Inspirativní svatby slavných v roce 2021

Rok 2021 je zdárně za námi a většina lidí si asi oddechla, protože nebyl z těch nejlehčích. Pojďme se ještě ohlédnout za příjemnými okamžiky uplynulého roku – připomeňme si, které ze slavných párů si řekly své ano.

Pixabay.com

Veselky známých osobností přitahují pozornost, někdy inspirují a nastavují trendy, jindy spíše varují, jak raději ne. Po odkladech svateb v roce 2020 se naplnil předpoklad, že v roce 2021 si to budeme chtít vynahradit. Veselky se střídaly jedna za druhou a pozadu nezůstaly právě ani celebrity a dokonce i hvězdy první velikosti.

Kdo do toho praštil v Česku a ve světě?

Veselky českých celebrit – punkové i elegantní

Lilia Khousnoutdinova a Karel Janeček

Svatby celebrit 2021
Foto Milan Vopálenský

Jedna z posledních svateb tohoto roku. Protože miliardář a kněžka nepatří mezi konvenční páry, dalo se čekat, že jejich svatba bude originální. Některé zajímavé prvky, jako je účastník (snad svědek?) s mečem, se našly, jinak ale byla překvapivě umírněná. Konala se v kostele sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí, snoubence oddávala populární farářka Martina Viktorie Kopecká. Nevěsta vystřídala troje šaty (od Andrey Vytlačilové, Blanky Matragi a v bhútánském stylu), ve fázi oslavy pak novomanželé odhodili obuv. Na líbánky odjeli na Island.

Nikol Štíbrová a Petr Leitgeb

Svatby slavných 2021
Instagram.com/stibrovicnikolka

Herečka a influencerka se vdávala s bříškem a za chotě pojala celkem nepřekvapivě otce svého druhého syna. Veselka proběhla v Praze-Řeporyjích, kde pár oddal tamní starosta Pavel Novotný. Mezi hosty nemohly chybět nevěstiny kamarádky a parťačky z tria 3v1 Veronika Arichteva a Martina Pártlová. Celé svatební přípravy se prý vešly do dvou týdnů. Nevěsta vzala na sebe jednoduché šaty empírového střihu s krajkovým živůtkem a tříčtvrtečním zvonovým rukávem.

Berenika Kohoutová a Kryštof Kubín

Svatby celebrit 2021
Facebook.com/irena.obermannova

Pro herečku to byla už druhá svatba a nesla se prý v podobně „punkovém“ duchu jako u kolegyně Nikol. Konala se ve 400 let starém mlýně, k oltáři ji dovedla dcera a přípravy byly údajně superrychlé! Nevěsta oblékla vzdušné, jemné svatební šaty s puntíky a prádlovým korzetovým vrškem. Nebyla by to ale provokatérka Berenika, aby nedodala něco navíc, a tak při bližším pohledu bylo znát, že šaty v některých částech jemně prosvítají, což celému modelu dodalo jiskru.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová

Svatby celebrit 2021
Instagram.com/tomasplekanec

Hokejista a tenistka vstoupili do manželství velkolepě. Pro svůj velký den si vybrali krásné prostředí Beskyd a celé osazenstvo bylo nesmírně fit, protože nechyběli sportovní kolegové obou snoubenců. Nevěsta zářila v úzkých krajkových šatech s hlubokým véčkem, ženich v klasickém tmavém obleku s bílou kravatou. Zpestřením svatebního obřadu bylo humorné vyznání, které Tomášovi složil písničkář Pokáč, v němž se mimo jiné přiznal, že má svou nevěstu dokonce raději než Jágra.

Jakub Vágner a Claudia Darga

Známé svatby 2021
Expres.cz

Rybářský pár prožil svatební den plný elegance. A kde jinde se tak asi mohli brát dva milovníci vodního živlu, než na lodi na Vltavě. Jakub to pojal luxusně ve smokingu s vestičkou, cylindrem a vycházkovou holí, nevěsta měla bílé šaty s vlečkou a kožešinkovou pelerínou. Vše vypadalo velice klasicky a romanticky zároveň. I když je nevěsta cizinka, došlo i na tradiční české zvyky, jako je rozbíjení talíře. A mezi hosty pochopitelně nechyběla početná rodina ženicha.

Pokáč a Eliška Klučinová

Svatby známých osobností 2021
Instagram.com/pokacovo_instac

Zpěvák a atletka do toho praštili tajně a neodhalili ani moc svatebních detailů, kromě toho, že se to vše odehrálo ve středních Čechách. Podle fotky na Pokáčově Instagramu byli stylově oblečení – nevěsta v jednoduchých krajkových svatebních šatech se závojem a věnečkem na hlavě, ženich v trendy hnědém saku s motýlkem – a působili příjemně neformálně. Nás nadchly mimo jiné květiny, od svatební kytice, přes ženichovu korsáž až po věneček na hlavě nádherně vyladěné, podtrhly dojem jemnosti a souladu s přírodou.

