7 nejžhavějších svatebních účesů pro nevěsty roku 2022

Svatební účesy 2022

Nevěsty, už máte vybraný svatební účes? Pokud ještě hledáte ten pravý, pomůžeme vám. Máme tady přehled nejmódnějších tipů pro svatební hairstyling této sezóny.

Účesy pro nevěsty 2022
Pixabay.com

Trendy ve svatebních účesech následují ponejvíce vývoj v obasti svatebních šatů. Proto nás nemůže překvapit, že se letos na jedné straně objevují nápadité luxusní výčesy i variace na elegantní uzly a vedle tohoto trendu existují i přírodní boho stylingy s důrazem na zdravé a lesklé vlasy.

U svatebního účesu je velmi důležité vybalancovat několik požadavků. Aby byl v souladu se stylem svatby a svatebních šatů. Aby nebyl nějak extrémně demodé. Aby lichotil kvalitě nevěstiných vlasů. Ale zároveň také, aby odrážel osobnost a styl nositelky. Nabídka letošních trendů je naštěstí příhodně široká, takže si vyberou jak milovnice složitých vlasových uměleckých děl, tak i fanynky minimalismu!

Ve vlasovém stylingu pro nevěsty vsaďte na některý z těchto prvků:

  • volné pramínky lemující obličej
  • pěšinka uprostřed
  • štrasové ozdoby
  • závoj
  • variace na culík
  • minimalismus
  • komplikovaně zapletené vlasy
  • rozpuštěné zvlněné lokny
  • kontrastní spojení textury a uhlazenosti v jednom účesu

Nejlepší tipy na svatební účesy

Nechte spadnout prameny kolem obličeje

Ještě donedávna dostávaly nevěsty od kadeřnic radu, ať si nechají všechny vlasy dorůst, aby se daly pohodlně stáhnout z obličeje. Karta se ale obrací. Sestříhané pramínky kolem tváře se vracejí i do běžné vlasové módy, a tak je jasné, že svatební styling nemohl zůstat pozadu. Volné pramínky pomáhají modelovat rysy obličeje a podle jejich úpravy umí podtrhnout přirozenost účesu, nebo mu naopak dodat na ozdobnosti.

Svatební účes 2022
Unsplash.com
Vlasy pro nevěstu 2022
Lasvegaswedding-makeup.com
Účes pro nevěstu 2022
Weddingsonline.ie

Narýsujte geometrickou pěšinku uprostřed

Rovnou a hladkou pěšinku uprostřed, spolu s minimalistickým uzlem, vynesla už loni herečka Lily Collins. Od té doby se tato symetrie zamlouvá stále většímu počtu nevěst. U uzlu podtrhne klasický, elegantní dojem. Pokud necháte vlasy rozpuštěné, vytvoříte silné boho vibrace.

Svatební účes 2022
Unsplash.com
Trendy svatební účesy 2022
Theknot.com
Svatební trendy 2022
Weddingwire.com

Buďte v pohodlí s culíky a ohony všeho druhu

Pokud hledáte jednoduchost s oživující jiskrou, která okamžitě přitáhne veškeré pohledy, nechte si učesat nějakou variaci na klasický culík. Ať stáhnete všechny vlasy nebo se rozhodnete pro polorozpuštěnou variantu s ohonem jen v horní části, vždy uspějete. Tento účes zaručuje pohodlí pro nositelku a současně nabízí mnoho možností vyhrát si s vlasy a dosáhnout tak na slavnostní úroveň. Je to perfektní příležitost pro využití zajímavých vlasových šperků, můžete využít struktury pramenů.

Svatební účesy 2022
Elegantweddinginvites.com
Účesy pro nevěstu 2022
Halocouture.com
Trendy svatební účesy 2022
Weddingforward.com
Svatební účesy 2022
Dicasdemulher.com.br

Dovolte si zazářit se složitě zapletenými účesy

Velkolepá svatba si žádá stylový účes! Nechte si zaplést skutečné umělecké dílo – je jedno, jestli v podobě uzlu v týle, vysokého výčesu nebo efektního spuštěného copu. K tomuto účesu se budou velmi hodit také spuštěné pramínky kolem obličeje. Když zdůrazníte jednotlivé prameny, dodáte navíc objem i jemným vlasům. Účes můžete doplnit štrasovou čelenkou, ozdobou nebo závojem.

Svatební účes 2022
Lasvegaswedding-makeup.com
Svatební vlasy 2022
Weddingforward.com
Svatební účesy 2022
Weddingforward.com
Svatební účesy 2022
Weddingwire.com
Svatební účesy pro nevěsty 2022
Haircomesthebride.com

Dosáhněte přirozené elegance s minimalismem

Pokud ozdobné účesy, při jejichž vytváření strávíte v kadeřnickém křesle dlouhé desítky minut, nejsou nic pro vás, nic nezkazíte s minimalismem. Nechte vlasy volně spuštěné a dolaďte ozdobou coby dominantou účesu. Must-have pro tento účes jsou však lesklé, zdravé a pevné vlasy. A letos navíc pružné vlny!

Svatební účesy 2022
Etsy.com
Svatební účesy 2022
Theknot.com
Svatební trendy 2022
Theknot.com

Vyčešte vysoký uzel na temeni

Zalíbily se vám svatební šaty se stojáčkem? Právě k nim se perfektně hodí vysoko vyčesaný uzel. Je to elegantní a stylové. Vlasy pozvednuté nahoru dají vyniknout šíji a řešení svatebních šatů kolem krku, stejně jako šperkům. Tento účes také opticky zeštíhlí postavu a vytáhne ji do výšky, což se může hodit.

Svatební účesy 2022
Constancezahn.com
Svatební účes 2022
Mariee.fr
Účes pro nevěstu 2022
Friedatheres.com
Svatební účes 2022
Weddingforward.com

Kombinujte textury

Letošní rok přeje hrám s texturami ve všech podobách – od kombinace kontrastních materiálů na svatebních šatech, přes strukturovanou květinovou výzdobu, až po svatební účesy. Zvýrazněte jednotlivé prameny na hlavě, čímž si dodáte objem, a vzadu vlasy svažte do hladkého drdůlku. Nebo naopak, hladce stažené vlasy oživte uzlem „rozcuchem“ s vytaženými pramínky nejen kolem obličeje, ale i vzadu. Tzv. messy bun se tímto znovu vrací na scénu, ale v novém, elegantnějším pojetí.

Svatební účesy 2022
Weddingwire.com
Účes pro nevěstu 2022
Theknot.com
Svatební účesy 2022
Theknot.com

Zdroj úvodní fotografie: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close