Svatební oznámení, pozvánka, ale i čokoládka? Nejen tohle pro vás připraví SVATEBNÍ grafika

V dnešním moderním světě plném super mobilních aplikací a nových počítačových možnostech, bychom stále neměli zapomínat na drobnosti, které v našem životě tvoří vzpomínky. Jednou z takovýchto vzpomínek můžou být například  svatební  tiskoviny nebo dárečky. A právě zařizování svatebních tiskovin nemusí být nic složitého. „ORIGINÁLNOST JE PRO NÁS NA PRVNÍM MÍSTĚ „tvrdí e-shop Svatební grafika, který vám vytvoří nejen svatební oznámení nebo pozvánku, ale klidně i něco netradiční. 

Při slově svatební tiskoviny si většina lidí představí hlavně svatební oznámení a svatební pozvánky. Tyto dvě věci spolu vlastně tvoří takový ten základ, bez kterého se neobejdete. Víte ale, že díky velkým pokrokům a novým trendům i ve svatebním průmyslu, máte na výběr i z mnoha jiných tiskovin, které budou jako celek působit dokonale? Jak jsme zmiňovali na začátku, Svatební grafika nenabízí jen zaběhnutou grafiku, na kterou je každý zvyklý. Na e-shopu si můžete vybrat i z mnoha jiných produktů. A jakých? To se dočtete níže.

Co e-shop svatební grafika nabízí a co který produkt vlastně je?

  • Svatební oznámení – Svatební oznámení je nenahraditelné hlavně proto, že plní úkol oficiálního oznámení o tom, že se bude konat vaše svatba. Na e-shopu je na výběr z různých šablon, ale můžete si vymyslet i vlastní vzor. V tom případě musíte počítat i s cenou za grafické zpracování. Cena svatebního oznámení dle předlohy je 21 Kč.
  • Dárky pro hosty – Dárky pro hosty jsou vhodné pro ty, kteří chtějí své hosty obdarovat netradičněji než výslužkou, která je zvykem. Vybírat si můžete ze svatebních čokoládek, etiket na alkohol (nalepíte na vámi vybranou lahev), ale také mýdélka či magnetky. Například čokoládka vás vyjde na 20 Kč.
  • Svatební strom – Svatební strom je vhodnou variantou pro ty, kterým není cizí kreativita a chtějí si uchovat nějakou památku na svůj velký den. Hosté se vám kolem něj mohou například podepsat, nebo vám k němu napsat něco hezkého. Svatební strom dostanete i v rámu a vyjde vás na cca 1300 Kč.
  • Svatební omalovánky – Budete mít na svatbě malé děti a lámete si hlavu nad tím, jak je na svatbě zabavit? Přeci jen, ne každé malé dítě bude bavit celý den v přítomnosti dospělých. Proto vám doporučujeme, vytvořit jim nějaký svůj koutek, ve kterém mohou být například tyto svatební omalovánky, které budou tematicky sladěné se svatbou. Grafický návrh vás bude stát 300 Kč, poté přijde na řadu to, kolik kusů omalovánek budete chtít vytisknout.

  • Svatební noviny – Svatební noviny jsou kapitola sama o sobě, proto vás jistě bude v blízké době čekat i samostatný článek na toto téma. Podle nás jde o velmi chytrou věc, která zabaví hosty například při čekání na odvoz, focení nebo jen tak. Můžete v nich mít program dne nebo třeba příběh o tom, jak jsme se s partnerem poznali. Za grafický návrh o 8 stranách zaplatíte 2500 Kč.
  • Svatební tašky – Dárek vhodný pro svědkyni, družičky, ale i samotnou nevěstu. Svatební taška se vám bude hodit nejen na přenášení věcí v den svatby, ale později i do města.
  • Ostatní tiskoviny – Na e-shopu můžete sehnat i jmenovky, menu, program a další tiskoviny, na které si vzpomenete.

Tak co, přesvědčili jsme vás o tom, jak jsou svatební tiskoviny nejen potřebným, ale i krásným doplňkem každé svatby? Jistě bude na hosty působit příjemně, když budou vaše oznámení, jmenovky, ale i pozvánky ladit navzájem k sobě.

Pokud vás zajímá více informací o Svatební grafice, podívejte se na jejich web, ale i Facebook, kde najdete další inspiraci a ukázky práce.

U e-shopu si můžete zaplatit i za balíček kompletních služeb, který v sobě zahrnuje vše, co by se vám mohlo hodit. Jak můžete vidět na fotografii, v součásti tohoto balíčku byly například svatební noviny, omalovánky s pastelkami a nejen to.

 

Zdroj: svatebni-grafika.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close