Horečka svatební noci: disco koule budou skvělou dekorací pro váš velký den

Přes neblahé události těchto dní, které vedou k odkládání aktuálně naplánovaných svateb, láska stále kvete a lidé chtějí vstupovat do manželství. Termíny obřadů se tak jen odsouvají, do toho se chystají veselky další a další. Proto i navzdory tíživé situaci přicházíme s designovou svatební inspirací. Odložte na chvíli starosti a podívejte se, jak také může vypadat stylová svatba. Tématem této inspirace je disco jako takové a disco koule coby dekorace. Motiv, který se po malé odmlce vrací na výsluní.

Unsplash.com

Disco hudba svádí k tanci do ranních hodin a v duchu Horečky sobotní noci můžete na parketu vytvářet nekonečné taneční kreace. Disco koule jako efektní světelný prvek nad tanečním parketem je klasikou. Letošní rok znovu vítá komplexní disco téma, které se prolíná celou svatbou. Připravte si zajímavé dekorace a dolaďte k nim i pozvánky, sladkosti a samozřejmě váš svatební outfit podle naší inspirace!

Brides.com

Tiskoviny a dekorace vytvoří dokonalou atmosféru

Zakomponujte motiv disco koule už do svatebních pozvánek, ať vaši hosté vědí, co čeho jdou. Naplánovat jim můžete i tématický dress code. Pozvánky a další grafiku v tomto duchu si nejspíš budete muset nechat vyrobit na míru. Grafická studia, kde vám pozvánky vytvoří, najdete v aplikaci Bride Advisor. Stačí si ji zdarma stáhnout do mobilu a máte spojení se zástupem prověřených dodavatelů, jen si vybrat.

Po obřadu stylově: Nechte se místo rýže zasypat třpytivými zlatými a stříbrnými konfetami.

Dekorace ve stylu disca mohou být rozmanité, od barevné geometrie, přes boho styl až po retro hold 70. letům 20. století. Typově rebelské i něžně romantické. Stříbro a zrcátka se snadno kombinují s pastelovými i sytými barvami, krásná bude i čistě bílá nebo třeba černobílá stylizace.

Disco koule můžete zakomponovat do květinových dekorací k obřadu a centrální dekorace na svatební tabuli. Nechte je viset v hojném počtu ze stropu, případně zkombinujte s křišťálovými lustry pro správně dekadentní dojem. Disco stěna ze zrcátkových koulí nebo balónků je také skvělý tip.

TIP: Stříbřitá tepaná miska připomínající disco dekoraci může skvěle posloužit na prstýnky.

A co takhle zrcátková mísa, míchátka nebo pohárky na nápoje? Pro orientaci hostů jsou nutné stylové jmenovky.

Disco náladu podpoří sladkosti: svatební dort i sladký bar se mohou jen blýskat!

Nezapomeňte na stylizaci fotokoutku! Paruka, stylové brýle, flitrový klobouk a nezbytná disco balónková stěna vytvoří perfektní prostředí pro nevázané fotky. Disco svatba se samozřejmě neobejte bez pořádného tanečního parketu a stylové rytmické hudby provázející tanec a zábavu až do rána.

Hezké, ale jak na to

Funkční disco koule koupíte například v hudebninách, elektru nebo obchodech s pomůckami pro DJe. Nechce-li se vám kupovat, prostě si řekněte svému DJovi nebo se poptejte v místě hostiny.

Disco dekorace včetně závěsných mini kouliček seženete v party potřebách, kde pořídíte také stříbrné, zlaté nebo duhové třpytivé balónky. Ty mohou být také perfektní disco dekorací. Spoustu drobností pak najdete na různých e-shopech rozesetých po celém internetu.

Kellyfiance.com

A blýskavou kouli si můžete snadno také sami vyrobit: stačí k tomu polystyrenová koule z papírnictví, lepidlo nebo tavicí pistoli a zrcadlové čtverečky (nebo zrcadlová fólie, rozstříhaná CD či čtverečky obyčejného alobalu!), které na kouli pečlivě místo vedle místa nalepíte. Takto můžete odekorovat prakticky cokoliv.

Vemquepapotem.blogspot.com.br

Styling nevěsty a ženicha

Originální svatební šaty se u disco nevěsty přímo očekávají! Mohou být klidně krátké, barevné, třpytivé nebo jako overal. Chcete-li přece jen klasické dlouhé bílé, můžete se stylizovat do 70. let nebo boho stylu či si vzít jen blýskavé disco doplňky.

Must have: Zlaté či stříbrné boty na platformě jsou nutností. Seženete na Botovo.cz.

Haleydouglasphotography.com

Barevné a metalické líčení a nehty budou tou pravou tečkou. Vizážistku, která umí něco víc, než klasiku, najdete pomocí aplikace pro nevěsty Bride Advisor. Do vlasů se hodí disco čelenka nebo třeba konfetový závoj!

Disco koule můžete zakomponovat i do svatební kytice.

Ženich může mít například vypasované bílé sako, vyčesaný účes a boty na platformě nebo kecky typu Converse, aby se mu lépe tancovalo. Velmi příhodný bude neformální styl.

Instagram.com/archive12
Weddingchicks.com

S nevěstou musí ladit družičky. Stříbřité šaty různých barev budou to pravé.

Brides.com

Pokud se vám disco inspirace zamlouvá, nenechte se odradit karanténou a začněte na ní pracovat. Spoustu věcí seženete přes e-shopy nebo si můžete sami vyrobit v čase, kterého teď někteří máme nazbyt. I pomůcky pro tvorbu koupíte on-line. Stejně tak můžete být přes internet a mobilní aplikaci v kontaktu s dodavateli a ladit svou vysněnou svatební představu k úplné dokonalosti.

Junebugweddings.com

Zdroj úvodní fotografie: Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close