Hledáte inspiraci na jarní svatbu? Pro vás je určen velký velikonoční editoriál 2018

Chystáte svatbu na jaře? A stále jsi nejste jistí jakou barvu zvolit, nebo jak ji ještě dodekorovat? Hledáte inspiraci, nebo maličkosti, které udělají vaši svatbu jedinečnou a originální? S Velikonocemi za rohem máme v našem rukávu spoustu nádherných, trendy, tematických svatebních nápadů.

Jak doladit oblečení?

Pokud jde o oblékání, můžete vycházet z roztomilého a hravého vzhledu a rozhodnout se pro lehké elegantní ženské šaty a například doplněné o pastelové detaily. Doplňky jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašeho dne splash barvy a zároveň zachovat tradiční svatební styl.

Vaše družičky budou vypadat skvěle v barevných pastelových odstínech, nebo oblečení vintage stylu. Z áleží jen na vašem barevném favoritu. Sáhnout můžete po jakémkoliv odstínu modré, žluté, růžové, fialové nebo je spojit i s. nude barvami.

Květiny a dort

Co se květinového aranžmá týče je skvélá sezóna pro Narcisy, tulipány či kopretiny. Samozřejmě pokud jste milovnicí pugetů rozhodně se nebojte experimentovat a namíchat kytici například s lučním kvítím, nebo ji nějak barevně oživit.

Váš svatební dort může hrát také pestrými barvami a vytvořite tím něco, co je součástí dekorace. Nebo naopak sáhněte po tzv. nahém dortu, který můžete doladit květinami ve stejném stylu, jako je vaše kytice. Vytvoříte tak rustikální a lahodný dort.

Dovolená barva

Vaše barevné schéma pomůže nastavit náladu pro váš den „D“ – tak nezapomeňte zvolit něco veselého. Nebojte se nakombinovat některé z nejžhavějších barev roku, jako je žlutohnědá, různé odstíny modré, růžový křemen nebo šedo – fialovu.

Pokud sníte o rustikální, lesní svatbě, sáhněte po zemitějších odstínech, které například spojíte pouze s jednou pastelovou barvou. Milujeme béžovou, hnědou a zelenou variantu spojenou s modrou, ať už se jedná o námořnickou modrou barvu nebo nádechem tyrkysové či růžové.

 

Drobné detaily

Závěsy papírových jeřábů jsou dalším skvělým způsobem, jak obzvláštnít a zjemnit například slavobránu. Světelné a papírové dekorace pak můžete zapojit do recepčního prostoru za horní stůl nebo je použijte v fotografickém boxu. Velkým hitem se staly foto – koutky, které stačí dovybavit o různé rekvizity nebo květinové zátiší a máte postaráno o další dekoraci a také zábavu.

 

 

Samozřejmě, velikonoční oslava není úplná bez velikonočních vajec, kuřátek, králíčků a podobných jarních schémat, takže je můžete zpracovat do svého svatebního designu, ať jste kdekoli. Vytvořte mini vaječné stoly a nebo jimi dolaďte středové díly svatební tabule.

Můžete také vyžít mnoho přírodních materiálů, jako je dřevo, sláma, různě vlající tkaniny nebo zapojte světelnou dekoraci (například lampiony, nebo volně zavěšené žárovky). Skvělou dekorací mohou být take vintage okenní rámy nebo obrazové rámy, které skvěle vypadají na každé zahradní párty. Do velké obliby se také dostavají dekorace z eco-palet, které mohou fungovat jako harmonogram vaši svatby, nebo navigace v prostoru. Vytvořit y nich můžete také například posezení v zákoutí vaší zahrady. Velkou dekorací se může stát samotný „candy bar“ nebo „drink bar“. V jarním období je možné si zapůjčit obrovské skleněné karafy nebo tanky na různé ovocné šťávy.

 

Tematické jídlo a pití

Velikonoce je slavnostní příležitostí a můžete jít ven s jídlem a pitím. Začněte s hezkými koktejly, které odpovídají vaší barevné schémě. Jsou-li citrony a růžové barvy oblíbené barvy na jaře, proč neposloužit koktejly z bezového květu a tymiánu nebo elegantní koktejly Charleston Pink Lady (což je koktejl z Hendrick’s Ginu (4,5 cl),grenadiny(cca 1,5 cl),vaječného bíleku)?

Vaše lahůdky mohou být též sezónní, s malými vajíčkami a roztomilým velikonočním dortem.

Zábava

Pokud jde o zábavu, velikonoční lov vajec je skvělý nápad a funguje zvláště dobře v prostorných venkovských svatebních prostorách. Ovšem fantazii se meze nekladou!

Zdroj:
wedding-venues.co.uk
pinterest.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close