Proto v BeWooden nabízíme nevěstě a ženichovi možnost vybrat si z nabídky originálních dřevěných doplňků: motýlků, opasků, náramků, broží, šperků, kapesníčků do saka, psaníček a tak dále.


Líbí se vám tyto doplňky? Pro další inspiraci si můžete pročíst blog BeWooden, kde je celá svatební rubrika. A pokud si chcete rovnou objednat nebo se domluvit na nějaké ucelé kolekci, neváhejte firmu kontaktovat zde:

E-mail:info@bewooden.cz, shop@bewooden.cz

Adresa: Fryčovice 720 (Otevřeno každý všední den od 7:00 do 15:30)

Telefon pro info k objednávkám: +420 702 966 744

Messenger: m.me/BeWoodencz

FB: https://www.facebook.com/BeWoodencz/

Insta: https://www.instagram.com/bewoodencz/

 

Zdroj: BeWooden

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close