Potřebujete originálně zastřešit vaši svatební hostinu? Zkuste svatební šapitó

Chystáte svatbu na teplou sezónu? Pak možná zvažujete venkovní oslavu. Ale co když počasí nebude spolupracovat? Pak je skvělou volbou party stan. A nebo, když chcete být styloví, třeba teepee nebo svatební šapitó. Posledně jmenovaný typ zastřešení, tedy šapitó, seženete v půjčovně SpK dekor.

Venkovní svatba nebo oslava je romantická, nenucená a stylová. Ale je třeba mít přístřeší pro případ, že sprchne. A úkryt se koneckonců hodí i před spalujícím sluníčkem. Zatímco plastové party stany poslouží, ale oku nijak zvlášť nelahodí, vy možná budete chtít něco, co vypadá skutečně pěkně.

Absolutně originálním řešením otázky proměnlivého počasí je šapitó. Ale nebojte se, nejedná se o žádnou cirkusovou divočinu. To šapitó, které máme na mysli, je krásně bílé, takže ho snadno přizpůsobíte svému stylu. Když ho náležitě nazdobíte, buďte si jistí, že na vaše hosty udělá ten nejlepší dojem.

Šapitó od SpK dekor se dá poskládat různými způsoby, proto ho lze využít na obřad, svatební hostinu nebo i jen večerní party. Pokud přeháňky nehrozí, můžete ho nechat otevřené, pro případy deště mohou být boky uzavřené, aby na vás nepršelo.

Zajímají vás čísla? Jeho rozměry jsou 10 x 21,2 m. Celková plocha je 156 m². Vejde se do něj 120 sedících hostů nebo 200-250 stojících či společensky korzujících svatebčanů.

Do šapitó se hodí i nábytek. Stoly, židle, servírovací stolky, ale také dekorace či květiny. Máte vlastní? Skvělé. Nemáte? Nevadí, v SpK dekor si vše můžete zapůjčit a šapitó si nechat vyzdobit ve vámi vybraném stylu. Paráda, co říkáte?

Pokud vás zajímá, kolik půjčení takového šapitó na svatbu stojí, musíte se obrátit přímo na půjčovnu. Cena se totiž sjednává vždy individuálně, podle vašich pořadavků. Vychází to právě z té skvělé vlastnosti, že šapitó může být pokaždé jiné.

Láká vás příroda a zeleň?

Raději byste romantickou eleganci?

A co takhle podvečerní záplava světýlek?

Jak vidíte, možnosti jsou opravdu neomezené. Komorní oslava i velká událost, přírodní romantika i luxusní elegance, vždy se pod šapitó vejdou.

Beduínský stan je designová lahůdka

Pro romantické duše se v nabídce SpK dekor objevil také beduínský stan. Je to stylové a romantické zastřešení pro příjemné chvíle.

Šapitó i beduínský stan jsou k zapůjčení v půjčovně SpK dekor, která má svou výdejnu v Brně. Pokud si některý ze stanů objednáte, nemusíte si s jeho vyzvednutím ani instalací dělat žádné starosti. Přivezou ho až na místo, kde ho pracovníci půjčovny také postaví.

Chcete-li si šapitó nebo stan rezervovat, můžete se obrátit na půjčovnu osobně, e-mailem (katy@spkdekor.com) nebo telefonicky (+420 773 786 999). Nebo využijte rezervační formulář na webu. Termíny jsou zatím k dispozici, ale pozor, brzy se začnou plnit.

Další nabídka půjčovny

SpK dekor ale nenabízí jenom stany, s takovou omezenou službou by to asi daleko nedotáhli. Šapitó, ale i jakékoliv jiné prostory, si můžete plně vybavit nabytkem i dekoracemi.

Potřebujete vyzdobit místo na obřad? Můžete si půjčit slavobránu, stolek, židle, podložku pod prstýnky. Nebo si rovnou zvolit některý z předem sestavených designových balíčků. Například balíček se slavnobránou v podobě starých dveří (zahrnuje hnědé dveře, hnědý stolek, 4 staré obrazové rámy, 20 hnědých židlí) stojí 5 566 Kč. Balíček s altánkem (obsahuje bílý altán, bílý stolek se třemi šuplíky, 2 lucerny, 20 bílých skládacích židliček, 4 voály na ozdobení altánu) vás přijde na 6 292 Kč.

Dále si zde zapůjčíte stoly, stolky, židle, nádobí, skleněné i porcelánové doplňky ke stolování, vázy, svícny, oblíbené dekorační lucerny a klícky, ale také osvětlení. Takový šestiramenný lustr se třeba zrovna v šapitó bude báječně vyjímat. Půjčí vám ho za 726 Kč.

Líbí se vám vintage styl? Pak jistě oceníte staré kufry nabo rámy na obrazy. Průběh svatebního dne nebo menu slavnostního oběda můžete napsat na tabuli v ozdobném dřevěném rámu. Můžete ji mít za 484 Kč.

Nechte si navrhnout perfektní styl

Nabídka dekorací je jistě široká, ale pokud si nejste jistí, jak vše sladit, nebo zatím ohledně stylu ani nemáte jasno, moc vám to nepomůže. Ale můžete si nechat poradit. SpK dekor totiž nabízí, že vám pomohou dát dohromady celý svatební koncept. Vy jim sdělíte své matné představy, co se vám líbí a co ani náhodou, a oni z toho ušijí styl svatby přesně podle vás.

Kromě toho vymyslí a zrealizují koncept obřadu i hostiny, dodají komplet květinovou výzdobu včetně kytice pro nevěstu a zařídí různé koutky (sladký, nápojový, pánský, foto nebo dokonce odpočinkový!). Tak třeba zrovna ten relaxační koutek nás velice zaujal. Jen si to přiznejme, veškeré to pojídání, připíjení a plesání jednoho unaví. Pak budete rádi, že se máte kde natáhnout jen tak na deku (ovšem vybavenou vším, co pro příjemný odpočinek můžete potřebovat) a nabrat nové síly.

Také si zde můžete nechat vybavit dětskou party nebo firemní večírek.

Svatby s SpK dekor?

Zajímá vás, kdo za touto stylovou a nápaditou půjčovnou stojí a co je to vůbec za název? Daly ji dohromady kamarádky Peťa Poslušná a Katy Janoušková. Dnes půjčovnu provozuje Katy, která je současně majitelkou uznávané svatební agentury Svatby podle Katy.

Když se podíváte na fotky, kterých má agentura na stránkách spoutu, hned tam vidíte, že mají s půjčovnou jednotný styl. Pokud se vám líbí, pak už je jen na vás, jestli si vyberete jen zapůjčení dekorací nebo je zapojíte do vašich příprav nějak komplexněji. Agentura vám zařídí všecko možné, od jednotlivých drobností po svatbu na klíč. Ale o jejích službách si u nás počtete zase někdy příště. Zatím se můžete inspirovat krásnými dekoracemi a kombinacemi v naší fotogalerii.

 

Zdroj: Spkdekor.cz, Svatbypodlekaty.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close