„Hitem svatební sezóny 2020 bude čistá krása a elegance,“ předpovídá Kristýna Toušová, majitelka svatebního salonu La Rosa

Svatební sezóna 2020 se kvapem blíží a nevěsty, které v ní čeká svatba, už netrpělivě pokukují po tom, co se bude u oltáře nosit. Svatební blog vám chce toto pátrání usnadnit, a tak jsme se na nové trendy zeptali majitelky svatebního salonu La Rosa z Plzně.

Kristýna Toušová salon otevřela v centru Plzně na podzim 2018 a brzy si získal oblibu nevěst. Hlavně díky individuálnímu přístupu k zákaznicím: na zkoušku se sice musíte objednat, ale pak se vám na 100% věnují a ve všem se vám pokusí vyjít vstříc, pokud je to jen trochu možné. V salonu La Rosa najdete své ideální šaty, pokud máte rádi originální, svěží modely, eleganci a kvalitní provedení.

Kromě svatebních šatů nabízejí i společenské kousky, takže se zde obléknou i družičky, případně svědkyně. A jako bonus se můžete nechat nalíčit a učesat od vizážistek, které se salonem spolupracují.

Sezóně 2020 bude vládnout jednoduchost

Podle čeho vybíráte svatební šaty do salonu a jaké modely u vás nevěsty najdou?

Moc ráda objednávám modely, které jsou tak trochu jiné, než šaty, co jsou u nás v Česku standardně k dostání. Velmi oceňuji kvalitu a zpracování šatů. Minulý rok jsem byla velký fanoušek boho modelů, ale letos už pozoruji větší poptávku po jednoduché eleganci. Saténové hladké šaty se opět vrací do kurzu, tak jsem se rozhodla jich pár objednat a mají velký úspěch.

Jak dlouho dopředu se svatební šaty do salonu vybírají?

Objednávám šaty během celého roku. Jakmile narazím na model, který mě osloví, objednám ho. Samozřejmě sleduji i nové kolekce návrhářů, od kterých šaty odebírám, a pokud mě zaujmou, snažím se je objednat co nejdříve.

Poradíte nevěstám roku 2020, co bude to nej této sezóny?

Myslím si, že hitem svatební sezóny 2020 bude jednoduchost, čistá krása a elegance. Většina mých nevěst na sezónu 2020 bude mít svatby na farmách, v přírodě či zrekonstruovaných stodolách určených přímo pro tyto události, což je teď velký trend. Barvy v tlumených odstínech doplněné jednoduchými zlatými či stříbrnými doplňky.

Je nějaký trend, který by podle vás už měl zmizet v propadlišti svatebních dějin?

Určitě šaty ve stylu šlehačkového dortu…

Jaké služby ve vašem salonu nabízíte?

V salonu nabízím půjčování svatebních i společenských šatů, samozřejmě i s jejich úpravou. Mimořádně i prodej a zapůjčení svatebních doplňků, jako jsou ozdoby do vlasů, šperky a závoje.

Jak u vás probíhá zkouška?

Každá zkouška je na objednání. Jsem moc rada, že jsem se pro to rozhodla. Mám takto na každou klientku vyhrazený čas, který mohu plně věnovat jen jí v jedné z nejkrásnějších chvil života. Zkoušku svatebních šatů mám zpoplatněnou na 200 Kč a na každou klientku mám vyhrazenou minimálně hodinu a půl. Pokud si klientka šaty vybere ihned, za zkoušku nic neplatí, pokud si šaty zarezervuje až postupem času, peníze za zkoušku se odečtou od půjčovného.

Velkým celosvětovým hitem jsou dlouhé rukávy a holá záda. Mají o to české nevěsty zájem?

Ano, to je pravda, dost nevěst chodí s tímto požadavkem. Často se ale stává, že se nakonec rozhodnou pro jiný styl šatů. Hodně záleží na tom, jaký model jim při zkoušce sedne a sluší. A potom samozřejmě na názoru obecenstva.

Jsou české nevěsty spíše tradičnější, nebo rády experimentují a zkouší nové trendy?

Osobně mám zkušenosti s oběma typy nevěst, ale musím uznat, že chodí čím dál tím více nevěst, které se chtějí držet nejnovějších trendů. Je ale přece krásné mít na svatbě také nějakou tu tradici.

Kontakty

Objednejte se na zkoušku šatů přes formulář na webu, telefonicky (+420 777 932 517) nebo e-mailem (info@salonlarosa.cz).

Provozovna La Rosa sídlí na adrese Bedřicha Smetany 8, Plzeň.

Navštivte také Facebook a Instagram.

 

Zdroj fotografií: Salonlarosa.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close