Co takhle svatba pod hvězdami a za svitu svíček? Svatba v noci je krásná a romantická

Může být něco víc romantického než jemný svit svíček, tichá hudba a cesta k oltáři? Svatba při svíčkách a umělém osvětlení se stává stále větším a větším hitem. Kouzlo noci dokáže vykouzlit i ze zcela obyčejného místa nádhernou katedrálu světla.

Přinášíme vám tipy a inspiraci jak uspořádat noční svatbu. Je to poměrně snadné, vyberete si  místo a prozkoumáte, jak ho vhodně nasvítíte. Zejména přírodní kulisy jsou někdy až dech beroucí.

Večerní obřad při svíčkách pod hvězdami rozsvícenou oblohou je velkým lákadlem a snem mnoha nevěst. Zejména za teplých letních dní. Takový obřad můžete uspořádat i na vaší zahradě. Vhodná místa jsou také různé české hrady a zříceniny. Některé mají i samostatné osvětlení, které může celý obřad umocnit.

Uspořádat svatební průvod se svíčkami je obvykle vstřícně přijímáno všemi pozvanými hosty a užívají si to zejména děti.

Síla noci se projeví i na svatební náladě – hosté se budou bavit mnohem uvolněněji a budou také nahlas žasnout nad světelnou show, kterou jím připravíte.

Na otevřeném prostranství nebo v lese musíte dodržovat jistá bezpečnostní opatření, pokud použijete otevřený oheň. Ale to je malá cena za kouzelnou romantiku a světlem svíčky ozářené svatební vzpomínky.

Uspořádat venku lze i svatební hostinu. Vyžádá si to trochu jinou dekoraci stolů a také pamatujte, že hosté musí mít možnost vzít si s sebou svítilnu nebo svíčku, pokud se rozhodnout se přemístit nebo projít.

A co prskavky? No jistě, na ty určitě nezapomeňte, dodají atmosféře trochu švihu.

Jsou také vítány různé třpytky a flitry. Na dekoracích i na oblečení.

Uspořádat celý obřad lze uspořádat i uvnitř, s pomocí působivé výzdoby a osvětlení.

Neváhejte a zkuste si vaši svatbu představit za svitu hvězd na krásném místě. Může to změnit váš názor na to, kde se chcete vdávat nebo v jakém stylu má vaše svatba být.

Cesta k oltáři osvětlená svíčkami je víc než romantická, je to krásný zážitek na celý život.

 

Zdroje fotografií: pinterest.com, theknot.com

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close