Denisa Pfauserová a Jan Hrdina

Svatby celebrit 2021
Super.cz

Romantickou letní svatbu s venkovním obřadem na louce, družičkami a krájením dortu si herečka užila s úsměvem na tváři. Oba snoubenci vypadali velmi krásně, sladěně a stylově. Nevěsta měla na sobě vzdušné šaty s krajkovou vrchní částí a dlouhými rukávy a nechyběl ani vlající závoj až na zem. Bohužel ale svazek nevydržel a už půl roku po tomto krásném svatebním dni šli manželé od sebe.

Další tuzemské svatby roku 2021

Do manželství vstoupili také zpěvák Bohuš Matuš s Lucií, herec a moderátor Petr Hradil, kterého si možná lépe pamatujete pod původním příjmením Rajchert, novinář a politik Radek John, olympijský horolezec Adam Ondra nebo herec Martin Kraus.

Světové celebrity nezůstaly pozadu

Svatby frčely mezi slavnými osobnostmi i v zahraničí.

Velkolepou, několik dní trvající svatbu, prožila dědička a podnikatelka Paris Hilton. Hlavním tématem byla samotná nevěsta a barvou pochopitelně růžová. Přečtěte si, jak svatba této ikony stylu vypadala.

Svatby slavných 2021
Vogue.com

Zpěvačka Gwen Stefani si s módou tyká, a tak se všichni těšili, co si oblékne na svou svatbu s Blakem Sheltonem. Nezklamala a v šatech s pevným, hluboko vykrojeným živůtkem a bohatou asymetrickou tylovou sukní byla skutečně okouzlující. Svatební vibrace doplnila dlouhá vlečka a závoj s ručními výšivkami významných detailů ze života snoubenců (např. jména synů nevěsty apod.). Za svatebním outfitem zpěvačky nestál nikdo jiný, než svatební návrhářská star první velikosti Vera Wang.

Svatby slavných 2021
Instagram.com/gwenstefani

Do manželství vstoupila také zpěvačka Ariana Grande. I ona oblékla Veru Wang, avšak ve zcela odlišném pojetí – úzké hedvábné šaty se zajímavě řešenými zády jí dodaly eleganci a šarm.

Svatby celebrit 2021
Vogue.com, foto Stefan Kohli

Herečka Lily Collins měla romantickou cottagecore svatbu v horách a svatební šaty pro ni na zakázku vytvořili u Ralph Laurena, což je událost, která vzbudila rozruch, protože tento módní dům svatební šaty běžně nenavrhuje. Zjistěte více detailů o této krásné intimní oslavě lásky.

Svatby slavných 2021
Vogue.com

Vdala se také pákistánská aktivistka a nositelka Nobelovy ceny míru Malala Yousafzai. S nyní už manželem Asserem Malikem měli intimní islámský obřad v britském Birminghamu. Přečtěte si, jak jinak mohou vypadat svatební tradice ve světě.

Svatby osobností 2021
Nbc.com

O tom, že romantiku v soukromém životě vyznávají i vrcholní politici, svědčí svatba britského premiéra Borise Johnsona. Katolický obřad se uskutečnil ve Westminsterské katedrále a uvolněná oslava v zahradě premiérského sídla v Downing Street 10. Neokázalá nevěsta Carrie Symonds ve svatebních šatech stylu cottagecore nás jednoduše okouzlila.

Svatby osobností 2021
Bbc.co.uk

Vdala se i herečka Christina Ricci. Jejím vyvoleným se stal vlasový stylista Mark Hampton. Pár veselku celkem úspěšně utajil, světu sdílel na sociálních sítích až společnou fotku v ladících bílých košilích před květinovou stěnou s popiskem Mr. & Mrs. A drobná perlička na závěr – hvězda takových filmů jako Addams Family nebo Ospalá díra se samozřejmě nemohla vdát jindy než v říjnu!

Svatby slavných 2021
Instagram.com/riccigrams

Ani v uplynulém roce nechyběla aristokratická svatba. Vdávala se neteř Lady Diany a sestřenice princů Williama a Harryho, Lady Kitty Spencer. Za muže si modelka vzala o 30 let staršího podnikatele Michaela Lewise. Velkolepé oslavy se odehrály v Itálii v duchu 17. století a nevěsta vytřídala hned pětici extravagantních rób z módního domu Dolce&Gabbana, jehož je ambasadorkou.

Svatby slavných osobností 2021
Instagram.com/kitty.spencer

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close