Potřebujete pořídit tisíc a jednu drobnost na svatební výzdobu? Vše najdete v e-shopu Slavíme stylově

Kolik je svateb, tolik je přístupů k jejich organizování. Zatímco někdo vše zadá svatební nebo dekorační agentuře, jiný se raději spolehne na vlastní síly. Pak je ovšem třeba pořídit spoustu drobností a dekorací. A ideální je, když je koupíte všechny na jednom místě. My jsme pro vás takový e-shop našli. Jmenuje se Slavíme stylově a kromě spousty zboží nabízí také zajímavé nápady.

Pokud se rozhodnete zařídit si svatbu sami, musíte myslet na hromadu věcí. Samozřejmě u těch velkých položek je to celkem jednoduché. Místo obřadu, restaurace a svatební menu, svatební šaty či oblek pro ženicha, dort, fotograf a hudba, to nás napadne tak nějak samo sebou. Ale pak je tu záplava malých věcí, z kterých se vám může zatočit hlava.

Týká se to především výzdoby místa, kde si řeknete své ano a kde potom budete slavit. Protože kromě prostření tabule je třeba myslet na drobnosti, kterými dodáte vaší oslavě duši a takový charakter, abyste se tam cítili dobře a bylo to příjemné a pohodlné místo i pro vaše hosty. Pořídit je potřeba taky třeba rýži nebo házecí konfety či okvětní plátky, výzdobu auta či vývazky pro svatebčany.

Kdybyste tyto věci nakupovali porůznu na e-shopech, může se stát, že se vám taková svatba pěkně prodraží, když ke každé jednotlivé položce budete muset připočítat poštovné. Proto je fajn, že Slavíme stylově nabízí všechny tyto položky, takže si je můžete pořídit pěkně najednou, za jedno poštovné.

Zdejší výrobky jsou navíc kvalitní, evropských značek, žádná laciná Čína.

A jako bonus nabízejí osobní přístup a poradí vám, abyste nesáhli vedle. Že nejde jen o reklamní slogan, ale fakt, svědčí nejenom to, že za pouhý rok existence má tento obchod už přes 13 000 spokojených zákazníků, ale také reference právě od kupujících:

„Internetový obchod slavimestylove.cz skvěle chápe myšlení zákazníka a dokáže poradit na jedničku. Jednoznačně doporučuju.“ Jaroslav

„Za celou naší rodinu mohu slavimestylove.cz jedině doporučit. Dokáží skvěle poradit a odpovědět na všechny dotazy. Osobní přístup a rychlá komunikace.“ Jana

Moc bezva nápad je e-book 15 neobvyklých způsobů, jak využít obyčejné balonky. Stáhnete si ho zdarma a najdete tam nejen tipy dekorační, ale taky návod, jak si s pomocí balonku vytvořit lustr nebo třeba ochránit pořezaný prst. Zkrátka je vidět, že majitel e-shopu a autor e-booku Karel Kolář se svému oboru věnuje se zápalem a chutí. A to je přece skvělá zpráva – nebo byste raději nakupovali u někoho, kdo se o svůj sortiment pořádně nezajímá, neví, co je v módě, a s ničím pořádně neporadí?

Co zde najdete

Co tedy na e-shopu najdete? Vše, co je potřeba k dotažení dokonalé oslavy, a to v různých stylech: od klasiky (tyl, satén, oragnza, stuhy, okvětní plátky a broušené kamínky) přes přírodní a boho styl (lucerny, juta, papírové rozety a girlandy, dortové zápichy) po záplavu světýlek a balonků.

Ozdobíte tady auto, ať už stuhami, ratanovým srdíčkem nebo svatebními nálepkami, pořídíte polštářek pod prstýnky, nejrůznější tabulky, jmenovky či nápisy ke svatebnímu stolu i potřeby pro fotokoutek. Pro svatebčany koupíte papírové konfety či okvětní lístky na rozhazování, stejně jako bublifuky a navázané mašličky na vývazky. Nechybí krabičky na výslužky, knihy hostů a speciální propisky i se stojánkem.

A dokonce tady mají i ubrousky, nůž a lopatku na dort a panáčky na slavnostní přípitek, které se mohou hodit, třeba když slavíte na Valašsku a připíjet si budete kvalitní domácí slivovičkou.

Naše tipy

Podívejte se na to, co nás zaujalo:

Přírodní ladění. Kousek poctivých přírodních materiálů vnesou na váš stůl dřevěné jmenovky. Stačí je popsat a rozložit na stůl. Stojí 64 Kč za balení šesti kusů a pro hosty mohou být sympatickou památkou na váš den. Krásný je taky polštářek na prstýnky z mechu. Kulatá dřevěná krabička má průměr 12 cm a stojí 225 Kč. Po svatbě může sloužit jako základ pro dekoraci z přírodnin.

Informační povinnost. Jak co nejjednodušeji předat hostům informace typu jaký je zasedací pořádek, kde je candy bar a kde fotokoutek? Přece pomocí tabulek popsaných školní křídou! Tabulky najdete v e-shopu v různých velikostech a provedeních a křídy tady koupíte taky.

Praktický a současně stylový je papírový kornout na konfety/rýži/okvětní plátky. V nabídce je krásný zlato-bílý design s romantickým nápisem. V balení za 63 Kč je 10 kusů.

Dřevěné příbory v pastelových barvách. Dokonalé pro neformální oslavu na zahradě, když nechcete shánět tolik klasických příborů a plastové odmítáte, protože vypadají nevábně a navíc chráníte naši planetu. Balení 18 ks je za 95 Kč.

Balonky. Malé, velké, tlusté, tenké, kulaté i tvarované… Mají samozřejmě balonky s typicky svatebním potiskem nebo ve tvaru srdíček. A pořídíte tady i pěkné kousky na rozlučku se svobodou. Mimořádně elegantní jsou balonky transparentní (balonky o průměru 33 cm stojí 230 Kč za 100 kusů, obří balon o průměru 48 cm koupíte za 14 Kč/ks). Můžete do nich vložit menší barevný balonek, nechat si je potisknout vašimi orginálními nápisy nebo obrázky, nebo je třeba vyplnit barevnými konfetami.

Milujeme světýlka, proto ani v našem výběru nemůžou chybět svítící dekorace. Stylově budou vypadat balonky s LED světýlky (za 135 Kč) a svítící balonky, romantickou náladu dotvoří plovoucí i obyčejné lampiony.

Potřebujete tady nakoupit? Navštivte e-shop nebo v případě dotazů zkuste telefon (+420 774 008 656) nebo mail (info@balonkypraha.cz). Inspiraci najdete na Facebooku nebo Instagramu.

 

Zdroj: Slavíme stylově

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close