Už troubějí… Láká vás lovecká a lesní romantika? Takhle může vypadat vaše svatba!

Máte rádi les, jste myslivci nebo se vám jen líbí tato tématika? Pak právě pro vás je tento článek. Nasbírali jsme kopec inspirace, jak vaši lesnickou veselku doladit do posledního detailu.

Thecelebrationsociety.com

Lesnická svatba se kupodivu nemusí odehrávat jen v hájence, i když tam jí to bude velmi slušet. Může být elegantní i rustikální, záleží jen na vás, jak to pojmete. V každém případě využijete přírodní materiál, plody lesa a dekorace, které připomenou, o co tady jde.

Barevně bude krásná kombinace lesní zelené s tmavým dřevem, rudou, ale třeba i zlatou. A nebo to vezmete z jiného konce a přírodní barvy doplníte čistě bílou, jako padlý sníh?

Weddinginclude.com
Bijsuuzstyling.nl

Chybět nesmí dekorace a osvětlení z jehličí a šišek.

Mohou vás potěšit také parůžky, peří a další lovecké drobnosti. Chcete to pojmout moderně? Zvolte trofeje z lepenky nebo svítícího jelena z  překližky!

Kouzlo je v detailu. Krabičku na prstýnky vystelte mechem, zavěste snítky jehličí a připijte si stylovými skleničkami: lesní sklo nebo broušené s motivy lesních zvířat. Vtipný je „dřevěný“ podsedák.

Vezměte to zgruntu

Vše začíná už u pozvánek, vylaďte proto i ty.

Pokud je ženich myslivec, bude se chtít nejspíš ženit v uniformě. Ale i kdyby ne, může mít zelený oblek nebo aspoň doplňky. Hodit se může dřevěný motýlek. A vyřádit se samozřejmě můžete na ozdobě do klopy.

Nevěsta může zvolit také vhodné doplňky, nebo si les natisknout rovnou na šaty. Kytice v lesním provedení je nutností!

Nezapomeňte vyzdobit také místo obřadu. Berete-li se v lese, postačí majestátní kmeny. A co říkáte na parůžkovou slavobránu?

Necháte také zahrát mysliveckou kapelu? A čestný špalír?

Omstrebic.cz

Zasedněte k zelenému stolu

Nastůl se jako první nabízí zvěřina. Ne každému ale může vyhovovat, proto možná dejte na hlavní chod přednost vepřové pečínce, omáčkám a dalším vydatným jídlům a divočinu si nechte až na raut, kde si hosté mohou vybrat, jestli si ji dají. Lesnické téma by měl odrážet i dort a sladkosti.

Co dáte na stůl je jedna věc, druhou je, aby hosté svá místa vůbec našli. Jmenovky jsou další skvělou příležitostí pro kreativní dekorování.

A nakonec zábava – nezapomeňte na stylové drobnosti do fotokoutku. Kromě parohů se budou hodit také klobouky s pérem, dětská flinta nebo maketa vábničky.

Idoyall.com

K focení využijte krásy přírody.

Thehearnes.com

A hlavně si to užijte.

Weddinginclude.com
Williams.sonoma.com
Fabmood.com

Thecelebrationsociety.com

 

Autor úvodní fotografie: Fotovelecky.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close