Překvapte své hosty ručně navrženými kaligrafickými pozvánkami! Renáta Gebauerová je vytvoří přímo vám na míru

Kaligrafie, neboli krasopis, krásné psaní. Pojem, který na první pohled se svatbou ani nesouvisí. Renáta Gebauerová však ukazuje, že souvislost tu je, a silná. S pomocí krásného psaní vám navrhne stylová svatební oznámení přesně v duchu vaší veselky. A to skutečným štětcem, perem, barvami a tuší!

Chcete dát svým blízkým najevo, jak vám na jejich přítomnosti na vaší svatbě záleží? Jednou z cest, jak to udělat, je nechat navrhnout oznámení a další tiskoviny přímo na míru vaší svatbě, a tedy i vašim hostům. A to bez použití digitálního písma na počítači, ale pěkně ručně. Že by to muselo stát majlant? No, není to tak jisté!

Renáta Gebauerová se kaligrafii, tedy krasopisu, věnuje už dlouho. Kromě toho ovládá i další výtvarné techniky. Svatební oznámení a jiné tištěné svatební materiály, jako něco výjimečného pro speciální životní událost, jsou pro tyto techniky jak dělané.

V případě svatebních oznámení máte hned několik možností na výběr:

  • Chcete mít každé jednotlivé pozvání napsáno ručně? Ano, jde to!
  • Stačí vám jen ruční návrh a poté vše vytisknout? Bez problému.
  • Samozřejmostí je pak použití digitálního písma, je-li právě toto vaše volba.

Pokud jde o vzhled, nemusíte se nijak omezovat. Je libo květinové, námořnické či geometrické motivy? Nic není nemožné!

Renáta Gebauerová nabízí svatební oznámení i s obálkami, pozvánky ke svatebnímu stolu, odpovědní kartičky, poděkování, jmenovky, svatební programy, menu a spoustu dalšího. Skvělé je, že na všem se s ní můžete domluvit, sestavu tiskovin vytvoří na míru právě vám a vaší svatbě, podle toho, co budete potřebovat.

A kdybyste to chtěli dotáhnout k úplné dokonalosti, nechte si u ní vyrobit i dárečky pro svatebčany, ve stejném duchu jako zbytek svatebních písemností. Můžete mít třeba plecháčky s vaším motivem nebo pěkným mottem, placky, magnetky nebo zrcátka. Pro maminky a svědky se hodí i něco většího, třeba polštářek, který jim vaši svatbu vždy připomene.

Chystáte rozlučku se svobodou? Nechte si vyrobit speciální trika pro nevěstin tým!

Jak na to

Chcete-li svatební balíček od Renáty Gebauerové, připravte si nejprve odpovědi na následující otázky:

  • co vše budete chtít: oznámení, obálky, jmenovky na stůl, pozvánky ke stolu nebo na párty, menu, svatební noviny…
  • kolik kusů čeho budete potřebovat
  • jakou chcete velikost a formát
  • druh papíru
  • zda vám stačí digitální písmo / nebo si přejete texty navrhnout ručně a poté vytisknout / nebo chcete každé oznámení psát ručně
  • kdy potřebujete mít vše hotové

Poté dostanete cenovou nabídku a když ji odsouhlasíte a objednávku potvrdíte, je závazná. Jakmile uhradíte zálohu 40 % z celkové ceny, začíná se na ní pracovat. Až je vše hotové, ještě jednou to odsouhlasíte, máte tak hned několikanásobnou kontrolu nad tím, jestli vše vypadá přesně podle vašich představ.

Když jste doladili všechny detaily, uhradíte zbytek ceny a tradá…vaše tiskoviny jdou do výroby a poté už poputují k vám! Doba tisku od finálního odsouhlasení se pohybuje, podle vytížení tiskárny, od 1 do 2 týdnů, objednávejte proto s dostatečným předstihem, ať máte na vše dostatek času. Počítejte, že nějaký čas také zabere tvorba návrhů a vaše komunikace!

Máte-li možnost vlastního tisku, můžete si objednat pouze digitální podobu a vše si vytisknout doma sami. Doporučujeme ale profesionální tiskárnu, když už si s návrhem dáte tolik práce… Škoda ho potom zazdít nekvalitním tiskem.

Kontakty a ceny

Chcete si objednat? Přejděte na webové stránky, kde si můžete vše ještě jednou prohlédnout a objednat si třeba i kurz kaligrafie, abyste se to krásné psaní naučili sami, vyplňte kontaktní formulář nebo rovnou napište e-mail: renata@gebauerova.com. Omezené množství věcí najdete na e-shopu Fler.

Vzhledem k tomu, že žádný svatební rozpočet není nafukovací, jistě vás budou zajímat také ceny za tyto exkluzivní služby a produkty. Cenová nabídka na konkrétní objednávku je sestavena vždy individuálně. Pro orientaci jsme ale prohledali Fler, kde najdete třeba tyto výrobky za tyto ceny:

Originální svatební oznámení ve formátu kartičky 104x145mm. Oboustranný barevný tisk. Originál je celý navržený, psaný a zpracovaný ručně – nejsou použita digitální písma. Papír bílý offset 250g. Min. počet kusů v objednávce je 35. Cena 71 Kč/ks.

Cedulka na stůl. Ručně malovaná a ručně psaná. Velikost 10x6cm. Cena 28 Kč/ks.

Magnetka Nejlepší máma. Cena 55 Kč. 

Placka Nevěsta. Cena 55 Kč. 

Originální svatební oznámení ve formátu kartičky 104 x 145mm. Tisk z jedné strany. Originál je celý navržený, psaný a zpracovaný ručně – nejsou použita digitální písma. Strukturovaný papír 200g. Min. počet kusů v objednávce je 30. Textové a barevné úpravy v ceně. Cena 48 Kč/ks. 

Plecháček, objem 350 ml. Cena 179 Kč.

 

Zdroj fotografií: Gebauerova.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close